♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ben bugünde tam 17 saat açlk yaptm kızlar ve saat 13de cihalı muzlu yoğurt hazirladm yedim bakalım bugün ofiste olucam 5e kadar sade kahve ve bol su ile geçirmeyi planlıyorum iş heyecanından iştahm fider zaten diye umuyorum

Teşekkür ederim. Bende regl olmama rağmen şişerim sandım ama sabahtan evi temizleyince şişlik gitti sanırım.
Bende regliyim canım doktor şişlik 1 hafta falan sürer demişti eskiden doğru gerçekten 1 hafta sonra daha iyi düşüş görüyorum sende dahada görürsün

Kilo efsane aldım aldım geldim
Hepimizin az cok vardi fazlasi daha yeni basladik sende basla canim ben misal en son ramazanda 63 kiloydum 4.5 kilo fazla var simdi schoner cok guzel verdi yellow da guzel verdi ucuk kizimiz 70 in ustunu gordu ama bu hafta o da cok guzel verdi

Hepimizin az cok vardi fazlasi daha yeni basladik sende basla canim ben misal en son ramazanda 63 kiloydum 4.5 kilo fazla var simdi schoner cok guzel verdi yellow da guzel verdi ucuk kizimiz 70 in ustunu gordu ama bu hafta o da cok guzel verdi
Biraz daha bıraksam iki hafta 80 'leri de gördüm ne kalmıştıki.

Bnde 58 oldum 20 günde 5 kilo aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…