• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilma asamasi

Sevişen kadından bahsetmemistim aslında orda. Ailesine dürüst olup onların güvenini önemseyen karakterde bir evlat olmaktan bahsetmistim. Bunu anlayamıycak kapasitede birileri olacağını sanmıyorum.
maalesef anlayamayacak o kadar kişi var ki sadece henüz farketmemişler.

Eskiden olsa sevgili falan umrumda olmazdi onemsemezdim bu tip seyleri.simdi buraya konu acar hale geldim..
Daha gecenlerde konu acmistim bilen bilir evine gidemiyorum diye trip atiyordu erkek arkadasim,aileme yalan soylemek en buyuk stres yasadigim seylerden biri diye tereddutteydim bu konuda.
Suan ayrilma noktasindayiz.iliskimiz cok monotonmus,ailemin haberinin olmasi onu geriyormus,aksamlari hicbir sey yapmiyormusuz..Ne bileyim ben mi sacma dusunuyorum?Sevgilimle vakit gecirebildigim muddetce daha fazlasini aramadim hic ben,gunduzleri hep bulustugumuz ve guzel seyler yaptigimiz icin daha fazlasinda gozum olmadi.ama o daha farkli dusunuyormus meger.aramiz duzeldi dedim ama daha cok nefretini kustu.o ozgur bir insan ben onun kadar degilim,ailem baskici degil ama gece cikmaya musade edecek kadar rahat degil,bu durum germis bizimkini.ailemin iliskimden haberi var ama inanin erkek arkadasimin bu durumdan rahatsiz olacagi bir sey yokken kendini hep baski altinda hissetti,defalarca aciklamama ragmen anlatamadim.insanlar suan cocuklarinin sevgilileriyle bile tanisirken biz bu durumu cok farkli yasiyoruz.Ne yapacagimi bilmiyorum yani...
yanlış anlama ama erkek olsam bana gerçekten çok sıkıcı gelirsin ya o ne öyle her şeyden ailenin haberi var gece çıkıp gezmek eve gidip oturup sohbet etmek yemek yapmak çok da kötü şeyler değil bunları gizli yapmak aksiyon katar zaten

Sevgilin ve senin hayata bakış açınız farklı demek .bunun için onu suçlayamayız.bende erkek olsam hiç yakınlaşanadığım bir kızla evliliği bırak ilişki bile düşünemezdim.ten uyumu diye birsey var.cinsellik önemli bir konu.hiç birsey yaşamadan evleniliyor sonra yok vajinusmus yok bilmem ne uğraş dur.
Ne kadardır birliktesin bilmiyorum ama bu arada.
Dediğim gibi bunun için kızmana getek yok.beni kullanıp atıcak derdindeysen zaten ayrıl götücü usulu bak derim.
Çünkü erkekler günümüzde sevgililerinden birseyler bekliyor ki doğal birşey bu..

Orası doğru..
Evine gitmesi şart değil ama hava kararmadan ayrılma kısmı bana da fazla geldi mesela..

Bence de ufukta evlilik görünmüyorsa bir 3 sene daha varsa.
Bu ilişki yürümez böyle.

Erken sevgililik konu sahibi için değil.

Nişan düğün yakınsa çıksın yola.
Öyle seviyorumlar yetmiyor ilişki yürütmeye.

Beklentiler aynı olacak vs..
düşüncelerinizin çoğuna hak veriyorum ama hava kararmadan evde olduğumu ya da ordan ayrıldığımı söylemedim daha doğrusu söyledim ama o kadar katı değilim yani,buluştuğumuz noktalar zaten çok uzak noktalar olduğu için eve gitmem gecikiyor haliyle,ben buna göre davranıyorum.
konu bir yerde kendi kararlarımı yaşamıyor olmama bağlanmış,ben hep kendi kararlarımı verdikten sonra ailemle paylaşıp onların da fikirlerini aldım ve çoğunlukla kendi kararlarımı uyguladım.bu sadece eve gitme meselesi değil,bugün hazır olmam ama yarın olabilirim,fikrim değişebilir.saygı çerçevesinde olması gerekirdi konuşmalarımızın.kaldı ki günübirlik ya da kalmalı turlara katılmayı bile konuşuyorduk,bu kadar baskıcı bir ailede olsam bunlar da konuşulmazdı.ben sadece bana çevremdeki insanlara göre geniş haklar tanıyan ailemin yüzünü eğdirmemek,onları utandırmamak istedim tabiri caizse.zaten bazı şeyleri bu yüzden derinlemesine düşünüyorum.bu arada 24 yaşındayken ki kafa yapınıza şuan kısmen sahibim.belki de o yüzden yorumlarınızı kendime yakın buldum,bu yüzden teşekkür ederim size de ilgilendiğiniz için ve tabi diğer üyelere de.

