♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ay Allah'tan bizim böyle bir şey getiren komşularımız yok. Zaten canım aşure çekiyor. Ne alaka kandil gecesi bilmiyorum ama annemde diyor kızım aşure ayı değil öyle şeyler dağıtılmaz. Yarın 66.2 falan görsem. Kendimi ödüllendirsem. Gene vicdan sesleniyor seni hasta ederim diyor

Menüm
10.35 : peynir, tahin pekmez karışımı, domates, salatalık, biber, 2 dilim ekmek, çay
11.50 : türk kahvesi
12.30 : nescafe
18.00 : tavuk, bir kaşık pirinç pilavı, dörde bir patates
Boğazımda ağrı var gibi kızlar o yüzden tahin pekmez yedim. Acıksamda başka bir şey yemem bu gece yüksek kalorileri yükledim vücuda.

Kizlar iyi akşamlarr. Kayınvalideme gitmiştik doğum günüsü bugün. Pasta yapmaktan vazgeçtim, yemezsem içim acırdı çünkü onun yerine 4 kişilik pasta aldık. Ben bi bardak şekersiz çay içtim. Çatalın ucuyla da pastanın tadına baktım. Çok minikti ama çeyrek lokmacık bilerek de akşam yemeğinden sonra gidelim dedim iradem sınanmasın şimdi tartı öncesi diye

Kahvaltı öncesi
Yeşil çay

Kahvaltı
Az yağda kırılmış 2 yumurta
1 dilim tam buğday
2 zeytin

Öğlen
1 kupa sütlü çözünür kahve

Akşam
4 yemek kaşığı susuz bezelye yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara
Çatalın ucuyla pasta
Şekersiz çay

Belki yeşil çay içerim birazdan

Spor
50 mekik
45sn plank
80 squat
1000 ipsiz zıplama

Bence regleye rağmen güzel sonuç olacak canm ondan regli sonrası da süper düşüş olur menün ve sporun yine harika iradenide takdir ettim

Iradene hayran kaldım gerçekten canım ben olsam hepsini yemiştim

Bence regleye rağmen güzel sonuç olacak canm ondan regli sonrası da süper düşüş olur menün ve sporun yine harika iradenide takdir ettim
Teşekkür ederimmm inşallahh yine de sabahı iple çekiyorum. Hurmaya biran evvel başlayım da bitsin çok sabırsızım

Teşekkür ederimmm inşallahh yine de sabahı iple çekiyorum. Hurmaya biran evvel başlayım da bitsin çok sabırsızım
Ben de bayılarak yemistim ve hiç açlıkta yaşamamıştm
acaba ben de 1-2 gün yapsam mı? Pazartesi-sali yapabilirim aslında

Ayy bi de şu an elim yarım kilo midye söyledi allahim çok da severim. Geçen deniz kenarında yürürken de çok kokmuştu içim gitmişti. Bazen gecenin 2si bile olsa canım çekti deyip sipariş verirdim. Ahh o günlerrrr mazide kaldı. adam resmen dibinde gömdü yarım kiloyu. Bi de bi tane de mi yemicen diyo. Veeee söylüyorum, hiç canım çekmedi , ona afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…