- 20 Haziran 2024
- 1.478
- 1.756
- 53
- 49
Peki bakire olup da kan gelmeseydi? Bakirelerin %50sinde zaten ilk ilişkide kanama olmuyor. Doktor size %50 demiş ama o zaten normal oran. Siz hiç bunu yaşamasaydınız da belki kan gelmeyecekti. Ya da yaşadınız,, yine kanama olabilir. Bunların örnekleri çok.Benimde cevrem hep bakire evlendi ha cinsellik yasayan arkadaslarımda var ama onların sevgilileride biraz fazla rahat oluyor bilmiyorum ya ben zaten cinsellik o olaya ragmen yasamadım yasamakta istemiyorum ama söylemesem de anlaşılacaktır ilk ilişkimde
şöyle bir hatan var....sen ilk önce bundan bi ayrıl.sanki yarın hemen birini bulmak ve evlenmek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.onunla devam etmek yanlış.ayrıl.sonra hayatına devam edersin.senin önceliğin ayrılmak.gerisini sonra düşünürsün.Benimde cevrem hep bakire evlendi ha cinsellik yasayan arkadaslarımda var ama onların sevgilileride biraz fazla rahat oluyor bilmiyorum ya ben zaten cinsellik o olaya ragmen yasamadım yasamakta istemiyorum ama söylemesem de anlaşılacaktır ilk ilişkimde
Ya tabiki de ama ben bu olayı yaşamadan kan gelmeseydi ben dimdik durabilirdim yaşamadım diyebilirdim ailemede bunu söyleyebilirdim doktorada gidilmek isterse bunu kanıtlayıp boşanma davası açardım şuan öyle bi durum yok amaPeki bakire olup da kan gelmeseydi? Bakirelerin %50sinde zaten ilk ilişkide kanama olmuyor. Doktor size %50 demiş ama o zaten normal oran. Siz hiç bunu yaşamasaydınız da belki kan gelmeyecekti. Ya da yaşadınız,, yine kanama olabilir. Bunların örnekleri çok.
Velev ki ailenize söyledi, ki bu çok saçma. İftira atıyor dersiniz. Ot kullanan bir serseri.
Siz bu arada lütfen terapi alın. Düzgün insanlar arasından seçin ileriki hayat arkadaşınızı. Evlilik bir zar parçası değil. Evlenince göreceksin ki çok daha önemli dertler var. Hayatı ve tüm zorluklarını sizinle göğüsleyecek ve sizi sevecek bir insanla yapılır evlilik.
Zaten hiç güvenim yok cesaretimi toplayabilsem keşke hepinize çok teşekkür ederimBiriyle birlikte oldunuz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Konuyu çok takıntı yapmışsınız, ilerde evlenmek isterseniz bu konuda rahat bir erkeği seçersiniz. Daha bu ilişkiden çıkmadan ilerideki sevgilin ihtimalini düşünüyorsunuz. (Biliyorum elinizde değil, endişeleriniz var.)
Ot kullanmak küçümsenecek bir şey değil. Bütün büyük uyuşturuculara geçiş otla başlar, kimse direkt en yüksek uyuşturucudan başlamıyor. İlerde diğer uyuşturuculara geçip geçmeyeceği konusu riskli
Yani sen illa ki geri kafalı evliliği zar parçası üzerine kuran biriyle evlenecem diyorsun? Kızım sen evlenme, mutsuz olursun bu kafayla. Kızma bana seni üzmek istemiyorum. Git terapi al. Biraz zar dışındaki şeyleri gör hayatta.Ya tabiki de ama ben bu olayı yaşamadan kan gelmeseydi ben dimdik durabilirdim yaşamadım diyebilirdim ailemede bunu söyleyebilirdim doktorada gidilmek isterse bunu kanıtlayıp boşanma davası açardım şuan öyle bi durum yok ama
Anneme anlatmak istemiyorum çok üzülür arkadaşlarımdan da bikacına söyledim detay vermedenTakıntı hastasısın tedavi olman gerekiyor. Ne zaman baksam kan da kan. Annene anlatsana durumunu. Çocukla ilgili olan şeyleri. Arkadaşlarına anlatma yayılmasın konu.