Ya 23 yasinda bir erkegin sevgilisiyle öpüşmek/koklasmak/sevismek istemesinden daha dogal ne olabilir gercekten? Ben nasil kafalar yasaniyor anlamiyorum.
Muhafazakar olunca sevisme isteğiniz mi alınıyor? Yoo. Sadece dini/hayat görüşü ve bununla uyumlu yasam tarzinizdan dolayi sevismiyorsunuz. 23 yasinda genc bir erkegin sevgilisiyle sevismek istemesi niye karaktersizlikmis gibi adlediliyor?
Konu sahibi siz de şu duruma ozentilik diyip durmayin. Adam 20 yasinda boyle bir iliski yasayabilir ama tabii ki 23 unde fikri ve istekleri degisebilir, oncelikle bunu kabullenin. 30unda belki de cok daha farkli gorusleri olacak. Bu hayatta olagan bir durum. Belki sevgilinizi anlamaniza ve ciddiye almaniza olanak verir.
Ama sizin hayat tarziniz buna uymaz, eyvallah. Burda suclanacak da kimse yok o yuzden. Demek ki sosyal ve dini görüşleriniz farklılık gösteriyor. Ne siz suclusunuz ne de sevgiliniz. Farkli dünyaların insanisiniz bu kadar basit. Ne siz sirf o istiyor diye evine gidin ne de ondan muhafazakar hayat tarzini benimsemesini isteyin. Yollarinizi ayirin. Seven bekler diye sacma sapan bir dusunceye de kapılmayın. Bu beklemek/beklememek, sevmek/sevmemek meselesi degil. Iliskiden beklentiler farkli. Hayat tarzi farkli. Tabii ki bu durum sevgiyi azaltir. Uyumsuz oldugum, beklentilerimi karsilayamayan birini nasil seveyim ki?
Benim de 3 yillik sevgilim olsa ve o ailesi sebebiyle ıliskimize sinirlar koysa eehh sıkıldım derim yani. Size onceki konunuzda da yazdim ama cevaplamadınız. Siz burda benim hayat tarzima uymuyor demiyorsunuz, aileme yalan soyleyemem diyorsunuz. Siz daha kendi tercihlerinizi yasamazken baskasinin buna saygi duymasini beklemek de zor bence.
Ayrica hava kararmadan ayriliyormussunuz. Aileniz nasil baskici degil? Sizin kafa yapinizla örtüşüyor olmalari baskici olarak gelmiyor olabilirler de anam babam klasik turk ailesi iste. Tek fark sevgilinizin varlığından haberdarlar. Verdiginiz her ayrintida ben sevgilinize daha cok hak veriyorum. Ama bunun sebebi de hayat tarzimizin onunla daha cok ortusmesi. Muhafazakar baska bir arkadas da sizi hakli bulacak. O yuzden bu meseleyi cozemeyeceginizi düşünüyorum.
merhaba,bazen bazı yorumlar gözden kaçıyor,düşüncelerinizi haksız bulduğumdan değil yani.evet herkes sevgilisiyle farklı şeyler yaşamak ister ve biz yaşadık da ama bazı şeyler olmayınca da olmayabiliyor.ayrıca bu son zamanlarda bu konulardaki fikirlerim değişmişti,uygun zamanı bekliyordum konuşmak için ama dün birden konu bu tartışmaya geldi.ben kendi ailemi de sevgilimi de yakından tanıdığım için bazı şeylerde ısrar ediyorum yanlış anlamayın.her birinizin de fikri değerli.yoksa buraya konu açmazdım zaten.söylediklerinizi dikkate alacağım,teşekkür ederim.

hayat tarzlarınız beklentileriniz uyuşmuyor gibi görünüyor zaten..

yollarınızı ayırmak en mantıklısı..

konuyu dinden ayrı düşünelim. çünkü erkek ulaşmak değil aslında ulaşamamak ister. italyanı da ingilizi de böyledir. kadın da kaçan taraftır. tabi evlenene kadar. evlenmeden önce yapılan her şey sonradan erkeğin gözüne batacaktır. arkadaşlar doğamız böyle. ortada bir gerçek varken eğip bükmeye gerek yok.
doğaya karşı gelmemek lazım.

konuyu dinden ayrı düşünelim. çünkü erkek ulaşmak değil aslında ulaşamamak ister. italyanı da ingilizi de böyledir. kadın da kaçan taraftır. tabi evlenene kadar. evlenmeden önce yapılan her şey sonradan erkeğin gözüne batacaktır. arkadaşlar doğamız böyle. ortada bir gerçek varken eğip bükmeye gerek yok.
Valla italyada ingilterede herkes sevgilisiyle ayrı eve bile cikiyor. Sonunda mutlu mesut evleniyorlar

