- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
Siz memur musunuz?Ayrıca hanımlar sahil kasabasına tayin olmak öyle ha deyince olmuyor onlar eski zamanlardaydı. Bilakis daha doğuya tayin ediliyorsun. Memurluk artık eskisi gibi değil
Evet memurum tayin yapma dilekçesi verirsiniz ama herkesin ki kabul olmuyor. Burda bi kadın memur istedi olmadıSiz memur musunuz?
Boşanma halinde evrakinizi ibraz eder tayin başvurusu yaparsınız ve tayininiz yapılır. Net.
Işin ayarını bilmiyordur o. Başka il ya da ilce artık neyse bunun yapılması mecburi. Kanun o şekilde.Evet memurum tayin yapma dilekçesi verirsiniz ama herkesin ki kabul olmuyor. Burda bi kadın memur istedi olmadı
Yeni bi arkadaş temmuz başında boşandı. Tayin istedi daha bekliyor. Memurlar. Net de bu konuda çok yazı var. İdareye de bişi denilmiyor bazıları sırf bu yüzden evlenip boşanıyormuş vs diye zorlaştırıyorlar onlardaIşin ayarını bilmiyordur o. Başka il ya da ilce artık neyse bunun yapılması mecburi. Kanun o şekilde.
Ben boşanınca dilekçe yazdım.sahil kasabasına geldim.tatil yeri burası ama imkan yok.bana göre boşanan kadin metropolde yaşamalı.hastane eğitim şehir hayatı olmalı.sahil kasabası önermiyorum. Burada denizden başka bisi yok.magaza cyok.ulasim.ucretleriacayip.pahali.tam teşekküllü hastane yok.okul uzak.ben bir daha tayin alırsam istanbul olacak.orada her imkan var.Ayrıca hanımlar sahil kasabasına tayin olmak öyle ha deyince olmuyor onlar eski zamanlardaydı. Bilakis daha doğuya tayin ediliyorsun. Memurluk artık eskisi gibi değil
Maasa niye icra geliyor yahu?Merhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
Kiralar 1500 üstü bakıcılarda öyle ailem dediğim insanlar maaşına eksi düşersin asla gecinemezsin diyorlar biz senin sıkıntılarını çekmek zorunda değiliz diyorlar. Biz yaşlandık rahat edeceğiz derken gelme diyor annem gerekirse ayaklarına kapan dedi .Beni yaralayan bu boşuna okumuşum diyorum. Ondan iyisi bulunmaz herkes es dost seni suçlu bulur .Bakin fakir edebiyatı yapan ben değilim konu sahibi. anlaşılamayan konu memur olup da nasil geçimle ilgili kaygı duyması...elbet aynı standartta olmayacak hicbir şey. bunu kabul ediyoruz zaten. Ama standartim düşmesin diye bu muamelelere boyun egmek kaçıncı seviye onu soruyorum.
Ay ben öleyim:)28 aylık
Evet çocuğumdan vazgeçemem çünkü ölümden döndüm erken doğum yaptım eşimin yaşattıkları yüzünden Rabbım bilir ama çocuğu baba olmayı haketmedigini düşünüyorum
Peki bosaninca mi tayin çıkıyor hemen bosanmadan önce çıkmıyor muBen boşanınca dilekçe yazdım.sahil kasabasına geldim.tatil yeri burası ama imkan yok.bana göre boşanan kadin metropolde yaşamalı.hastane eğitim şehir hayatı olmalı.sahil kasabası önermiyorum. Burada denizden başka bisi yok.magaza cyok.ulasim.ucretleriacayip.pahali.tam teşekküllü hastane yok.okul uzak.ben bir daha tayin alırsam istanbul olacak.orada her imkan var.
Yani şunu öğrenmek istiyorum boşanma olmadan tayin olmazmış mahkeme sürecinde ise durum vermezler mi tayinSiz memur musunuz?
Boşanma halinde evrakinizi ibraz eder tayin başvurusu yaparsınız ve tayininiz yapılır. Net.
Bizde koruma kararları vardı ailemi yaralamıştı.cocuk da kalp hastası idi.bunlari dayanak gösterdim.dilekce yazdım.benim tayin.saglikla ilgili de old için boşanmadan önce de olurduPeki bosaninca mi tayin çıkıyor hemen bosanmadan önce çıkmıyor mu
Ailen arkanda durmuyorsa kendi ayaklarının üstünde duracaksın.Katlanmak zorunda değilsin ailene de muhtaç değilsinMerhaba hatırlayanlar bilir beni eşim epilepsi hastası hamile iken çok sıkıntı yaptı. Kapi kirmalar sen kendin yaptın çocuğu .lohusa iken yaptıklarını saymıyorum biz birimize iyi gelmiyoruz demeler erken doğum yaptım hastanede ise yine kavga etti benimle .çok fazla uzatmak istemiyorum.son olarak evlilik yıldönümumuzdü memlekete izne geldik bu konu yüzünden tartıştık. Beni anneme de gönderdi. Şimdi arayıp sormuyor .ailem arkamda durmuyor .yalvar yakar kocan götürsün ele güne rezil etme bizi diyorlar .sen asla gecinemezsin eşinden ayrı çocuğunu istemiyoruz velayetini ver babaya diyorlar. Bunları nasıl söylüyorlar aklım almıyor bugüne kadar bana yaptıklarını bildiklerini halde dayak yok içki yok sabret diyorlar .ben devlet memuruyum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama babam maaşına icra gelir.cocuğuna bakıcı tut diyorlar be yaparsan yap diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?