- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
İzne ayrıldıktan sonra belki 7 8 kez diyete başladım ama sonu hep hüsran. 2 gün diyet 5 gün çok yemeyle sanırım daha fazla aldım. Sınra anladım ki sizinle daha iyi hissediyorum motive oluyorumBizde seni çok özledik canm bir başlasan gerisi kolay zaten sen çok hızlı veriyorsun çabucak verirsin ama böyle düşünüp yemeye devam etme tabiki o kiloları vermek için emek harcıyoruz o emeklerimize de yazık diil mi canmhem ne güzel yolu yarılamıştın bile hadi başla artk bak biz cumartesi sabahları tartı günü yapıyoruz canm istersen sende katıl bize ne dersin?
Kabul edersiniz de ne demek canm benimİzne ayrıldıktan sonra belki 7 8 kez diyete başladım ama sonu hep hüsran. 2 gün diyet 5 gün çok yemeyle sanırım daha fazla aldım. Sınra anladım ki sizinle daha iyi hissediyorum motive oluyorumkabul ederseniz yeniden başlamak istiyorum.
Ayy çok heyecanlandım kalbim pırpırr. Tamamdir c tesi sabah tartılıyorum.Kabul edersiniz de ne demek canm benimçooooookkkkk mutlu oluruz hemde bu cumartesi tartılıyorsun ozman tamam mı
Canm sizin için ismimi tekrar güncwllwdimbende yellow a alışmışım zaten bu şekil hali çok güzel oldu ❤ ucukgenclik yellow u başa ekledim yine
Ayy çok heyecanlandım kalbim pırpırr. Tamamdir c tesi sabah tartılıyorum.
Takip etsinler canm kendileri çatlar kolay diil bakıp bakıp bir şey yazamamak ben olsam ortadan ikiye çatlarım sessiz sessiz uzaktan bakamam mümkin diil patlardımEski hali iyi canım bir süre seni takip etmeyi bırakır birileri boşver bunu
Basla tabi kuzum hic olurmu kabul edermisiniz falan zaten bizde bugün senden bahsettik birazdan görürsünAyy çok heyecanlandım kalbim pırpırr. Tamamdir c tesi sabah tartılıyorum.
Ne enerji varmış beeee kızı buraya getirdimBasla tabi kuzum hic olurmu kabul edermisiniz falan zaten bizde bugün senden bahsettik birazdan görürsün
İçime doğdu sanki pat size yazayım dedimmNe enerji varmış beeee kızı buraya getirdimozman malum kişileri fazla anmayalım kızlar yoksa onlarda damlar buraya başımızı yakarız
Gizliden takip edenleri görürsem ben sülerim size
Iyi yaptinİçime doğdu sanki pat size yazayım dedimm
Afiyet olsun canim meyvenin yaninda sütte icebilirsin tok tutar 1 meyve porsiyonunu geçmeKahvaltı
Kk peynir, 3 zeytin, bir tatlı kaşığı kaymak bal, çeyrek domates, 2 dilim ekmek, çay
Öğle
Tavuk şiş, kızarmış domates, 4 ince kızarmış patates, ayran
Akşam
Mercimek çorbası
Birazdan meyve tabağı yaptım onu yicem kızlar (elma, armut, portakal ) bugün niyeyse açlığımı kontrol edemiyorum. O kadar kahve içtim ama yoruldukça birşeyler yiyesim geldi.
Valla gömdüm tabi ama yarım yarımAfiyet olsun canim meyvenin yaninda sütte icebilirsin tok tutar 1 meyve porsiyonunu geçme
Gerçi şimdiye kadar çoktan gommussundur meyveleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?