- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Nişanlısıyla sorun yoksa düğünü geciktirmeninde pek bi anlamı yokEvet o var . Bir de annemle sorunlar yasadı son zamanlarda hastalık vs onunda etkisi var yoksa nişanlısı ile bir sorunu yok
Konuştum ama Kafamı dinlemek istiyorum dedi o Yüzden çokta bunaltmak istemedim zaten ne kadar verirse versin arkadasındayım ama o düşünmek istiyorum dediNişanlısıyla sorun yoksa düğünü geciktirmeninde pek bi anlamı yok
Yan sokak bile olsa ilk evlendiginde herkes bocalıyor belki cocugu vs olursa yurtdısında olacagı icin herşey daha güzel olur hem arada sizde gidersiniz vs diyerek rahatlatın kızı :)
Resmi Evliliği kastetmedim hani düğün olur insanlar aynı evde yasamaya baslar o manadaEvliliği düşünmek için biraz geç kalmış çünkü şu an zaten evli.
Kafam Karışık düşünmek istiyorum diyor ama ailemde insanlara ne diyeceğiz diyorŞimdi düğün olur , bu kafa karışıklığı yine olur bu sefer de başka bir konu açılmış olur burada diye düşünüyorum ben .. nikah yapılmışsa zaten evliler ha şimdi ayrılmışlar ha düğün olunca aynı mantık oluyor sadece düğün için ekstra masraf yapılmış olacak ... iyi düşünmek lazım diyeceğim ama kafa karışıksa bu iş olmaz
İnsanlara ne denilecek diyerek bir hayat yakılmamalıKafam Karışık düşünmek istiyorum diyor ama ailemde insanlara ne diyeceğiz diyor
Şu an herkes düğün ne zaman olacak diye soruyor ne denmeliİnsanlara ne denilecek diyerek bir hayat yakılmamalı
Doğrusu neyse onu söyleyin elbetteŞu an herkes düğün ne zaman olacak diye soruyor ne denmeli
İşte Düğünün ne zaman olacağı belli değilDoğrusu neyse onu söyleyin elbette
İşte Düğünün ne zaman olacağı belli değilDoğrusu neyse onu söyleyin elbette
Şu an sadece kafa dinlemek istiyorum diyor hemen düğün yapmak istemiyor br süre sevgili nişanlı olarak devam etmek istiyorŞimdi kafası karışık amenna
Karar verdi diyelim birlikte olmayacak dedi
Etrafa nişanı attım diyecek ama resmen boşanacak
Aradan 3-5 Zaman geçecek X ile tanışacak X soracak ona anlatacak etrafa soracaklar nişan attı diyecekler vs vs
Bir süre garip konuşma geçecek
Dedikodu olacak vs
Bunlar düğün yapıp boşansa da olacak
Adamla sıkıntısı yoksa bu belirsizlik de gerer insanı eşiyle ortak hayatını kursun olmazsa yine olmaz ama alışırsa bu tedirginlikleri geçer huzurlu yaşar
Yurtdışında yasamak gözümü Korkutuyor diyorNişanlısı ile sorunu yoksa tedirginlik sebebi ne ?
Bence altında yatan sebebi öğrenin.
Yoksa mutlu olan kişi tedirgin olmaz.
Net olarak ne düşündüğünü bende bilemiyorum konuşuyorum ama kafam Karışık düşünmek istiyorum diyor ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyor düğün mü istemiyorsun diyorum istiyorum diyor sorun ne diyorum bilmiyorum diyorE ama “ayrılma kararı “ diye başlık açmıştınız
Evet aynen bu Şekilde doğru anladınızanladigim kadaryla nikah kiyildi beraber yasamiyolar. dugun de olmadigi icin millet hala nisanli saniyor. bu durumda kardesn vazgecerse sadece dugun iptal olmicak. ustune bosanma islemleri de gerekecek.
Yurtdışında yasamak gözümü Korkutuyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?