- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Temizlik yapınca bende baya eksildiğimi hissediyorum. Temizlik günü hiç iştahım olmuyor yorgunluktan.Benim haftada 3 gun yuruyus var canim esim evdeyken cikip 1 saat yuruyorum bugun birde extra cikarttim basimahemide spor olsun dedim annemler ev almisti yurume 35 dk oraya gidip biraz temizlik yapip döneceğim
Bende kahvaltimi guzelce ettim zaten cok olmadi kahvalti edeli acikincaya kadar donmus olurum herhalde orada da yanima elma falan alirim onu yerimTemizlik yapınca bende baya eksildiğimi hissediyorum. Temizlik günü hiç iştahım olmuyor yorgunluktan.
Sağol canım hepimiz vereceğiz inşallahTebrik ederim canim dun yazamadim regliye rağmen sende guzel vermissin
1 bardak süt ekleseydin ya da sütlü kahve icersin yanına 5 6 çiğ badem yada 1 meyve ekle tok tutarPazar kahvaltısı eğlenceli dolu olur derler ya bu sabah en aç kalktığım kahvaltı oldu. Peynirli omlet, yarım dilim ekmek, 2 zeytin, çay.
Diyete odaklayım şuan arada leslie yapiyorum o kadar.Kızlar belli bir spor yapıyor musunuz? Yoksa diyete mi daha çok önem veriyorsunuz?
62 63 arası olsan yeter desene o zaman bende boy yok keşke bende 1 2 cm uzun olsam61 cok az olurboyumla kilom arasinda 11 fark olacak 64 bile cok iyiydi 63 62 ye çekeyim dedim ama daha aşağısı olmaz gibi kuzum
İnşallah kuzum aminAllah kavuştursun canım.
Olsun canım verirsin yine yeni aldın zaten hemen gider
Kahvaltıdan sonra iki tane Türk kahvesi şuan birini içiyorum. Dediğin gibi sütlü kahve içtim sonrasında. Önümde 2 ceviz var ama açlık hissetmediğim için yemedim hala.1 bardak süt ekleseydin ya da sütlü kahve icersin yanına 5 6 çiğ badem yada 1 meyve ekle tok tutar
Diyete odaklayım şuan arada leslie yapiyorum o kadar.
62 63 arası olsan yeter desene o zaman bende boy yok keşke bende 1 2 cm uzun olsam
Odanın yerini mi değiştirdin canım kolay gelsin.Kizlar neler yapıyorsunuz. Ben yatak odasından oturma odasına geçtim dünden beri onunla uğraşıyorumfatura biraz kol gibi geldi de
30 dk sonra yersin canım üstüne de su içersinKahvaltıdan sonra iki tane Türk kahvesi şuan birini içiyorum. Dediğin gibi sütlü kahve içtim sonrasında. Önümde 2 ceviz var ama açlık hissetmediğim için yemedim hala.
Biz de öyle su ve elektrik faturasında kimse bize yanaşamıyor. Görende evde bir işletme var sanır. Nasıl geliyor o faturalar anlamıyorum. Geçen alt komşuya 4 lira bile değil su faturası geldi ben şok yani adamın üç yıllık faturası bizim bir aylık fatura nerdeyseKizlar neler yapıyorsunuz. Ben yatak odasından oturma odasına geçtim dünden beri onunla uğraşıyorumfatura biraz kol gibi geldi de
Suyun içine ceviz koyup ertesi sabah suyunu içme olayını hiç denedin mi? Ceviz demişken aklıma geldi. Bana çok yağlı geldiği için pek sevmiyorum ama. Bademin göbek eritmesi kadar etkili olmasa da bağırsak için yiyorum.30 dk sonra yersin canım üstüne de su içersin
Yok kuzum beşiği geçirdim oturma odasına bende koltukta yatcm zaten TV izlerken uyurum yatak odası soğuk oluyo bide üstüne 500 TL fatura gelinceOdanın yerini mi değiştirdin canım kolay gelsin.
