- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende regliyim canım doktor şişlik 1 hafta falan sürer demişti eskiden doğru gerçekten 1 hafta sonra daha iyi düşüş görüyorum sende dahada görürsünTeşekkür ederim. Bende regl olmama rağmen şişerim sandım ama sabahtan evi temizleyince şişlik gitti sanırım.
İnşallah inşallah. Haftaya cumartesi 70 göreyim. Nerden ben 7 'lere bulaştım. İstemiyorum 7 ve tayfasını.Bende regliyim canım doktor şişlik 1 hafta falan sürer demişti eskiden doğru gerçekten 1 hafta sonra daha iyi düşüş görüyorum sende dahada görürsün
Bencede canım sana göre değil bırak şu 7 yi 6 lara bekliyoruz seniİnşallah inşallah. Haftaya cumartesi 70 göreyim. Nerden ben 7 'lere bulaştım. İstemiyorum 7 ve tayfasını.
Koşa koşa gelicem de sonra tökezlerde bacağımı alçıya alırlar diye korkuyorum.Bencede canım sana göre değil bırak şu 7 yi 6 lara bekliyoruz seni
Bu kahta guzel gitmis tebrikler ucuk kizKoşa koşa gelicem de sonra tökezlerde bacağımı alçıya alırlar diye korkuyorum.emin adımlarla ilerlicem bir daha geri almamak adına.
Tebrikler tatli kiz daha oncede zayiftinSenden zayıfım tatlı kız wcsiz 66 çıktım
Kilo efsane
Ovvv Allah kavuştursun, sağ salim geri dönsün canım.Kizlaarrr ben geldim kocam gitti
İnşallah canim çok sağol tez vakitte insallahOvvv Allah kavuştursun, sağ salim geri dönsün canım.
Hepimizin az cok vardi fazlasi daha yeni basladik sende basla canim ben misal en son ramazanda 63 kiloydum 4.5 kilo fazla var simdiKilo efsanealdım aldım geldim
Biraz daha bıraksam iki hafta 80 'leri de gördüm ne kalmıştıki.Hepimizin az cok vardi fazlasi daha yeni basladik sende basla canim ben misal en son ramazanda 63 kiloydum 4.5 kilo fazla var simdischoner cok guzel verdi yellow da guzel verdi ucuk kizimiz 70 in ustunu gordu ama bu hafta o da cok guzel verdi
Bnde 58 oldumHepimizin az cok vardi fazlasi daha yeni basladik sende basla canim ben misal en son ramazanda 63 kiloydum 4.5 kilo fazla var simdischoner cok guzel verdi yellow da guzel verdi ucuk kizimiz 70 in ustunu gordu ama bu hafta o da cok guzel verdi
Hızlı gelen hızlı gider üzme kendini.Bnde 58 oldum20 günde 5 kilo aldım valla
Bakalm artık yavaş yavaş da olsa olur eşimle gitmeden kilolarimizu yazdık buzdolabının üstünde duruyoHızlı gelen hızlı gider üzme kendini.
Aklıma gelmedi değilTebrikler tatli kiz daha oncede zayiftin1 kilo ondeydin ama ben seni yakalamistimmm
Allah kavuştursun canım.Bnde 58 oldum20 günde 5 kilo aldım valla
Evet evet tabiki sentebrikler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?