Ayrılma süreci

roserosers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
22
9
86
31
Arkadaşlar 2 ay önce evimizi ayırdık eşimle annemlere geldim 3.bucuk yaşındaki kızımla eşim ayrılmayalım düzeltecem kendimi dedi ama 2 aydır hiçbir çaba yok aileside siz ayrılırsanız eşimden için onuda sokağa atarız eve almayız dediler ama it iti atmadı eve aldılar şimdi onlardada geri birleşin diye çaba yok Ailemde ya boşanacaksın yada yada kocanla görüşüyorsanız kocan götürecek söyle eşine dedi bugün söyledim oda ailesi ile konuştu aileside yaylada 2 gün sonra geleceklerini sakince konuşalım dediler onlar istiyor ki hem oğullarından ayrılmayım hemde oğulları yanlarında dursun oğulları çalışsın ondan sonra beraber olun diye istiyolar ama onlar oğullarına arka çıktıkça oğulları çalışmayacak bide annemin evinde ben kendiyle görüşüyorum diye lafı ben duyacam kafam çok karışık nasıl davranmam lazim önerilerinizi bekliyorum.

Ve eşim kendi çalışmadan beni babasıyla getirmeyeceğini söylüyor ailen beklemiyorsa açsınlar boşanma davasını zaten birleşirsek boşanma davasını geri durdururuz diyor ailemde iki ay süre ver iki ay sonra hala istemezse seni götürmezse boşanacak yada boşanmazsan senide atariz diyorlar

Evet çalışmama kötü alışkanlık ve aldatma oldu en son evden eşyayı satıp gitti o yüzden annemin evine geldim ama şimdi boşanmayalım diyor beni oyaliyor ama ortada cocuk var diye bende sabrediyorum

Aileniz haklı, eşiniz hem suçlu hem güçlü. Ailem olsun ama babasının evinde beklesin şeklinde bir düşünce olamaz .

Bence barışmak için siz çabalamayin. Hatta eşinizin değişeceğini hiç zannetmiyorum. Böylesi tipler ne yazık ki, eşi ve çocuğu pek umursamıyor. Önemli olan kendi rahatları ve çıkarları oluyor. Eninde sonunda ayrılırsınız. Boşuna uzatıp kendinizi ve ailenizi yıpratmayın derim.

Teşekkür ederim düşünceniz için aslında herkes aynı düşüncede bende artık bu konuda netlik olsun istiyorum.

Teşekkür ederim düşünceniz için aslında herkes aynı düşüncede bende artık bu konuda netlik olsun istiyorum.

Rica ederim fakat siz bu konuda net değilsiniz.

Boşanma aşamasında olan birisi olarak söylüyorum, korkmayin. Çok iyi biliyorum ki böyle durumlarda en zor olanı bu kararı vermektir. İnanın kararı verdikten sonra uygulamak daha kolay oluyor. Bütün evliliğim boyunca bir gün boşanacağımi hep biliyordum. Emindim. Gidişat ortadaydı çünkü ama bu zamanı belirlemek hep çok zor geldi. Çünkü bir türlü karar veremiyordum. Hep şu da geçsin, bunh da atlatayım sonra duruma bakarım dedim. O kararı verip ayrıldığımda her şey çok daha kolay geldi.

Boşanmak ve sonrasında yoluna bakmak (size destek olan bir aileniz ve işiniz varsa) hep daha kolaydır. Yeter ki bu kararı verin. Ama geç kalmayın. Benim gibi boşa geçen en güzel yillariniza üzülürsünüz sonra.

Şuan ne yapacam bilmiyorum ama adam olsun çocuğum anne baba ayrı büyümesin istiyorum evet çok haksızlık bin defa hata yaptı acaba adama olur mu diye beklemek istiyorum bide ümit veriyor aklımı çekiyor boşanalım git sevmiyorum demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…