Aynı durumdayz.Bendr ailemden uzaktayım.Yeni yeni düzen kuryrm.Nafakayi bakiyca vercm.Maaslada ev kirası falan .Ne yapalm başımızın çaresine bakmak. ZorundyzHem bakıcı hem ev kirası çok zor olacak ama biliyorum alışacagim
35 yıl önce annem yaptı.tek başına çalıştı beni de yetiştirdi.o zamanlar kadına baskı vs. vardı bir de.sizler haydi haydi yaparsınız güçlü olunnAynı durumdayz.Bendr ailemden uzaktayım.Yeni yeni düzen kuryrm.Nafakayi bakiyca vercm.Maaslada ev kirası falan .Ne yapalm başımızın çaresine bakmak. Zorundyz
Evlendikten sonra mi atandinizYani annem.ablam baris diyor Babam Bi nebze bosan diyor ama çocuğu istemiyor gecinemezsin cocukla diyor ver onlara diyor
Evlenmeden önceEvlendikten sonra mi atandiniz
Yakin miydi yani ailenize hic destek oldunuz muEvlenmeden önce
Takdir ettm annenizi öperm ellerindn35 yıl önce annem yaptı.tek başına çalıştı beni de yetiştirdi.o zamanlar kadına baskı vs. vardı bir de.sizler haydi haydi yaparsınız güçlü olunn
Maaşınıza neden icra gelsin? Boşanınca ailenizin yanına taşınmak gibi bir hata yapmayın. Umarım eşinizin çocuğu istemediğine dair mesajları, hakaret içeren mesajları vs duruyordur. Tazminat+ nafaka içeren bir boşanma davası açın, evinize dönün gelip sizi almasını ya da ailenizin sahip çıkmasını beklemeyin, eşi ailesinin evine yollama zaten bir boşanma nedeni olarak sayılmakta bir avukata gidip boşanma davanızı açın. Çocuk için verilen nafakayı zaten kreş ücretine verirsiniz 2.5 yaş kreş için uygun hem sosyalleşir toplumsal kuralları öğrenşr. Fazla bile sabretmişsiniz.Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
kadın kadın kurdu oluyor çoğunlukla .boşandıysan evliler kadar özgür olma hakkı bile tanınmıyor sinek kadar kocalarıyla hava atıyorlar tövbe tövbe.kadın oysa tek başına da değerli bir adamla birlikteyken de değerli anne olsa da değerli olamasa da değerli.Takdir ettm annenizi öperm ellerindn
Icra niye gelecek maaşınıza matematik olarak saçma değil mi ? Uygun bir kiralık ev tutsanız bakici parası ... derken geçinilir lüks bir yasam olmaz belki şimdilik bakıcı kira su bu derken ama huzurlu olur en azından . Ayrica boşanmanız kardeşinizi eniştenizi ne bağlar. Bu cahilliklere gıcık oluyorum cidden pes yani. Zamanla aileniz de alışacaktır siz güçlü ve kararlı durduktan sonra gerisi gelir. Hakkınızda hayırlısı olsunİnanın ben de buna şaşkınım memur olduğum da en çok ailem sevindi esin ezemez seni elinde mesleğin var dediler şimdi ise boşanma maaşına icra gelir
Benim kızım 24 aylık kreşe başladı. Bende 3-4 aylık bebek ondan ailenize muhtacsiniz sandım.28 aylık
Evet çocuğumdan vazgeçemem çünkü ölümden döndüm erken doğum yaptım eşimin yaşattıkları yüzünden Rabbım bilir ama çocuğu baba olmayı haketmedigini düşünüyorum
Ne kadar da zekası düşük bir abla.Ablam bile diyor sen boşanirsan benim de hayatım mahvolur eşim benim yüzüme vurur diyor Bi sürü hakaret kendimi yapayalnız kalmış hissediyorum
Devlwt memuru isen ailene bile bakma bir bakıcı bul çalış bak çovuğuna geçinecek kadar maaşın varMerhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?