Ayrılma kararı

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba herkese ,

28 yaşındaki kızkardeşim gecen sene nişanlandı . Eylül Ayında da nikahı oldu düğünü bu yaz için düşünüyorduk ama kardeşim kafasını toplamak istediğini gercekten evlenmeyi isteyip istemediğini tekrar düşünmek istiyormuş belki evlilikten vazgeçebilirim diyor . Sebebi biraz uzun ve Karışık hiç o detaylara girmiyorum .

Ama biraz o ne der bu ne der düşüncesinde olan Kişiler ailem . Yasadığı yerde küçük biryer herkes Nişan çok uzadı düğün ne zamsn olacak diye soruyor . Kardeşimde kafasının Karışık olduğunu Söylemek istemiyor haliyle bu durumda ne yapılmalı ?

Yurtdışıyla ilgili işlemler oldupu için nikahı erken kıydılar. Normalde yazın düğünde olacaktı nikah . Bunu kastettim .

Son düzenleme:
M Madamgonca merhaba..
Iyi de zaten nikah olmuş. Evliliği düşünmek için epey bi geç kalmamış mı kardeşiniz? Bu saatten sonra düğün olmasa bile boşanmaları gerekecek ayrılmak için.
Kaldı ki, o ne der bu ne der fikrinden vazgeçirin ailenizi. Aynı çatı altında kardeşiniz yaşayacak. Zararın neresinden dönseniz kârdır .

Kardesinizin düşünmek istedigi ne peki
Yurtıdısına cıkıyor olmaktan ailesinden uzaga gitmekten korkuyor olabilir mi

İyide ablan evli zaten boşanmayı mı düşünüyor anlamadım ki ?
Hem nikah kıyıp hem evlenmek istememek nasıl bir şey olaki

Şimdi düğün olur , bu kafa karışıklığı yine olur bu sefer de başka bir konu açılmış olur burada diye düşünüyorum ben .. nikah yapılmışsa zaten evliler ha şimdi ayrılmışlar ha düğün olunca aynı mantık oluyor sadece düğün için ekstra masraf yapılmış olacak ... iyi düşünmek lazım diyeceğim ama kafa karışıksa bu iş olmaz

Merhaba ,

Evet zaten ayrılmaları gerekecek ama kararsız düşünmek istiyor . Kafası Karışık ayrılmak net olarak istemiyor da istiyorda diyemem düşünmek istiyorum dedi

Içinde en ufacık bir endişe olan hiçbir bayan evlenmesin net!

Elalem olayını da hiç anlamam, kime ne Allah aşkına? Herkes kendine baksın.
Kardeşiniz mutsuz olduğunda o mutsuzluğu elalalem paylaşacak mi?
Biz zaten millete karsı ne olursa olsun evlensin demiyoruz . O Kafamı dinlemek düşünmek istiyorum ayrılmak istemiyorum ama düşünmek istiyorum dedi tamam dedik bizde . Nişanlısı da saygı duydu . Insanlar devamlı düğünü ne zaman yapacaklar ne zamsn evli olarak yasamaya başlayacaklar diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…