Ayrıliyorumm ama ailem ortada birakti beni

Evde kaldım diye korkuyla çok yanlış bi evlilik yaptın bekarlığından biliyorum seni, bu sefer ne yapacaksan oturup iyice düşün çok fevri kararlar alıyorsun, onu boşver artık kendi hayatına odaklan
Baksana aileye kimbilir evde kaldın diye neler dediler psikolojik baskı yaptilar kiza

Arkadaşimin eşi İstanbul da atandi öğretmen öğretmen maaşları ne kadar ki yeni öğretmen ek dersde yok galiba okul kapalı gayette tek maaş geçiniyorlar bebeğinde var hesaplarini iyi yaparsan neden olmasın

sizi hatırlıyorum daha öncede söyledim yerinizde olmak nelerini verecek kadınlar dolu.. devlet menurusunuz yahu kime muhtaçsınız... ailneniz de bir garip dönün arkanızı gidin ordan...iş kariyer sahibi olupta kendi ayakları üzerinde duramayan insanlara çok kızıyorum.

Beni ve çocuğumu kabul etmiyorsanız kadın sığınma evini arayacağım bugün arabayla beni almaya gelecekler de... Gerçekten geliyorlar beni almaya geleceklerdi ailem öyle kabul etti...araba gelirse daha çok rezil olurlar kendi pis zihniyetlerinde o yüzden böyle şöyle birde blöf yapma sadece git konuş anlat yardım işte kendi düzenini Kurana kadar durursun..eşya parası vs biriktirirsin

Memur kadınsın. Maaşın var. Ailen böyle bir zihniyetteyse onlara muhtaç olma plan yap ve hayatını düzenle. Bir-çok kadın beş kuruş gelirleri yokken iki çocukla hayata tutuluyorsa siz sukredin ve bir an önce harekete geçin.

Neden bakıcı tutuyorsunuz 28 aylık çocuğa? Bebeklik bilimsel olarak da 24.ayda bitiyor zaten. Siz bebeğim bebeğim deyince ufacık süt kuzusu sanmıştım.

Benim kızla çok yakınlar, mart 2019 doğumlu benimki. "Ben baby okul git" diyor benimki, küçük okuluna gidecekmiş. Oyun oynayacak, eğlenecek, enerjisini atacak kreşte. Gözünüzü seveyim eve tıkmayın önüne TV açacak bir bakıcıyla.

İç Anadolunun orta halli bir ilçesinde yaşıyorum,tam gün kreşler geçen yıl 1000 liraydı, 1000liraya da eşyalı 1+1ler vardı sıfır yapılmış. İcra kafası süpermiş, doğru adımlarla ilerlerseniz şahane yaşarsınız.

Sizin en önemli ihtiyacınız ayağınızı yerden kesecek bir araba bence, ana babanıza, o zekasız ablanıza cidden gerek yok.

Siz artık bir yetişkin, dahası bir annesiniz. Ailem demeniz gereken kişi de kızınız, başkaları değil. Ona göre davranın. Kızınıza nasıl örnek olacaksınız sağın solun ağzına bu kadar bakarak?

Çok zor şeyler yaşamazsınız bence kurtulun bu adamdan alieniz de kabul etmezse ayrı ev tutun

İle tayin isteyeceğim ilçede yaşıyoruz burada kreş yok bakiciya muhtacım ki ilçeye de evlendiğim adam sandığım kişinin tayini için geldim

Beni de...Genellemiyorum ama öğretmen olan kadınlar neden bu kadar pasif hiç anlamıyorum.

İle tayin isteyeceğim ilçede yaşıyoruz burada kreş yok bakiciya muhtacım ki ilçeye de evlendiğim adam sandığım kişinin tayini için geldim
İle tayin isteyeceksiniz anne babanızın olduğu il merkezine istemeyin bence. Bu sefer de "bekar kadın yalnız kalmaz" kafasıyla evinizde huzursuz etmesinler.

Ayrıca herkes annesinden falan destek alarak büyütmüyor çocuğunu. Gayet ölmüş de olabilirdi tüm akrabalarınız, arkamda durmadılar diye acizlenmeyin.

Kiraları, yaşam şartlarını vs iyi değerlendirerek, huzurla yaşayabileceğiniz bir yere atanırsınız umarım. Müstakbel eski eşinizin de memur olmasına sevindim, en azından nafaka düzenli ödenir.

Kolaylıklar dilerim.

Memurmuşsunuz. Onlara ihtiyacınız yok. Ailem de demeyin. Aile değiller size.

Hanımlar siz devlet memuru maaşını ne sandınız hem sahil kasabasına git ev tut hem bakıcı tut Kolay mı o kadar? Ben doğuda yaşıyorum burda en kötü ev 1500 TL kira istiyor. Bakıcı desen 1500 den aşağı değil. Kalır eline 2000 TL bunda bebeğin maması bezi evin doğal gazı, elektriği suyu . Geçinemez ki ? Lütfen mantıklı yorumlar yapalım

Ortada bırakıldim...circiplak yalın ayak kucağımda bebemle neler çektim....magdurluk denizinde çırpındım...süt bebeme bakacak kimseciğim yok...
Lütfen diyorum bakın lütfen...
arkanızda devlet var. Memursunuz siz ya. 1+1 ev de mi tutamiyorsunuz ben anlamıyorum ki.
Nafaka bağlanınca bakıcı parası yaparsiniz onu da.

Maaşım 4600 zaten evet ilçede bile 2000 tl eşyalı evler

Asgari maaşla geçinen aileler var...kalan 2000 geçime nasıl yetmeyecek hiç anlamadim. Ayrıca nafaka denen birşey var.

Tek devlet memuru maaşıyla 5 kişilik evi geçindirenler var.
Tamam öyle her şeye bol bol yetiştiremez ama ailesinin eline bakmak zorunda değil

Yaşam standartlarını düşürüp idare edecek maalesef. Yapacak bir şey yok. Böyle ailenin eline bakmaktansa , böyle koca ile yaşamaktansa soğan ekmek yemek daha iyidir.

Önce sakin olun birsürü üni okuyan genç var emin olun ücret karşılığı birine baktırablirsin tabi bolca araştrma yapmanız gerekecek bir odada ev tutun kendinize en en ucuzundan yolunuza bakın böyle bi aile yanında çocuk büyüyeceğine hiç tanımadğnz biri büyütse daha iyi Allah merhamet versin içlerine yazık.

Memur maaşları asgarinin 2 katı geçinmemeniz mümkün değil 2 binle kira verip ev geçndiren insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…