Ay maşallah canım ya özendim sana ne yağ dayanır ne ödem vallaAy çok yoruldumgene 4saatlik sporlu bir günün sonuna geldik
1.5 saat plates
Yarım saat yürüyüş
2 saat bachata ve salsa
Üstelik salsa çok hızlı tempoydu bugün bide komple latin dans bitince roman havası açtk oynadkaayy koptumm yaaaa çok komiks di çok eylendik ama artk öldüm yani bidw regleyim zaten ooff heryerim ağrıdı
Ay maşallah canım ya özendim sana ne yağ dayanır ne ödem vallabizde yürüyüşe çıktık sahile 1 saat kadar tek hareketim o
Iyi senle kapışak bakalım kilom en çok sana yakın spora da başlıyorum bugün programım herşeyim hazırSchonerDuft canım en son 69 kiloydum. Fakat pazar günü makarna falan yedim. Muhtemelen bugünkü yorgunluğa 70 üstü olmuşumdur.
Üzme kendini lütfen demekki zamanı değilmiş. Yaşayıp tecrübe etmen gereken olaylar var belkide onu en iyi şekilde yetiştirmen için bu yüzden hiç üzme kendini ne olurAdet oldum
Hayatımda bir sayfayı kapatma zamanı geldi sanırım bugün tam gaz başlıyorum
Ovvv her şey tamam diyorsun. Bugün 10.50 dişçi randevum var. Kahvaltıyı dolu dolu yaparım muhtemelen sonra bir öğün yürüyüş.Iyi senle kapışak bakalım kilom en çok sana yakın spora da başlıyorum bugün programım herşeyim hazır
Kahvaltı şeklimi değiştirdim bugün 1 sütlü kahve içiyorum şimdi büroya geçince 1 muz yicem öğlen yemeği sıkıntı işte malzemede yok yapmak için akşam daha çok sıkıntı bumbar yapıyor annem bugün işkembe falan var ne zamandır da yemiyordum . Ilk günden imtihanim zor yaniOvvv her şey tamam diyorsun. Bugün 10.50 dişçi randevum var. Kahvaltıyı dolu dolu yaparım muhtemelen sonra bir öğün yürüyüş.
Zorlamamak gerek demek ki diyorum artık.Üzme kendini lütfen demekki zamanı değilmiş. Yaşayıp tecrübe etmen gereken olaylar var belkide onu en iyi şekilde yetiştirmen için bu yüzden hiç üzme kendini ne olur
Kedi ve köpek bakmayı istemen önemli olan çünkü belli bir süre sonra kendi canın gibi görmeye başlıyorsun.Zorlamamak gerek demek ki diyorum artık.
Yanlız kalmaktan hep korkuyordum .
Evde kedi beslemenin zor yanı neler.
Bende köpek istiyorum amerikan cinsi ama bakmak zor geliyor rahata alismisimiz
amerikan cinsi bir köpeklerde tüy sorunu olmuyor.kuzenim geldiğinde getirdi bayıldım resmini atarım varsa telde wc için dışarı çıkıyorlar idrarı falan kokmuyor o yüzden.Köpek idrarı pis kokuyor. Havlaması ses çıkarması bunu engelleyemiyorsun.
Bir de kedi kumu hergün temizlemen lazım. Küçük taneli kum alırsan patisiyle eve bir iki tane dağılabilir. Tüy sorunu dersen biz mevsim geçişlerinde traş ediyoruz o da biz de rahat ediyoruz. Aklıma bir şey geldikçe yazarım ben sana
Canım hayırlısı ne ise o şekilde olsun inşallah. İnşallah zamanı gelince sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hayvan sahiplenme isteğini anlıyorum ama acele karar verme bence. Bi hayvan sahiplendiğimizde ömürlük yuvaları olalım istiyoruz. Bizim de bir kedimiz vardı ama çok saldırgandı. Eşim, ben bi de annem, üçümüz dışında kimseyi istemezdi, kendini sevdirmez, kimseyi rahat oturtmazdı evde. Bebek doğduktan sonra da huyu suyu iyice değişti. Hayvan depresyona girdi resmen. Kıskanmasın diye eşim eve geldiğinde ilk onu sever onla oyun oynardı mesela. Ama kıskançlığınınm önüne geçemedik. Sürekli atak peşindeydi, ben bebeğime kedimi aynı odada bırakamıyordum. Asla evin içine tuvalet yapmayan kedi koltuklara yastıklara çiş kaka yapmaya başladı. En son da bebeğe saldırınca sagiplendşrmek zorunda kaldık. İnsan gerçekten çok alışıyor, gitmesini hiç istemedik ama bi yerden sonra kendini savunamayan küçük bi bebek var evde üzülerek gitti. Her hayvan aynı değil tabi ki ama bu da bir seçenekamerikan cinsi bir köpeklerde tüy sorunu olmuyor.kuzenim geldiğinde getirdi bayıldım resmini atarım varsa telde wc için dışarı çıkıyorlar idrarı falan kokmuyor o yüzden.