Anneme anlatmak istemiyorum çok üzülür arkadaşlarımdan da bikacına söyledim detay vermeden
Evlenmeden önce kurtulduğuna şükretmelisin . Hemen ayrıl . Bir insan etrafına nasıl davranıyorsa ileride de sana aynısı gibi davranacak . Hiçbir şey yapamaz korkmaaaa . Sana tavsiyem hemen şimdi ayrıl . Öfke problemi olan insanla evlenilmez ……Kızlar hepiniz yaşadığım şeylere hakimsiniz diye biliyorum evlilik ilk cinsel ilişki korkuları mevcut bende bi başkasıyla sevgili bile nasıl olurum bundan sonra bunu bile bilmiyorum bunların hepsini zamana bırakmayı düşünüyorum şuanlık zaten yapabileceğim bişey yok dikimide çok düşündüm biliyorum karşı olan çok var ama insan düşünüyor ondada kalıcıya hiç olumlu bakamıyorum evliliği bırakın düzgün bir ilişki bile nezaman olur belli değilken kalıcı dikime zaten asla güvenmiyorum kimsenin tutmamış kanama yaşayanlara düğün öncesi hep son dikiş atılmış eğer ki dikim düşünen varsa bilgisi olmayanlar da bunu bilsin geçici de çok riskli bence ordaki ipler hissedilebilir kopabilir ilişki esnasında vicdanı boyutu da var tabi bunları düşündükce çok kötü oluyorum benim en büyük üzüntüm ailem onları üzmek asla istemem neyse asıl konu şu sevgilimle biz hala devam ediyoruz ama o son zamanlarda çok değişti bana karşı ilgisi saygısı azaldı ayrılmakta istemiyor benimle bu arada cinsel birlikteliğimiz hiç olmadı ama kanı o an bastırdığında görmüştü ve hatta psikolojimin bu sebebten bozuldugunu biliyor ama doktora onunla gitmedim benim aktif cinsel hayatı olan bi arkadaşımın arkadasından o.. diyor ben onun ot kullanan insanlarla görüşmesini istemeyince okadar soğudum ki artık ondan asla olgun biri değil en başlarda bulutların üzerinde gibiydim hergün gezerdik hergün gık demeden iş çıkışıma gelirdi ben 5 aydır psikolojik olarak iyi değilim bide bu ot muhabbetlerini yeni yeni öğrendim iyice psikolojim bozuldu sadece maddiyat ve yaş olsa halledilir onu beklerim 3 4 yıl güzel ilerlese herşey ama gerçekten tartışma yaşayamıyoruz direk bağırıyor ben onunla bu uyusturucu muhabbetlerini bile konusamıyorum kullanmıyorum diyorum gecmiste kullandım ot dedigin korkulcak bisey degil yeter üstüme gelme diyor dün ise baslicam diye bulusalım diye konustuk yanıma geldi abimin eşide vardı çok gergindi neden diye sordum işten dolayı falan dedi yani nebileyim ilgisi alakası cok az korktugum da şu ev adresimi biliyor kargo getirmişti ailemi biliyor arkadaslarımı herkesi tanıyor halamın bile evini biliyor bu cocuga artık hiç güvenim kalmadı yarın bigün ayrılırsak musallat olur mu bana? Bu tarz erkekler cok var bu bide gözümde serseri gibi bisey artık dün abimin esinin yanında telefon geldi noldu diyoruz arkadasım bisey almısta parasını vermemis kavga cıkıcakmıs salakmı bu cocuk falan diyo kızın yanında küfür ediyor falan cok sogudum eskiden böyle değildi o kandan sonra ona mecburum diye düşünüyor sanırım ama oturduğumuz yerler çok yakın dediğim gibi herkeside tanıyor kalkıp birine bişey demesinden bişey yapmasından korkuyorum yaparmı sizce? Yaparsa şikayetci olursun diceksiniz biliyorum tabiki de benden önce ailem şikayetci olur ama yinede bi kız için böyle şeyler hiç hoş değil oyüzden sizden tavsiye istiyorum nasıl ayrılıyım ayrılırsam bisey olurmu?
Bilmiyorum ben bu ot mot muhabbetlerinden sonra çok soğudum banada bukadar büyük bişey değil diyo manipüle belkide bugün de 2 gündür aramıyorum kendi kendime kalmak istedim arıyıp duruyor sürekli, e bu çocuk normalde işteyken arayamazdı da bukadar yoğundu çünkü işte..Peşine düşmez. Değer vermiyor zaten anlattıklarından bu anlaşılıyor.
Ya hayır gelmez belli. Arar atar durur. Sepetlemr niyetin varsa davranış önce pik yapar sonra söner.Bilmiyorum ben bu ot mot muhabbetlerinden sonra çok soğudum banada bukadar büyük bişey değil diyo manipüle belkide bugün de 2 gündür aramıyorum kendi kendime kalmak istedim arıyıp duruyor sürekli, e bu çocuk normalde işteyken arayamazdı da bukadar yoğundu çünkü işte..
Bilmiyorum ya çevremden kaynaklı belki de hiç sorun olmadımı bişey demedimi sevgilinDünyanın sonu değil bakire değilim öyle bir kerelik falan değil gayet tavşan gibi seviştim şimdi sevgilimle tanıştım onunla da seviştim evleniyoruz bakire olmayan arkadaşım çok hatta bir tanesi tövbe etti tesettüre girdi muhafaza bi adamla evlendi mutlular eciş bücüş silik bi adamlar da değil kocaları gayet düzgün insanlar. Çocuk seni umursamıyor ki takıntı yapsın sanki derdine ölüyor bitiyor sen ya evlenelim ya ayrılalım de topuklar
Ne diyebilir dese ayrılırımBilmiyorum ya çevremden kaynaklı belki de hiç sorun olmadımı bişey demedimi sevgilin
Sence senin bir çevren var mı ? Bu takıntılarından belliydi zaten nasıl kötü bir yerde ve kötü bir sevgiliyle olduğun.Bilmiyorum ya çevremden kaynaklı belki de hiç sorun olmadımı bişey demedimi sevgilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?