- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Gitmiştir o emin ollll. Ah bu regli hep moralimizi bozuyo bizimmBakalim kuzum insallahdikkatte ettim baya ama 1 haftada hic gitmemis
Yok yok o saatlerde hep beni uyandırıyor. Bebekken onu o konuda kötü eğitim o saatlerde hep ona mama verdim. Büyüdüğünde değiştiremedim o huyunu.Tebrik ederim tatlı kız
Fırtına hızı ile geliyorsun 2 haftaya beni yakarlar geçersin
Regli haftası tartılmamak en güzeli aslında
Umarım bugünü atlatırsam devamı daha güzel alacak.
Anladım canım bende başka bir şey var sandım
Tesekkur ederim kuzum regli donemi gecince sende guzel düşüş goreceksinKizlarrrrr cok guzel kilo vermissinizhepinizi tebrik ediyorum
Bemde seni tebrik ederim tatli kizTebrik ederim tatlı kız
Fırtına hızı ile geliyorsun 2 haftaya beni yakarlar geçersin
Regli haftası tartılmamak en güzeli aslında
Umarım bugünü atlatırsam devamı daha güzel alacak.
Anladım canım bende başka bir şey var sandım
O neydi kizzEvett tartıldımm
Geçen c.tesi 78.4 idim
Bugün 75.0
Fark 3.4 kızlarrr
Ben de koşarak geliyorum bak kapatcam arayı
Teşekkür ederimmmO neydi kizzMasallah kosmayi birak sen uçmuşsun canim
Kuzum 1 2 gün detoks mu yapsan acaba sen deeKızlar dünkü yemek beni şişirdi. Pirinç yemek hataydı. Wc çıkmadan.
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.9
Fark 0.2
Hafta ortası 67.3olduğum gün varken nasıl altı üstü bir pirinç. Neden ya neden üç kat su topluyorsun pirinç lezzetli şeyler neden kilo aldırıyor.
Canm çok güzel sonuç verdiEvettttt
2 günüm daha var o 2 günde 69u görürüm diye umuyorum
Senin kilo veriş oranını gines rekorlar kitabına yazdırcazEvett tartıldımm
Geçen c.tesi 78.4 idim
Bugün 75.0
Fark 3.4 kızlarrr
Ben de koşarak geliyorum bak kapatcam arayı
Teşekkür ederimmmSenin kilo veriş oranını gines rekorlar kitabına yazdırcazdetokssuz 3.4 detokslu yu hayal edemedim süper ötesisin canm tebrikler
Ben zaten ne olduysa şiştim. Bu sabah eski tartı fotoğrafıma bakıp bakıp nasıl ya dedim kendime üç günde nasıl böyle oldu dedim.Depara kalkman gerek artık tatlı kız ..
ucukgenclik te koşsa iyi eder onu da solluyorum
Detoks yapacak mısın tartıldın mı
Mantıklı canım. P.tesi İzmir'e gidicez diye kendimi çok kastım ben bu hafta. Kilo vereyim öyle gideyim dedim. O günden beri şişiyorum sanırım.Kuzum 1 2 gün detoks mu yapsan acaba sen dee
Bayıldım. Pizza'da yemedim ama prinç pilavı sana niye hayır diyemiyorum.
Pirinç şişirir canım yine 200 gr vermişsinKızlar dünkü yemek beni şişirdi. Pirinç yemek hataydı. Wc çıkmadan.
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.9
Fark 0.2
Hafta ortası 67.3olduğum gün varken nasıl altı üstü bir pirinç. Neden ya neden üç kat su topluyorsun pirinç lezzetli şeyler neden kilo aldırıyor.
Geçen sefer bu kadar güzel vermemiştim wc de zorlamıştı ama bu sefer hem verdim hem midem ağrım geçti hemde wc ye çıktım çok iyi oldu tekrar listeyi paylaştığın için teşekkür ederim canım.Canm çok güzel sonuç verdiçok mutlu oldum ❤ iyiki dayandın bak karşılığını masl güzel aldn 2gün sonra 69görünecek ben eminim
Normalde Ölçüler güzel canm iyi görüntün var 62-63 kilo olsan süpersin derdim ama kilon 56olduğu için bu ölçüler bence iyi diil Seninde spor yapmadığındanÖlçülerim
Ust bacak 54.5
Alt bacak 35
Kol 27
Bel 73
Gögüs 90
Kalca 95
Buda burda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?