Eşinle mi yarış yapıyorsunuz. Sen dahw hızlı verirsin evdesin birde yeni aldığın kilolar
Hiç mi kullanmiyomus 4 TL ne ,Biz de öyle su ve elektrik faturasında kimse bize yanaşamıyor. Görende evde bir işletme var sanır. Nasıl geliyor o faturalar anlamıyorum. Geçen alt komşuya 4 lira bile değil su faturası geldi ben şok yani adamın üç yıllık faturası bizim bir aylık fatura nerdeyse
Ben bir bilsem sanki bizden kaçak kullanıyor.Hiç mi kullanmiyomus 4 TL ne ,valla bnmde komşular aradı geçmiş olsuna
Bence var onda bı iş araştırın borularını fln incele birinden çekiyor olabilirBen bir bilsem sanki bizden kaçak kullanıyor.
Sağlıklı yağ canım ceviz kararın da ye bence.Suyun içine ceviz koyup ertesi sabah suyunu içme olayını hiç denedin mi? Ceviz demişken aklıma geldi. Bana çok yağlı geldiği için pek sevmiyorum ama. Bademin göbek eritmesi kadar etkili olmasa da bağırsak için yiyorum.
Hiii iyi yaptın keşke başından yapaydın canım doğal gaz mı kullanıyorsunYok kuzum beşiği geçirdim oturma odasına bende koltukta yatcm zaten TV izlerken uyurum yatak odası soğuk oluyo bide üstüne 500 TL fatura gelince
Günde en fazla 3 tane yiyorum.Sağlıklı yağ canım ceviz kararın da ye bence.
Hiç içmedim canım
Hiii iyi yaptın keşke başından yapaydın canım doğal gaz mı kullanıyorsun
Ufuk burdaydi ondan yapamadım kuzum yoksa yapardım yaniSağlıklı yağ canım ceviz kararın da ye bence.
Hiç içmedim canım
Hiii iyi yaptın keşke başından yapaydın canım doğal gaz mı kullanıyorsun
Güzel gidiyor valla sınava girecem tekrardan . 65 i gördüm bu arada gayet iyi gidiyor sanırım bu sefer olacakUfuk burdaydi ondan yapamadım kuzum yoksa yapardım yanisen neeler yapıyorsun nasıl gidiyo
Canm şimdi müsait oldum yazayım tartı öncesi 2gün yani perşembe-cuma tuğbaların listesini if ve spor ile birlikte uyguladım oşekilde 2günde 600gram gitti canm peki onun ömcesindeki 4-5 gün ne yaptn da 1400 gitti der isen o 5günde hiç diyet yapmadan diyetsiz sadece tek başına if e dikkat ettim form çay ve bol su içip spor yaptm okadar onlarla da ödem gitti sanrm çünki cumartesi reglemin son günü idi o şekilde 62.2 çktm canm reglenin ödeminden o çktı zaten önceki hafta 60.8dim ben ve reglem.bitince sonraki 4gün anca şişligim indi sanırım bide degm gobi bol su ve form çayda icince vucut regle ödemini hemne çabucak geri attı ve tam regle öncesindeki 60.8 e geri indi canm zaten persembe sabahı 60.8 e indgm de diyete baslamamstm ve hergün simit,tost vs. Gibi kahvaltılar yapms aksamları da tatlı yemistim yani tamamen regle ödemi gitti ama sonraki 2günde 600grm if+ atdgm liste+2.5lt su+kondisyon biskltblonde ambition kuzum sen ismini değiştirince neden yellow çıkmıyor dedim. Ben ve geri kalmışlığım.
Bu haftaki en güzel en başarılı kilo verenimiz olarak senin bu hafta doğru ve hatalarını paylaşmanı kendi adıma okumak istiyorum. Buna ihtiyacım varrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?