♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Canm neden öyle olumsuz düşünüyorsun hemen ya hiç öyle şey olur mu tabiki şaun diyet spor yapma hatta sağlik için sporu çok uzak zamana isterse taa bahara ertele ama iyileşip sağlıklı olunca sporsuz diyet yapar 2-3 kilo da rahatcıcik sporsuz atabilirsin zaten lütfen bòyle negatif düşünme ❤ üstelik şuan güzel beslenip hem vitamin depolarını doldurmuş hemde vucudu normla beslenmeye alıştırıyor iken vucut yiyiyip yiyip sonra birden kesip tekrar diyete başlayınca çok çok daha güzel kilo veriyor biliyorsun şimdi tam 60a kadar inmiş iken bir mola sonra ki haftalar bomba gobi dönüp direk rahatlıkla 58e geçeceksin

nazara mı geldiniz siz böyle ya geçmiş olsun canım

bende ay sonuna kadar çok dikkat edicem zaten o zamana kadar iyi bi kilo veremezsem dahada hiç veremem
benim yerimede gezin kuzum, sende hamburgerin üst ekmeğini çıkarıp yiyebilirsin (sen söylemiştin bunu bana dimi )
bende hafta sonu kızımın odasıyla bizim odanın yerlerini değiştirecem
nasıl değişecek o yatak nasıl sökülüp takılacak hiç bi fikrim yok ve çok gözümde büyüyor ama bi an önce bitsin bu iş te istiyorum

değişmese yerleri olmuyor mu ?
veririz da geri alır mıyız onu düşünmek lazım
yok canım ya hiç bulaşmayım ben mis gibi balığımı yerim ama haftaya ertelenir ise yerim affetmem el yapımı çok güzel oluyor

tahmin ettim kuzucum:) malesef Dogru degil o bahsettigim 3 kilo gelmis durumdaydi en son yani 66,1dim Sabah hedefim yine 63 olmak, tamam canim ekle benide yoksa yine alcam ben kilolari… cok iyi ya vallah acayip sevindim gruba:)

nazara mı geldiniz siz böyle ya geçmiş olsun canım
Sanirim nazara geldim dışarda çok kişiyle karşılaştım geçenlerde ay ne güzel zayıfladın kiloda almıyorsun falan dediler zaten benim yıldızım çok düşük hemen etkileniyorum o gün bugündür hastayım olumsuzluklar pesimi bırakmıyor resmen

Canım çok teşekkürler iyiki varsın yok tabi birakmiycam ama hastalıktan bezdim resmen daha kış gelmeden sezonu açtık sadece ara vericem spora düzelmek için yani zaten kaç gündür yapmıyorum spor tabiki çok iyi geliyor herkese pozitif oluyorsun yapamadığım için mi böyle düşünüyorum acaba demekki spor pozitif düşünmemizi sağlıyor ay bugün yapasim geldi ya en azından koşu bandında hafif tempoda yürüyeyim canım istedi

tahmin ettim kuzucum:) malesef Dogru degil o bahsettigim 3 kilo gelmis durumdaydi en son yani 66,1dim Sabah hedefim yine 63 olmak, tamam canim ekle benide yoksa yine alcam ben kilolari… cok iyi ya vallah acayip sevindim gruba:)
inşallah en fazla 63 çıkar canm
Ama sen güzel spor yapiyorsun ve sağlıklı guzel menüler uyguluyorsun ondan gelen çabucak gider üstelik boyunda uzun zaten ondan şuanda da gayet iyi gòrünüyorsundur canm ama tabiki daha da iyi ol ❤ bende spora aynen tam gaz devam ediyorum canm ve sonunda bu hafta 60 oldum haftaya da 59a geçme hayalindeyim bakalm

Sende iyi ki varsn canmEvet hafif tempo hem fazla sağlığını etkilemez hemde yürüyüş vücudu çalıştırıp yağı ödemi ne varsa söküp atıyor ❤ pozitifliğe katkısı zaten tartışılmaz canm direk endorfin salgılıyoruz

Kilo korumak vermekten daha zorr kolayca korursun umarımm. Darısı da benim gibi vericek çok kilosu olanların başına inşallah

şuan kafam patlıyor açlıktan aklıma sadece bu insanları gördüğünde felak nas ayetel oku ya a dışarı çıkarken ayetel den koruma kalknı yap. bir de kabul etme nazarı nazar değiyor dersen kabul etmiş olursun
Kızlar inşallah perşembeden sonra yarına kadar 200grm daha gitmiş olur sabaha hedefim 60.3
bence göreceksin canım

Simdi alyanin odasinda balkon vardi ve kombide balkondaydi.sonra biz balkonu tasindigimizda kapatip odaya kattik dogal olarakta kombi odada kaldi simdi odada havalandirma deligi oldugundan serin oluyor ve alya hic ustunu örtmüyor ayrica kombiyle ayni odada olmasindan korkuyorum o nedenle degistirelim diye dusunduk
Hambusgerinde aman tadini bikiyormusun zaten bosver bizimde yarin balik gunumuz

bizim balık pazara kaldı eşimin toplantısı var hafta sonu umarım pazarada tüm gün olmaz .
anladım kuzum doğru düşünmüşsünüz kim söküp takacak dolabı zor iş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…