• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilma asamasi

Valla ben asker arkadasi gibi oldugumuzu sadece bu zamanlar hissettim o da aramizin soguk oldugunu bana tavirli oldugunu fark ettigimde.ben iliskimi onun bana tum saydiklarima ragmen hala samimi ve guzel buluyorum ama herkesin beklentisini karsilayamayiz herhalde :/ cok sinirliyim suan aslinda,ayrilmayi direk ben soyledim sinirlenip,bana bunlar kucuk meseleler gibi geliyor bu kadar buyuyecegini tahmin etmezdim :/
3 yıllık sevgiliyi ben bu yüzden kaybetmek istemezdim. Yani cocuk 3 yil beklemiş birsey dememis. Saygı duymuş. Sıra sende artik. Belki evde daha çok eğleneceksiniz. Degisik huylarını öğrenirsin bakarsin olmuyor yine ayrıl. Bunu beklenti olarak görme ve kendine baskı yapma çünki bu 3 yıllık bir ilişkide olması gereken şeyler. Bence tabi. Okulun bitmesine çok yoksa aile arası yüzük takalim de. Hem sana geldigimde daha rahat olurum de bak ne diyo

hımm anladım. sen yine de evine gitme. aileler tanışsın de.
Aramizda evlilige dair soz vermedik daha okul bitmedigi ve hayatimizla ilgili ne olacagini bilmedigimiz icin.ileriye donuk sozlerden hep kactik yani birbirimize umit vermeyelim yarin obur gun istemedigimiz bir sey olursa diye.guvenim de tam bu insana.ama benim yetisme tarzimi onun anlamasi gerekirdi diye dusunuyorum,3 yildir sorun yoktu simdi neden cikti?bilmiyorum bizim birbirimize sevgimiz tamdi.ama o sıkılmıs,icim acisa da yol vericem herhalde.

Aramizda evlilige dair soz vermedik daha okul bitmedigi ve hayatimizla ilgili ne olacagini bilmedigimiz icin.ileriye donuk sozlerden hep kactik yani birbirimize umit vermeyelim yarin obur gun istemedigimiz bir sey olursa diye.guvenim de tam bu insana.ama benim yetisme tarzimi onun anlamasi gerekirdi diye dusunuyorum,3 yildir sorun yoktu simdi neden cikti?bilmiyorum bizim birbirimize sevgimiz tamdi.ama o sıkılmıs,icim acisa da yol vericem herhalde.
aynen en iyisi

3 yıllık sevgiliyi ben bu yüzden kaybetmek istemezdim. Yani cocuk 3 yil beklemiş birsey dememis. Saygı duymuş. Sıra sende artik. Belki evde daha çok eğleneceksiniz. Degisik huylarını öğrenirsin bakarsin olmuyor yine ayrıl. Bunu beklenti olarak görme ve kendine baskı yapma çünki bu 3 yıllık bir ilişkide olması gereken şeyler. Bence tabi. Okulun bitmesine çok yoksa aile arası yüzük takalim de. Hem sana geldigimde daha rahat olurum de bak ne diyo
Ben kaybetmek istiyor muyum sence :D aile arasi yuzuk falan dusunmuyoruz,evlenmeye dair bir adimimiz yok,o da evlenmek istemiyor zaten.yanlis anlasilma olmasin benimle degil,sadece erken evlenmek istemiyor o yuzden hayatini kurmadan asla soz vermiyor.bugun bu konusma olmasaysi dedigim gibi evine gitmeyi dusunmustum hem bana da degisiklik olur hem de onu kirmam diye.

Ben kaybetmek istiyor muyum sence :KK70: aile arasi yuzuk falan dusunmuyoruz,evlenmeye dair bir adimimiz yok,o da evlenmek istemiyor zaten.yanlis anlasilma olmasin benimle degil,sadece erken evlenmek istemiyor o yuzden hayatini kurmadan asla soz vermiyor.bugun bu konusma olmasaysi dedigim gibi evine gitmeyi dusunmustum hem bana da degisiklik olur hem de onu kirmam diye.
Bence 3 yılı çöpe atmayin. Üstelikte iyi anlaşıyorsunuz ve birbirinizi seviyorsunuz. Bana cok mantıklı geldi düşüncesi. Okul bitsin bi işe girsin sonra aileler tanisir herşey olacağına varır yavas yavas

Bazi arkadaslar yazmis zaten.3 yil bu evinede gidilir yemek yapilir film izlenir opusulur yakınlaşılir.he bu seks yap git demek degil.zaten 3 yilda tanimissindir.
Ben dahil kimsede sevgilimin evine gidiyorum diyerek cikamamisizdir zamaninda tabi ki.
Surekli disarda cafede sinemda yemekte kalabalikta ozel ne paylasilir ki