Valla italyada ingilterede herkes sevgilisiyle ayrı eve bile cikiyor. Sonunda mutlu mesut evleniyorlar
yalnız ingilizler italyanlar kız ailesinden kaçmıyor. tanışıyor hatta birlikte gezip tozuyorlar. umarım söz konusu delikanlının kızın ailesinden neden fellik fellik kaçtığını anlayabiliyorsundur. daha da bişey demem

yalnız ingilizler italyanlar kız ailesinden kaçmıyor. tanışıyor hatta birlikte gezip tozuyorlar. umarım söz konusu delikanlının kızın ailesinden neden fellik fellik kaçtığını anlayabiliyorsundur. daha da bişey demem
Cunki onlarin kafasında akşam ezanına kiz evde olsun veya bekaretini korusun diye birsey yok. El öpme yok. Kız isteme yok. Düğünde kaç bilezik takılacak buda yok. Sevgililer bi ayakustu tanisiyor hemen aileye giriyor. Bizim turkiyede genel anlamda boyle degil. Cocuk 3 yıl gezmiş konu sahibiyle zaten. Sen sürekli cinselliğe yoneliyorsun nedense çok tuhaf. Doğaya karşı gelen sensin. Mesela Ben kaçmadım kovalanmadimda. Saglikli bir bağ kurduk aramızda ve evlenme yolunda ilerliyoruz Allah'a şükür

burda ne demek istediniz yabancı kaldım ben biraz bu yorumunuza? :KK64: ama evet ailemin bilmesinden duyduğu rahatsızlık artık beni de germeye başladı.illa bir şeylerin ciddiye binmesine gerek yoktu yani ailemin onu bilmesi için.bu arada arkadaşlar benim cinsellikle falan bir derdim yok herkesin hayatı kendine.ben kendi doğrularımdan kaynaklı ikimlemde kalıyorum.fikrim değişse bile şuan geldiğimiz durum canımı sıkıyor.olay bu şekilde gelişmemeliydi ama ayrıldık yani şuan.

Cunki onlarin kafasında akşam ezanına kiz evde olsun veya bekaretini korusun diye birsey yok. El öpme yok. Kız isteme yok. Düğünde kaç bilezik takılacak buda yok. Sevgililer bi ayakustu tanisiyor hemen aileye giriyor. Bizim turkiyede genel anlamda boyle degil. Cocuk 3 yıl gezmiş konu sahibiyle zaten. Sen sürekli cinselliğe yoneliyorsun nedense çok tuhaf. Doğaya karşı gelen sensin. Mesela Ben kaçmadım kovalanmadimda. Saglikli bir bağ kurduk aramızda ve evlenme yolunda ilerliyoruz Allah'a şükür
çocuk kız ailesinden kaçıyorsa işin içinde cinsellik ve sonrasında terketme vardır. ben gördüğümü yorumluyorum. seninki senin ailenden kaçmamıştır. kaçsaydı zaten evlilik olmazdı. inşallah bu sefer anlamışsındır.

burda ne demek istediniz yabancı kaldım ben biraz bu yorumunuza? :KK64: ama evet ailemin bilmesinden duyduğu rahatsızlık artık beni de germeye başladı.illa bir şeylerin ciddiye binmesine gerek yoktu yani ailemin onu bilmesi için.bu arada arkadaşlar benim cinsellikle falan bir derdim yok herkesin hayatı kendine.ben kendi doğrularımdan kaynaklı ikimlemde kalıyorum.fikrim değişse bile şuan geldiğimiz durum canımı sıkıyor.olay bu şekilde gelişmemeliydi ama ayrıldık yani şuan.
eğer seninle ailenle tanışmadan görüşmek istiyorsa o iş zaten evliliğe nasıl gitsin ki. aynısını yaşadım. terkettim. sonra aradı. bana hala 6 ay çıkarız muhabbeti yapıyordu. dedim yok ben almıyım. aşıktım bi de buna. ona rağmen reddettim. sen de iyi yapmışsın. bu tarz erkekler daha kişiliği oturmamış erkeklerdir.

eğer seninle ailenle tanışmadan görüşmek istiyorsa o iş zaten evliliğe nasıl gitsin ki. aynısını yaşadım. terkettim. sonra aradı. bana hala 6 ay çıkarız muhabbeti yapıyordu. dedim yok ben almıyım. aşıktım bi de buna. ona rağmen reddettim. sen de iyi yapmışsın. bu tarz erkekler daha kişiliği oturmamış erkeklerdir.
ilerde zaman gösterecek ne olacağını.teşekkür ederim yorum için.

İngilizi italyanı nerden biliyorsun
Avrupa da bakireyim desen belli bir yaştan sonra adam seni ya deli yada eşcinsel sanar söyleyeyim
Erkek arkadasım yabancı bu arada
Bir sürü yabancı arkadasım var ve sürekli yurt dışına gidio geliyorum.
Orasıyla burasını karıştırmayın.orda insanlar severek sevişerek evlenir.sevişmeden evlenenine hiç rastalamadım ben

Back
X