Baksana aileye kimbilir evde kaldın diye neler dediler psikolojik baskı yaptilar kizaEvde kaldım diye korkuyla çok yanlış bi evlilik yaptın bekarlığından biliyorum seni, bu sefer ne yapacaksan oturup iyice düşün çok fevri kararlar alıyorsun, onu boşver artık kendi hayatına odaklan
Tecrübeli bakıcı profesyonel olursa pahalı bı komşu abla 36 aya getirse verirsin kreşe yada daha erken alan kreş varsa direk kreşe verirsinHem bakıcı hem ev kirası çok zor olacak ama biliyorum alışacagim
Çok zor şeyler yaşamazsınız bence kurtulun bu adamdan alieniz de kabul etmezse ayrı ev tutunMerhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
İle tayin isteyeceğim ilçede yaşıyoruz burada kreş yok bakiciya muhtacım ki ilçeye de evlendiğim adam sandığım kişinin tayini için geldimNeden bakıcı tutuyorsunuz 28 aylık çocuğa? Bebeklik bilimsel olarak da 24.ayda bitiyor zaten. Siz bebeğim bebeğim deyince ufacık süt kuzusu sanmıştım.
Benim kızla çok yakınlar, mart 2019 doğumlu benimki. "Ben baby okul git" diyor benimki, küçük okuluna gidecekmiş. Oyun oynayacak, eğlenecek, enerjisini atacak kreşte. Gözünüzü seveyim eve tıkmayın önüne TV açacak bir bakıcıyla.
İç Anadolunun orta halli bir ilçesinde yaşıyorum,tam gün kreşler geçen yıl 1000 liraydı, 1000liraya da eşyalı 1+1ler vardı sıfır yapılmış. İcra kafası süpermiş, doğru adımlarla ilerlerseniz şahane yaşarsınız.
Sizin en önemli ihtiyacınız ayağınızı yerden kesecek bir araba bence, ana babanıza, o zekasız ablanıza cidden gerek yok.
Siz artık bir yetişkin, dahası bir annesiniz. Ailem demeniz gereken kişi de kızınız, başkaları değil. Ona göre davranın. Kızınıza nasıl örnek olacaksınız sağın solun ağzına bu kadar bakarak?
Beni de...Genellemiyorum ama öğretmen olan kadınlar neden bu kadar pasif hiç anlamıyorum.Memur öğretmen kadınların boyle çaresizmis gibi konu açmasi beni sinirden deliye döndürüyor ya !!!!! Bebeğim de bebeğim diyordu essek kadar olmuş 2 bucuk yaşında çocukmuş çocuğunuz ! Böyle aileye hala mecburum diyorsunuz ya herseyi yaptıkları muameleyi hak ediyorsunuz hak !
İle tayin isteyeceksiniz anne babanızın olduğu il merkezine istemeyin bence. Bu sefer de "bekar kadın yalnız kalmaz" kafasıyla evinizde huzursuz etmesinler.İle tayin isteyeceğim ilçede yaşıyoruz burada kreş yok bakiciya muhtacım ki ilçeye de evlendiğim adam sandığım kişinin tayini için geldim
Memurmuşsunuz. Onlara ihtiyacınız yok. Ailem de demeyin. Aile değiller size.Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
Maaşım 4600 zatenHanımlar siz devlet memuru maaşını ne sandınızhem sahil kasabasına git ev tut hem bakıcı tut Kolay mı o kadar? Ben doğuda yaşıyorum burda en kötü ev 1500 TL kira istiyor. Bakıcı desen 1500 den aşağı değil. Kalır eline 2000 TL bunda bebeğin maması bezi evin doğal gazı, elektriği suyu . Geçinemez ki ? Lütfen mantıklı yorumlar yapalım
Asgari maaşla geçinen aileler var...kalan 2000 geçime nasıl yetmeyecek hiç anlamadim. Ayrıca nafaka denen birşey var.Hanımlar siz devlet memuru maaşını ne sandınızhem sahil kasabasına git ev tut hem bakıcı tut Kolay mı o kadar? Ben doğuda yaşıyorum burda en kötü ev 1500 TL kira istiyor. Bakıcı desen 1500 den aşağı değil. Kalır eline 2000 TL bunda bebeğin maması bezi evin doğal gazı, elektriği suyu . Geçinemez ki ? Lütfen mantıklı yorumlar yapalım
Tek devlet memuru maaşıyla 5 kişilik evi geçindirenler var.Hanımlar siz devlet memuru maaşını ne sandınızhem sahil kasabasına git ev tut hem bakıcı tut Kolay mı o kadar? Ben doğuda yaşıyorum burda en kötü ev 1500 TL kira istiyor. Bakıcı desen 1500 den aşağı değil. Kalır eline 2000 TL bunda bebeğin maması bezi evin doğal gazı, elektriği suyu . Geçinemez ki ? Lütfen mantıklı yorumlar yapalım
Yaşam standartlarını düşürüp idare edecek maalesef. Yapacak bir şey yok. Böyle ailenin eline bakmaktansa , böyle koca ile yaşamaktansa soğan ekmek yemek daha iyidir.Hanımlar siz devlet memuru maaşını ne sandınızhem sahil kasabasına git ev tut hem bakıcı tut Kolay mı o kadar? Ben doğuda yaşıyorum burda en kötü ev 1500 TL kira istiyor. Bakıcı desen 1500 den aşağı değil. Kalır eline 2000 TL bunda bebeğin maması bezi evin doğal gazı, elektriği suyu . Geçinemez ki ? Lütfen mantıklı yorumlar yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?