• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilma asamasi

Eskiden olsa sevgili falan umrumda olmazdi onemsemezdim bu tip seyleri.simdi buraya konu acar hale geldim..
Daha gecenlerde konu acmistim bilen bilir evine gidemiyorum diye trip atiyordu erkek arkadasim,aileme yalan soylemek en buyuk stres yasadigim seylerden biri diye tereddutteydim bu konuda.
Suan ayrilma noktasindayiz.iliskimiz cok monotonmus,ailemin haberinin olmasi onu geriyormus,aksamlari hicbir sey yapmiyormusuz..Ne bileyim ben mi sacma dusunuyorum?Sevgilimle vakit gecirebildigim muddetce daha fazlasini aramadim hic ben,gunduzleri hep bulustugumuz ve guzel seyler yaptigimiz icin daha fazlasinda gozum olmadi.ama o daha farkli dusunuyormus meger.aramiz duzeldi dedim ama daha cok nefretini kustu.o ozgur bir insan ben onun kadar degilim,ailem baskici degil ama gece cikmaya musade edecek kadar rahat degil,bu durum germis bizimkini.ailemin iliskimden haberi var ama inanin erkek arkadasimin bu durumdan rahatsiz olacagi bir sey yokken kendini hep baski altinda hissetti,defalarca aciklamama ragmen anlatamadim.insanlar suan cocuklarinin sevgilileriyle bile tanisirken biz bu durumu cok farkli yasiyoruz.Ne yapacagimi bilmiyorum yani...
milletin sevgilisi ailesi bilsin ister seninki de tersiymiş desene

milletin sevgilisi ailesi bilsin ister seninki de tersiymiş desene
Ailenin bilmesi iliskinin yasanmasina engel degil cunku.ben bunun skintisini cekmedim sevgilimle bulusurken.her neyse herkes kendi hayatini yasar ben onunla artik gorusmeyi ďusunmuyorum icim elvermese de.tesekkurler yorum icin.

İngilizi italyanı nerden biliyorsun
Avrupa da bakireyim desen belli bir yaştan sonra adam seni ya deli yada eşcinsel sanar söyleyeyim
Erkek arkadasım yabancı bu arada
Bir sürü yabancı arkadasım var ve sürekli yurt dışına gidio geliyorum.
Orasıyla burasını karıştırmayın.orda insanlar severek sevişerek evlenir.sevişmeden evlenenine hiç rastalamadım ben
dikkatinizi ısrarla bi noktaya çekmeye çalışıyorum ama olmuyor. ırkı farketmeksizin illa kızın ailesinden habersiz evde buluşmak isteyen adamların niyeti evlilik değildir.

Back
X