- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Karnabahar ve havuç haslasaydın keşke kabak ta guzel olabilirdi pancar falan .Evet ya yarın sabah iyi bende öğleni sevmedim brokoli haşladım aklıma o geldi zor yedim yağsız hiç gitmedibakalım deneyeceğim birkaç gün canım olmazsa kendi sistemime dönerim başım döndü işte o kötü oldu tansiyonum düştü sanırım iki çocuk olunca birde gerisini Sen düşün biri acıktım biri susadım benim tansiyon yerlerde gezdi yani
Olabilirdi aslında neyse aksam yemegi en guzeliydi nohut yedim yanindada cacik oh misKarnabahar ve havuç haslasaydın keşke kabak ta guzel olabilirdi pancar falan .
Menü kolay aslında.
Benle tubi napalim sabah erkenden kalkıp işe gidiyoruz yollar gelenler gidenler iş bla bla bla .
Yarını da bir dene olmazsa klasik bir liste yaparsın
Karnın doydu sonunda desene .Olabilirdi aslında neyse aksam yemegi en guzeliydi nohut yedim yanindada cacik oh mis
çok sevindim canm Bende yürüyüş e başlamadım yarın başlarım ama bugünde yürüyüş yerine 45dakika kondisyon bisikleti yapıp üstüne kol çalıştm canm bu gece açlğa başla canm akşam yemeğini en son kaçta yiycek isen yada yediysen saat tut hesapla canm akşam yemeğinden tam 16 saat sonra kahvaltını yapıcaksın
Dün evde değildim canım ondan açlık olayına dün başlayamadım ama bu sabah 11 buçukta kahvaltı yaptm 7 buçuktan beride bişey yemiyorum yalnız listeye başlamadm ama diyete uygun bi gün geçirdim bide yemek yemiyoruz ama kahve çay filan içebiliyoruz dimi
Sen 5leri görmüştün değil miDün evde değildim canım ondan açlık olayına dün başlayamadım ama bu sabah 11 buçukta kahvaltı yaptm 7 buçuktan beride bişey yemiyorum yalnız listeye başlamadm ama diyete uygun bi gün geçirdim bide yemek yemiyoruz ama kahve çay filan içebiliyoruz dimi
Bugün 1 buçuk saat yürüyüşte yaptm başlangıç için fena bi gün olmadı sporda yapçaktımda benim oğlan illa kral şakir istiyo onun oyuncağını örüyorm bi yandan çok vakit alıyo
Ay kiloyu sorma ben noldum böyle bilmiyorum sabah 63.1 çıktı ama alt karnım çok şiş ne zaman geççek bilmiyorum psikolojimi bozdu
Olsun canım yinede başarısız bi gün değil düşersin bence hem aktifmişsinKızlar dün çok güzel uyguladm ve busabah da gene açlık için tam 17saati doldurdum ama menuleri bugün birebir yapamadm ajansta idim işler vardı ondan karştı benim ama akşamda kurufasülyemi pisirmistim ondam akşam ki menüyü yani kurubaklagil+cacık+ekmek i aynen uyguladım kızlar ofistede de ara kahve+2karebitter i aynen uyguladm ama öğlen yemeği orda olunca ve aniden gidince malesef farklı oldu birde ordan çıkınca emlak ile ilgili göŕüşmelerim vardı onları da ard arda akşamı buldular dönüp sofrayı kurdum oturup yememiz 20:30 da ancak masadan kalktk yemek bitmisti ondan yarını nasl ayrlıycam bilmiyorum yine 12:30da yemem lazımooff çok karsk gecti inşlh sabaha em azından 200grm daha düşerim
Evet ya öyle de bi manyağım geri çıktımSen 5leri görmüştün değil mi
if yapıyoruz ya omun için 17 -18 saati tamamladım 2günde de canm çünki nekadar beklersek okadar yağ yakımı diye ama bakalım bir iki saat erkene çekmem artk şart zatenOlsun canım yinede başarısız bi gün değil düşersin bence hem aktifmişsin
Bi iki saat erkene alsan olmaz mı kahvaltıyı
Olsun canm verirsin çabuk gelen çabuk giderEvet ya öyle de bi manyağım geri çıktımama 62ydim nolduysa birden şiştim atamadımda az kaldı seninle buluşcaz
Kiyafetlerle sabah 68.6 ciktim soyunmaya usendim67,10 İLE başladım kızlar wc siz 66,60 çıktımnedir bu 66 dan çektiğim yarına 66,00 belkide ucundan 65 i görürüm .