Bence 3 yılı çöpe atmayin. Üstelikte iyi anlaşıyorsunuz ve birbirinizi seviyorsunuz. Bana cok mantıklı geldi düşüncesi. Okul bitsin bi işe girsin sonra aileler tanisir herşey olacağına varır yavas yavas
Evlilikle ilgili bende oyle dusunuyorum o yuzden o konuda ortustuk ve hic baski yapmadik birbirimize.ama bu ailemin bilmesi durumu onu farkli kaliplara soktu.benim ailem erkek arkadasimi bildikten sonra her seyi sorgulayan bir tip degil,disari cikarken de kiminle nerde oldugumu bilmeleri yeter bu yuzden bizim evde sorun olmaz bunlar.gece saatlerine de aksam tehlikeli diye sicak bakmiyorlar,bende bazi zamanlar haric olmak uzere cok kirmayarak hareket ediyorum ki aradaki guveni bozmayayim.eve gitmek icin havanin kararmasina yakin bir saatte sevgilimden ayrilmam koymus ona.defalarca anlatmama ragmen.ben iliskinin gerekliliklerinin disinda sartlar konusunda insanlarin birbirine saygi duymasi gerektigini dusunen biriyim.bu yuzden kendi erkek arkadasimdan bu tavirlari beklemezdim.geri kafali bir insan degilim yani yoksa.

Evlilikle ilgili bende oyle dusunuyorum o yuzden o konuda ortustuk ve hic baski yapmadik birbirimize.ama bu ailemin bilmesi durumu onu farkli kaliplara soktu.benim ailem erkek arkadasimi bildikten sonra her seyi sorgulayan bir tip degil,disari cikarken de kiminle nerde oldugumu bilmeleri yeter bu yuzden bizim evde sorun olmaz bunlar.gece saatlerine de aksam tehlikeli diye sicak bakmiyorlar,bende bazi zamanlar haric olmak uzere cok kirmayarak hareket ediyorum ki aradaki guveni bozmayayim.eve gitmek icin havanin kararmasina yakin bir saatte sevgilimden ayrilmam koymus ona.defalarca anlatmama ragmen.ben iliskinin gerekliliklerinin disinda sartlar konusunda insanlarin birbirine saygi duymasi gerektigini dusunen biriyim.bu yuzden kendi erkek arkadasimdan bu tavirlari beklemezdim.geri kafali bir insan degilim yani yoksa.

Senin ailen kızının sevgilisi olduğunu bilip dinleyecek kadar medeni ve yeteri kadar açık görüşlü zaten.
Nereye kiminle gittiğini söyle bilelim sen zaten nasıl davranman gerektiğini bilirsin güveniyoruz modundalar.
Böyle pırlanta gibi aileye bir erkek için yalan söylemeye değer mi acaba?

Sadece evlat olarak değil aile yerine kendimizi koyup düşünerek cevap verelim.

Ortada baskıcı bir aile yok.
Baskıcı bir erkek arkadaş söz konusu şuan.

İsteklerine, görüşüne saygı duymayan biri için aileni üzecek hiç bir şey yapma.
İnan bana en kral aşk için değmez.

Asilmiycak sey değil sizinki. Ilişki 3 yıl ve bu 3 yıl coook uzun bana gore. Bazı seyler yıllar gectikce değişmeli diye düşünüyorum. Bence guzelce konuşun açık açık. Ben şundan rahatsiz oldum de. Oda içindekileri soylesin. Kararlarınızı öyle verin inş hakkında hayırlısı olur canimm

Senin ailen kızının sevgilisi olduğunu bilip dinleyecek kadar medeni ve yeteri kadar açık görüşlü zaten.
Nereye kiminle gittiğini söyle bilelim sen zaten nasıl davranman gerektiğini bilirsin güveniyoruz modundalar.
Böyle pırlanta gibi aileye bir erkek için yalan söylemeye değer mi acaba?

Sadece evlat olarak değil aile yerine kendimizi koyup düşünerek cevap verelim.

Ortada baskıcı bir aile yok.
Baskıcı bir erkek arkadaş söz konusu şuan.

İsteklerine, görüşüne saygı duymayan biri için aileni üzecek hiç bir şey yapma.
İnan bana en kral aşk için değmez.
Iste ben bu yalan soyleme konusunda "yarin kizim bana yalan soylese ben nasil karsilarim" diye dusunerek hareket edenlerdenim.inanin bunu dusundugumde aileme karsi guven duygum daha cok gucleniyor,onlarla daha cok paylasiyorum cogu seyi.benim canimi acitan; iyi kotu 3 sene gecirmisiz bu cumleleri bana kurmasina deger miydi acaba.bu kadar mi kotu 3 sene gecirmisiz yani.

