♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok yok o saatlerde hep beni uyandırıyor. Bebekken onu o konuda kötü eğitim o saatlerde hep ona mama verdim. Büyüdüğünde değiştiremedim o huyunu.

Kizlarrrrr cok guzel kilo vermissiniz hepinizi tebrik ediyorum
Tesekkur ederim kuzum regli donemi gecince sende guzel düşüş goreceksin
Bemde seni tebrik ederim tatli kiz

Kuzum 1 2 gün detoks mu yapsan acaba sen dee

Evett tartıldımm
Geçen c.tesi 78.4 idim
Bugün 75.0
Fark 3.4 kızlarrr
Ben de koşarak geliyorum bak kapatcam arayı
Senin kilo veriş oranını gines rekorlar kitabına yazdırcaz detokssuz 3.4 detokslu yu hayal edemedim süper ötesisin canm tebrikler

Depara kalkman gerek artık tatlı kız ..
ucukgenclik te koşsa iyi eder onu da solluyorum
Detoks yapacak mısın tartıldın mı
Ben zaten ne olduysa şiştim. Bu sabah eski tartı fotoğrafıma bakıp bakıp nasıl ya dedim kendime üç günde nasıl böyle oldu dedim.
Kuzum 1 2 gün detoks mu yapsan acaba sen dee
Mantıklı canım. P.tesi İzmir'e gidicez diye kendimi çok kastım ben bu hafta. Kilo vereyim öyle gideyim dedim. O günden beri şişiyorum sanırım.
Bayıldım. Pizza'da yemedim ama prinç pilavı sana niye hayır diyemiyorum.

Pirinç şişirir canım yine 200 gr vermişsin
Canm çok güzel sonuç verdi çok mutlu oldum ❤ iyiki dayandın bak karşılığını masl güzel aldn 2gün sonra 69görünecek ben eminim
Geçen sefer bu kadar güzel vermemiştim wc de zorlamıştı ama bu sefer hem verdim hem midem ağrım geçti hemde wc ye çıktım çok iyi oldu tekrar listeyi paylaştığın için teşekkür ederim canım.

Ölçülerim
Ust bacak 54.5
Alt bacak 35
Kol 27
Bel 73
Gögüs 90
Kalca 95

Buda burda dursun
Normalde Ölçüler güzel canm iyi görüntün var 62-63 kilo olsan süpersin derdim ama kilon 56olduğu için bu ölçüler bence iyi diil Seninde spor yapmadığından yoksa şu kiloyla fit ötesi fit olurdun aramızda 4 kilo var ama üst bacak ve kol ölçümüz aynı üstelik benim alt bacağım senden 2cm ince belim senden 3cm ince kalçam senden 1cm ince yani sen 1kilo daha verip aramızdaki kilo farkına 5e çıkarırsan ölçülerimiz aynı olacak ya da ben 5kilo daha az görünüyorum bilemedim gerci bu haftalar hep 56-55 misin diyen çok oluyor demiştim size ama sonuçta spor yapsan ve sağlklı sporcu beslenmesi uygulasa idin şuan da hic kilo vermene gerek kalmicaktı şuan senin ölçüler de 51 kilo dakiler ile aynı olacaktı

Bildirimler tamam

Cumartesi bildirimleri

diyetlikadn=60.6 //
magickk = 61.5 /sabit/
Yellow -fit blonde = 61.5/ 60.5/1
htc71= 65.1 /64.2/0.9
ucukgenclik = 68.1//
SchonerDuft = 71.60 //
cakilinannesi = 78.4
Kaptin =
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…