htc71 devam mı tamam mı tartıldın mı bugün
Canm soyunsan kesin bugünde 67leri görürdün zaten kıyafetler 1kilo civarı çıkıyor kiKiyafetlerle sabah 68.6 ciktim soyunmaya usendimsabaha 67 yi gorurum
Sagol kuzum liste icin ama yapamam herhaldeEki Görüntüle 2571848 Eki Görüntüle 2571849
melisa- @Buki_89 kızlar 10günlük liste bunlar bu 10gün liste ile birlikte if 16/8 yapıyorsunuz ve mutlaka hergün ya 45dakika lisle yada yürüyüş yapılacak htc71 ucukgenclik canm yapmak isterseniz incelersiniz listemizi tuğbanın yolladığı liste fotoğrafları burda
Ay deli kizCanm soyunsan kesin bugünde 67leri görürdün zaten kıyafetler 1kilo civarı çıkıyor kiben hiç üşenmem valla melisa- ın dediği gibi çıkacağını bilsem kollarıda çıkarıp tartılcam
Canm ödem olunca su gibi gidio zatenAy deli kizyeni basladik ya hala odem var 2 gunde cok birsey gitmemistir diye heves edip soyunmadim
Masallaaahh super gitmis canimCanm ödem olunca su gibi gidio zatenbenim iki günde 1kilosu geri gitmişti bile arkasından da 200-300 filan gitti hep kuzum ve bugünde 200 daha gitti ise sabaha -2 olmuş ocak yani bugünden -1800 idim ödem olunca hızlıca şakır şakır gidio
Canm ben de daha yeni 2-3gündür dikkat ediyorum yani ilk 4gün hiç diyet yapmadm yılbaşı öncesi ve sonrası hep yedim diyet dişı yedim ve hergün tatlılar filan yedim ama hergün spor yapıp bitki çayı ve bol su içtim hiç diyetsiz 4günde 1400 ü geri gitti canm seninde gitmiştir gerçek kilo olsa gitmez ama ödem hemen geri gidiyor ama artk haftaya ödemim bitmiş olacağı için gene yavaş gitmeye başlar artkMasallaaahh super gitmis canimAma ben iki gunude tam diyet seklinde geciremdim sabah ogle guzel aksam kardesim geldi diye misafir geldi az biraz abir cuburculardan kacirdim ama o gunler yuruyuse de gittim 1 saat.
Biraz bozuk olunca cok fazla gitmedi
Ay 2.5 kilo nedir hic birsey sayilir cok az kaldi hedefeCanm ben dedaha yeni 2-3 gündür dikkat ediyorum yani ilk 4gün hiç diyet yapmadm yılbaşı öncesi ve sonrası hep yedim diyet dişı yedim ve hergün tatlılar filan yedim ama hergün spor yapıp bitki çayı ve bol su içtim hiç diyetsiz 4günde 1400 ü geri gitti canm seninde gitmiştir gerçek kilo olsa gitmez ama ödem hemen geri gidiyor ama artk haftaya benim gene yavaş gitmeye başlar artk
4 kilo var aramızda canım. Başlarsan arkadan gelirim başlamazsan sollarım seniEvet ya öyle de bi manyağım geri çıktımama 62ydim nolduysa birden şiştim atamadımda az kaldı seninle buluşcaz
67 civarı olursun tatlı kız bugün belki ucundan 66yı görürsünKiyafetlerle sabah 68.6 ciktim soyunmaya usendimsabaha 67 yi gorurum
Günaydın canım peki tartıldın mı ?Günaydın kızlar. Ben regl oldum hemde daha 8 gün varkenfazla yiyince vücut sanırım daha hızlı günler geçiyor sandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?