ama okuyunca cidden zor beni wc olayı düşündürüyor . gece aşağı inemem . hiç düşünmemem daha doğru sanırım
ağustos ayından beri düşünüyorum ama bakamayız diye durduk .Canım hayırlısı ne ise o şekilde olsun inşallah. İnşallah zamanı gelince sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hayvan sahiplenme isteğini anlıyorum ama acele karar verme bence. Bi hayvan sahiplendiğimizde ömürlük yuvaları olalım istiyoruz. Bizim de bir kedimiz vardı ama çok saldırgandı. Eşim, ben bi de annem, üçümüz dışında kimseyi istemezdi, kendini sevdirmez, kimseyi rahat oturtmazdı evde. Bebek doğduktan sonra da huyu suyu iyice değişti. Hayvan depresyona girdi resmen. Kıskanmasın diye eşim eve geldiğinde ilk onu sever onla oyun oynardı mesela. Ama kıskançlığınınm önüne geçemedik. Sürekli atak peşindeydi, ben bebeğime kedimi aynı odada bırakamıyordum. Asla evin içine tuvalet yapmayan kedi koltuklara yastıklara çiş kaka yapmaya başladı. En son da bebeğe saldırınca sagiplendşrmek zorunda kaldık. İnsan gerçekten çok alışıyor, gitmesini hiç istemedik ama bi yerden sonra kendini savunamayan küçük bi bebek var evde üzülerek gitti. Her hayvan aynı değil tabi ki ama bu da bir seçenek
Cidden haklı bu konuda bende ikinci bir kedi almak istedim. tanıştırma evresinde bile diğer kedi kedime bize sahibine saldırdı. Aşırı kıskanç oluyorlar ilerisi için bu biraz risk alman demek. Köpeklerde komşumuzun köpeğini bile kıskanıyordu balkona çıkıp inadına bak ben evdeyim sense sokakta yaşıyorsun der gibi kuyruk sallıyordu ona.Canım hayırlısı ne ise o şekilde olsun inşallah. İnşallah zamanı gelince sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hayvan sahiplenme isteğini anlıyorum ama acele karar verme bence. Bi hayvan sahiplendiğimizde ömürlük yuvaları olalım istiyoruz. Bizim de bir kedimiz vardı ama çok saldırgandı. Eşim, ben bi de annem, üçümüz dışında kimseyi istemezdi, kendini sevdirmez, kimseyi rahat oturtmazdı evde. Bebek doğduktan sonra da huyu suyu iyice değişti. Hayvan depresyona girdi resmen. Kıskanmasın diye eşim eve geldiğinde ilk onu sever onla oyun oynardı mesela. Ama kıskançlığınınm önüne geçemedik. Sürekli atak peşindeydi, ben bebeğime kedimi aynı odada bırakamıyordum. Asla evin içine tuvalet yapmayan kedi koltuklara yastıklara çiş kaka yapmaya başladı. En son da bebeğe saldırınca sagiplendşrmek zorunda kaldık. İnsan gerçekten çok alışıyor, gitmesini hiç istemedik ama bi yerden sonra kendini savunamayan küçük bi bebek var evde üzülerek gitti. Her hayvan aynı değil tabi ki ama bu da bir seçenek
Canm bende onu diycektim tam bende seninle aynı konulara çok takarm ve ondan kedi ve köpek bakamam ancak kuş bana göre canm bende ondan sana sen de tekrar kuş alabilirsin diycektim hatta konuşan papağanlar var ya onlar harika ya benim kuaförümde var bayılıgorum bize bile alisik kuafor de kafesin disinda hep geziniyor fistik yediriyoruz elimizden alıp yiyor geziyor inanılmaz akıllı ve tatlıağustos ayından beri düşünüyorum ama bakamayız diye durduk .
diğer topikta bahsetmiştin sanki anımsıyorum . sizin ,içinde kedi içinde zor olmuştur . ama kızını da düşünmek zorundasın. büyük oranda vazgeçtim. kuş bakıyordum kaçmıştı olmazsa bir kuş alırım yine bakımı daha kolay en azından
bilgiler için teşekkürler yarın sabah yağ yakımı videosu buldum onu yapmaya çalışacam .Canm bende onu diycektim tam bende seninle aynı konulara çok takarm ve ondan kedi ve köpek bakamam ancak kuş bana göre canm bende ondan sana sen de tekrar kuş alabilirsin diycektim hatta konuşan papağanlar var ya onlar harika ya benim kuaförümde var bayılıgorum bize bile alisik kuafor de kafesin disinda hep geziniyor fistik yediriyoruz elimizden alıp yiyor geziyor inanılmaz akıllı ve tatlıçok fazlada kelime öğrenmiş bayılıyorum valla şu muhabbet kuşlarımız olmasa idi bende kesin bir papağan alırdım hatta gene de sene ye almayı düşünüyorum o nun cinsten bir tane ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?