Ayrıliyorumm ama ailem ortada birakti beni

Hem bakıcı hem ev kirası çok zor olacak ama biliyorum alışacagim
Aynı durumdayz.Bendr ailemden uzaktayım.Yeni yeni düzen kuryrm.Nafakayi bakiyca vercm.Maaslada ev kirası falan .Ne yapalm başımızın çaresine bakmak. Zorundyz

Aynı durumdayz.Bendr ailemden uzaktayım.Yeni yeni düzen kuryrm.Nafakayi bakiyca vercm.Maaslada ev kirası falan .Ne yapalm başımızın çaresine bakmak. Zorundyz
35 yıl önce annem yaptı.tek başına çalıştı beni de yetiştirdi.o zamanlar kadına baskı vs. vardı bir de.sizler haydi haydi yaparsınız güçlü olunn

2.5 yasında bir çocuk kendini kurtarmış demektir. Ben işe basladıgımda 3 yasındaydı kızım krese vermiştim. Ben 1000 veriyor isem memur cocukları daha uygun gidiyordu. Bazı kreslerin memur için indirimli durumları oluyor. Devlette yardım ediyor çalışan anneye arastırın derim. Aileden uzakta makul bir yerde hayatıma yeniden baslardım. Aileniz yaslanıncada huzur evine bırakırsınız sonuçta bir bireye bakacak potansiyel görmüyorlar sizde. Bu aileleri hiç anlamıyorum kime ne sizin boşanmanızdan vs. Eşiniz ölseydi hemen evlendireceklermiydi basımıza kalmasın diye. Abla içinde hidayet diliyorum, umarım aynı şekilde imtihan olmaz. Etme bulma dünyası,...

Maaşınıza neden icra gelsin? Boşanınca ailenizin yanına taşınmak gibi bir hata yapmayın. Umarım eşinizin çocuğu istemediğine dair mesajları, hakaret içeren mesajları vs duruyordur. Tazminat+ nafaka içeren bir boşanma davası açın, evinize dönün gelip sizi almasını ya da ailenizin sahip çıkmasını beklemeyin, eşi ailesinin evine yollama zaten bir boşanma nedeni olarak sayılmakta bir avukata gidip boşanma davanızı açın. Çocuk için verilen nafakayı zaten kreş ücretine verirsiniz 2.5 yaş kreş için uygun hem sosyalleşir toplumsal kuralları öğrenşr. Fazla bile sabretmişsiniz.

Takdir ettm annenizi öperm ellerindn
kadın kadın kurdu oluyor çoğunlukla .boşandıysan evliler kadar özgür olma hakkı bile tanınmıyor sinek kadar kocalarıyla hava atıyorlar tövbe tövbe.kadın oysa tek başına da değerli bir adamla birlikteyken de değerli anne olsa da değerli olamasa da değerli.

İnanın ben de buna şaşkınım memur olduğum da en çok ailem sevindi esin ezemez seni elinde mesleğin var dediler şimdi ise boşanma maaşına icra gelir
Icra niye gelecek maaşınıza matematik olarak saçma değil mi ? Uygun bir kiralık ev tutsanız bakici parası ... derken geçinilir lüks bir yasam olmaz belki şimdilik bakıcı kira su bu derken ama huzurlu olur en azından . Ayrica boşanmanız kardeşinizi eniştenizi ne bağlar. Bu cahilliklere gıcık oluyorum cidden pes yani. Zamanla aileniz de alışacaktır siz güçlü ve kararlı durduktan sonra gerisi gelir. Hakkınızda hayırlısı olsun

28 aylık

Evet çocuğumdan vazgeçemem çünkü ölümden döndüm erken doğum yaptım eşimin yaşattıkları yüzünden Rabbım bilir ama çocuğu baba olmayı haketmedigini düşünüyorum
Benim kızım 24 aylık kreşe başladı. Bende 3-4 aylık bebek ondan ailenize muhtacsiniz sandım.
Sizi baskı yaparak sindirmeye çalışıyorlar siz de boyun egmissiniz. Tayin isteyin, küçük bir ev tutun verin minihi de kreşe mis.

Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum
Ne kadar da zekası düşük bir abla.
Bırak çocuğuna bu zihniyetteki insanlar bakmasın zaten
Çocuk böyle leş bir ortamda büyümesin.
Neyse parası ver tur bakıcıyı.
Kimsenin ağız kokusunu çekme.
Haciz nerden geliyor onu anlamadım?Kredi falan mı cekmistiniz

İnsanlar tek memur maaşıyla aile geçindiriyorlar da icralık olmuyorlar siz neden olasınız? Çocuk zaten büyümüş, çoğu kreş 2 yaş sonrası alıyor, 3 yaş sonrası da devlete ait anaokuluna gönderirsiniz. Tutarsınız 1+1 eşyalı bir ev ilk etapta mis gibi yaşarsınız evladınızla. Benim annem tek memur maaşıyla şehir dışında iki çocuğunu üniversite okuttu, siz neden yapamayasınız?

Sizin aileniz olmasada arkanızda güzel işiniz var.
Şuan komşu kızı iki çocukla ıssız babasının evine geldi ve adam kackere geri dön demis.
Vallahi kız geliyorum istesen de istemesen de demiş.
Şuan geldi bana da eşek gibi kabul etti edecek zaten çocuğu mecbur.
Sizin en azından kapi gibi mesleğiniz var.

Devlwt memuru isen ailene bile bakma bir bakıcı bul çalış bak çovuğuna geçinecek kadar maaşın var

Devlet memuru duyunca rahatladım onlara muhtaç değilsin niye icra gelirmiş tabiki dönme çocuğuna da nafaka al sen bakarsın ona o ailenda inşallah muhtaç olup kapına gelmez

28 aylikmis 28 aylık çocuğu bakıcıya yada ananeye zaten ben vermem kameralar olan sınıfı izlenen bir kreş bulurum nafakaya biraz eklerim yeter hem üç öğün yer diğer çocuklarla hem oyun oynarken akşam nasıl oldu bilemez gülerek koşar sen gelince benim de kimsem yoktu bende öyle büyüttüm korkma başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…