Iste ben bu yalan soyleme konusunda "yarin kizim bana yalan soylese ben nasil karsilarim" diye dusunerek hareket edenlerdenim.inanin bunu dusundugumde aileme karsi guven duygum daha cok gucleniyor,onlarla daha cok paylasiyorum cogu seyi.benim canimi acitan; iyi kotu 3 sene gecirmisiz bu cumleleri bana kurmasina deger miydi acaba.bu kadar mi kotu 3 sene gecirmisiz yani.

Aklı başından gitmiş.
Şeyiyle düşünmeye başlamış çok afedersin.
O yüzden onun için şuan değer :)

Aklı başından gitmiş.
Şeyiyle düşünmeye başlamış çok afedersin.
O yüzden onun için şuan değer :)
Ben o niyetle dusundugunu de hic zannetmiyorum,erkek arkadasimi taniyorum.arkadasindan kaynakli bir ozenme durumu var,cevresindeki iliskiler cok rahat olunca bizimkinin boyle olmasi sıktı onu.yani aslinda ozet olarak bu durum tamamen cevresel etki.ve nasil duzelir hic bilmiyorum.

Ben o niyetle dusundugunu de hic zannetmiyorum,erkek arkadasimi taniyorum.arkadasindan kaynakli bir ozenme durumu var,cevresindeki iliskiler cok rahat olunca bizimkinin boyle olmasi sıktı onu.yani aslinda ozet olarak bu durum tamamen cevresel etki.ve nasil duzelir hic bilmiyorum.

Evde buluşmaların hiç de sadece film izleme, yemek yemeden ibaret olduğuna inanmıyorum ben..
Haa tam ilişki olmasa da bir sevişme söz konusu oluyordur.
Ateş barut meselesi.

Duyduğum tüm ilişkiler böyle.

Bunu isteyen birine saygı duyarım ben ama karşılıklı olursa.

Ortada resmen baskı var.
Sana saygısının önüne özenti mi geçiyor?
O da başka bir sorun zaten..

Çok fazla pembe düşünüyosun sen. Sevgilin basbaya sevismek için sorun çıkarıyo şuanda, özenme vs yok ortada.

Seni yeteri kadar sevdigini düşünmüyorum. Çünkü evine gitmiyosun gece dışarı çıkmıyosun diye tavır yapıyo baksana. Seni gerçekten sevseydi ailene karşı olan bu özenli tutumunu takdir edip desteklerdi. Çünkü gerçekten takdir edilesi bi ince düşünüş seninki.

Ama..

Erkek arkadaşın senin bu tutumundan dolayı gurur duyacağı yerde, seni daha da zorlamayı tercih ediyor.

Üzgünüm, bu çocuk sandığın kadar iyi niyetli değil ve amacı cinsellik yaşamak. Aileni böyle biri için harcama derim ben. Çünkü sevgilin gibi erkeklerden dışarıda sürüyle var. Sen, sana yakışacak olgunlukta birisiyle olmalısın. Bu testosteron beyinli ile olmaz

Evde buluşmaların hiç de sadece film izleme, yemek yemeden ibaret olduğuna inanmıyorum ben..
Haa tam ilişki olmasa da bir sevişme söz konusu oluyordur.
Ateş barut meselesi.

Duyduğum tüm ilişkiler böyle.

Bunu isteyen birine saygı duyarım ben ama karşılıklı olursa.

Ortada resmen baskı var.
Sana saygısının önüne özenti mi geçiyor?
O da başka bir sorun zaten..
Bu dusuncenizde de haklisiniz tabi de,onun geleneksel yapisini bildigimden baska niyetle eve cagirmis olma ihtimali benim gozumde cok dusuk suan.bununla ilgili bir olay oldu o yuzden soyluyorum cevresindeki iliskileri gorunce bizi sorgulamaya basladi.zaten bu tartismalar o sekilde basladi.benim de hic beklemedigim seylerdi bunlar.kendimi onu hic tanimamisim gibi hissediyorum.

Çok fazla pembe düşünüyosun sen. Sevgilin basbaya sevismek için sorun çıkarıyo şuanda, özenme vs yok ortada.

Seni yeteri kadar sevdigini düşünmüyorum. Çünkü evine gitmiyosun gece dışarı çıkmıyosun diye tavır yapıyo baksana. Seni gerçekten sevseydi ailene karşı olan bu özenli tutumunu takdir edip desteklerdi. Çünkü gerçekten takdir edilesi bi ince düşünüş seninki.

Ama..

Erkek arkadaşın senin bu tutumundan dolayı gurur duyacağı yerde, seni daha da zorlamayı tercih ediyor.

Üzgünüm, bu çocuk sandığın kadar iyi niyetli değil ve amacı cinsellik yaşamak. Aileni böyle biri için harcama derim ben. Çünkü sevgilin gibi erkeklerden dışarıda sürüyle var. Sen, sana yakışacak olgunlukta birisiyle olmalısın. Bu testosteron beyinli ile olmaz
şimdi feministler gelir. sevişen kadınla gurur duyulmaz mı derler aman aman

Back
X