♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Karnabahar ve havuç haslasaydın keşke kabak ta guzel olabilirdi pancar falan .
Menü kolay aslında.
Benle tubi napalim sabah erkenden kalkıp işe gidiyoruz yollar gelenler gidenler iş bla bla bla .

Yarını da bir dene olmazsa klasik bir liste yaparsın

Olabilirdi aslında neyse aksam yemegi en guzeliydi nohut yedim yanindada cacik oh mis

Kızlar bende dün 60.8 dim bugün 60.4
melisa- başladın mı canm diyete ?
Dün evde değildim canım ondan açlık olayına dün başlayamadım ama bu sabah 11 buçukta kahvaltı yaptm 7 buçuktan beride bişey yemiyorum yalnız listeye başlamadm ama diyete uygun bi gün geçirdim bide yemek yemiyoruz ama kahve çay filan içebiliyoruz dimi
Bugün 1 buçuk saat yürüyüşte yaptm başlangıç için fena bi gün olmadı sporda yapçaktımda benim oğlan illa kral şakir istiyo onun oyuncağını örüyorm bi yandan çok vakit alıyo
Ay kiloyu sorma ben noldum böyle bilmiyorum sabah 63.1 çıktı ama alt karnım çok şiş ne zaman geççek bilmiyorum psikolojimi bozdu

Sen 5leri görmüştün değil mi

Olsun canım yinede başarısız bi gün değil düşersin bence hem aktifmişsin
Bi iki saat erkene alsan olmaz mı kahvaltıyı

Olsun canım yinede başarısız bi gün değil düşersin bence hem aktifmişsin
Bi iki saat erkene alsan olmaz mı kahvaltıyı
if yapıyoruz ya omun için 17 -18 saati tamamladım 2günde de canm çünki nekadar beklersek okadar yağ yakımı diye ama bakalım bir iki saat erkene çekmem artk şart zaten
Evet ya öyle de bi manyağım geri çıktım ama 62ydim nolduysa birden şiştim atamadımda az kaldı seninle buluşcaz
Olsun canm verirsin çabuk gelen çabuk gider hem daha 2gün önce mi ne 64 küsür diyordun bak bugün 63.1 diyorsun kuzum 1knilodan fazlası gitmiş bile biz ne kilolar verdik 3-4 kilo ne ki çerez veririz gider

Sagol kuzum liste icin ama yapamam herhalde yine de ekran fotosu alip kaydettim eger kilo veremezsem o zaman bu listeyi yapmaya çalışırım

Son düzenleme:
Ay deli kiz yeni basladik ya hala odem var 2 gunde cok birsey gitmemistir diye heves edip soyunmadim
Canm ödem olunca su gibi gidio zaten benim iki günde 1kilosu geri gitmişti bile arkasından da 200-300 filan gitti hep kuzum ve bugünde 200 daha gitti ise sabaha -2 olmuş ocak yani bugünden -1800 idim ödem olunca hızlıca şakır şakır gidio

Masallaaahh super gitmis canim Ama ben iki gunude tam diyet seklinde geciremdim sabah ogle guzel aksam kardesim geldi diye misafir geldi az biraz abir cuburculardan kacirdim ama o gunler yuruyuse de gittim 1 saat.
Biraz bozuk olunca cok fazla gitmedi benimde pek tartilasim gelmedi diyeti tam yapamayinca
Ama bugun guzel geçti bakalim yarin kac cikacak

Canm ben de daha yeni 2-3gündür dikkat ediyorum yani ilk 4gün hiç diyet yapmadm yılbaşı öncesi ve sonrası hep yedim diyet dişı yedim ve hergün tatlılar filan yedim ama hergün spor yapıp bitki çayı ve bol su içtim hiç diyetsiz 4günde 1400 ü geri gitti canm seninde gitmiştir gerçek kilo olsa gitmez ama ödem hemen geri gidiyor ama artk haftaya ödemim bitmiş olacağı için gene yavaş gitmeye başlar artk kaldı geriye tam 2.5 kilo

Ay 2.5 kilo nedir hic birsey sayilir cok az kaldi hedefe benim 5 kilo var Tabi gitti kuzum ama oyle birden 1 kilo falan gitmedi ben biraz bozunca dun de tartilmamistim hatta schoner sordu tartildin mi diye sonra o sorunca kahvalti hazirla et derken kahvalti oncesi oylesine kiyafetlerimi cikarmadan tartiya indim ciktim yoksa yine aksam kaçırdım diye pek tartilasim yoktu dunle bugunun arasinda -500 gr var

Son düzenleme:
Evet ya öyle de bi manyağım geri çıktım ama 62ydim nolduysa birden şiştim atamadımda az kaldı seninle buluşcaz
4 kilo var aramızda canım. Başlarsan arkadan gelirim başlamazsan sollarım seni
Kiyafetlerle sabah 68.6 ciktim soyunmaya usendim sabaha 67 yi gorurum
67 civarı olursun tatlı kız bugün belki ucundan 66yı görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…