- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Ay bide o dert var dimi şeytan diyo at trip at trip mekanik baskül aldır bitane rahatlaTartıda çok çıkarsan tartı bozulmuş deriz canım. Çok güzel düşüş olursa da tartı kendine gelmiş deriz.
Bence regleye rağmen güzel sonuç olacak canm ondan regli sonrası da süper düşüş olurBi de yarınki tartıdan hiç ümitli değilim, şişkinlik hissediyorum. Hafiften kasık ağrım da var. Yarın reglime 4 gün kalmış olcak ama iki aydır 2,3 gün erken oluyorum. Sabaha regliyle uyanabilirim o nedenle.
Iradene hayran kaldım gerçekten canım ben olsam hepsini yemiştimKizlar iyi akşamlarr. Kayınvalideme gitmiştik doğum günüsü bugün. Pasta yapmaktan vazgeçtim, yemezsem içim acırdı çünküonun yerine 4 kişilik pasta aldık. Ben bi bardak şekersiz çay içtim. Çatalın ucuyla da pastanın tadına baktım. Çok minikti ama çeyrek lokmacık bilerek de akşam yemeğinden sonra gidelim dedim iradem sınanmasın şimdi tartı öncesi diye
Teşekkür ederimmm inşallahhBence regleye rağmen güzel sonuç olacak canm ondan regli sonrası da süper düşüş olurmenün ve sporun yine harika iradenide takdir ettim
Iradene hayran kaldım gerçekten canım ben olsam hepsini yemiştim
Ben de bayılarak yemistim ve hiç açlıkta yaşamamıştmTeşekkür ederimmm inşallahhyine de sabahı iple çekiyorum. Hurmaya biran evvel başlayım da bitsin çok sabırsızım
Evetttttt4 hadi yapalımBen de bayılarak yemistim ve hiç açlıkta yaşamamıştm
acaba ben de 1-2 gün yapsam mı? Pazartesi-sali yapabilirim aslında
Sen nezaman baslamayı düşünuyorsun canm pazartesi mi ?Evetttttt4 hadi yapalım
YarınnSen nezaman baslamayı düşünuyorsun canm pazartesi mi ?
Ama 5 gün yapmayı düşünüyorum. Bakayım 7ye tamamlat mıyım bilmiyorumSen nezaman baslamayı düşünuyorsun canm pazartesi mi ?
Bende ilk yaptgm zaman 5gün yapmıştım gayet rahat yapılıyor canmAma 5 gün yapmayı düşünüyorum. Bakayım 7ye tamamlat mıyım bilmiyorum
Sen uyumuyor musun kuzu günaydınGünaydın Güzel Kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?