- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kararsız Kafası Karışık düşünmek istiyor .Neden o kadar erken nikah? İstemiyorsa bitirsin uzadıkça zor olur
Evli de henüz birlikte yaşamıyorlar düğünden sonra nikah formalite icabı yurtdışı işlemleri vardı o Yüzden önce kıyıldıNikah zaten kiyilmis. Illa davuk zurnayla evleniliyor? Su an onlar zaten evli olmuyor mu?
Resmi olarak evli ama yurtdışı işlemi için erken Nişan Yaptılar normalde yazın düğünle birlikte nikah yapacaklardıAnlamadım
Nişan oldu nilah oldu dügünü bekliyor derken zaten evli değil mi
Yukarda açıkladımEee evlenmişler zaten?
Dini nikah mi bu anlamadim
İmm okudum. Evliliği bitirmeyi gerektiricek bı durum varsa hiç uzatmasin kardeşin. Millete de anlasamadilar dersiniz daha başka ne demeniz gerek kiYukarda açıkladım
Işte kararsız Hatalı kararda vermek istemiyorum düşünmek istiyorum dediİmm okudum. Evliliği bitirmeyi gerektiricek bı durum varsa hiç uzatmasin kardeşin. Millete de anlasamadilar dersiniz daha başka ne demeniz gerek ki
Merhaba ,M Madamgonca merhaba..
Iyi de zaten nikah olmuş. Evliliği düşünmek için epey bi geç kalmamış mı kardeşiniz? Bu saatten sonra düğün olmasa bile boşanmaları gerekecek ayrılmak için.
Kaldı ki, o ne der bu ne der fikrinden vazgeçirin ailenizi. Aynı çatı altında kardeşiniz yaşayacak. Zararın neresinden dönseniz kârdır .
Biz zaten millete karsı ne olursa olsun evlensin demiyoruz . O Kafamı dinlemek düşünmek istiyorum ayrılmak istemiyorum ama düşünmek istiyorum dedi tamam dedik bizde . Nişanlısı da saygı duydu . Insanlar devamlı düğünü ne zaman yapacaklar ne zamsn evli olarak yasamaya başlayacaklar diye soruyorIçinde en ufacık bir endişe olan hiçbir bayan evlenmesin net!
Elalem olayını da hiç anlamam, kime ne Allah aşkına? Herkes kendine baksın.
Kardeşiniz mutsuz olduğunda o mutsuzluğu elalalem paylaşacak mi?
Evet o var . Bir de annemle sorunlar yasadı son zamanlarda hastalık vs onunda etkisi var yoksa nişanlısı ile bir sorunu yokKardesinizin düşünmek istedigi ne peki
Yurtıdısına cıkıyor olmaktan ailesinden uzaga gitmekten korkuyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?