- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm neden öyle olumsuz düşünüyorsun hemen yaCok sağol kuzum eğer grip ağır geçtiyse kulağa vuruyor malesef uzun süre kulağım duymadı sanki pamuk tıkamışlar hala sağ kulağım ufacık bişeyde ağrıyor ne gitmez şeymişdışarda rüzgar varsa hemen ağrıyor doktor demişti zaten yinelenebilir diye canım yapacak bişey yok duzeleyimde gerisi boş zaten şu an için çok spor yapmamaya karar verdim terlemek soğumak hele kışın bana iyi gelmiyor yaza kadar kilomu korumaya çalışacağım önemli olan almamak zaten istediğim kilodayım ama 2 kilo daha vermek istiyodum malesef olmayacak bu gidişle en azından kilomu koruyayım dedim
nazara mı geldiniz siz böyle ya geçmiş olsun canımCok sağol kuzum eğer grip ağır geçtiyse kulağa vuruyor malesef uzun süre kulağım duymadı sanki pamuk tıkamışlar hala sağ kulağım ufacık bişeyde ağrıyor ne gitmez şeymişdışarda rüzgar varsa hemen ağrıyor doktor demişti zaten yinelenebilir diye canım yapacak bişey yok duzeleyimde gerisi boş zaten şu an için çok spor yapmamaya karar verdim terlemek soğumak hele kışın bana iyi gelmiyor yaza kadar kilomu korumaya çalışacağım önemli olan almamak zaten istediğim kilodayım ama 2 kilo daha vermek istiyodum malesef olmayacak bu gidişle en azından kilomu koruyayım dedim
yok kuzum yemedim eve götürüyümde bizimkiler yutsunlarOyle olur zaten of kandil simidine asla dayanamam yedinmi yoksa
bende ay sonuna kadar çok dikkat edicem zaten o zamana kadar iyi bi kilo veremezsem dahada hiç veremem
evren seni sınıyor
ben kafaya koydum en az 2 hafta dişimi sıkıyorum sonrasına duruma göre bakacam ya bir detoks yaparım yine ya da kalori sayarım .
yarın ben gidicem avm avm gezecemkardeşimi yemeğe götürcez annemle ok derse hamburger ısmarlıcam onlara
ya aklımdayı hep aray birşey girdi etiket yapamadım
değişmese yerleri olmuyor mu ?bende ay sonuna kadar çok dikkat edicem zaten o zamana kadar iyi bi kilo veremezsem dahada hiç veremem
benim yerimede gezin kuzum, sende hamburgerin üst ekmeğini çıkarıp yiyebilirsin (sen söylemiştin bunu bana dimi)
bende hafta sonu kızımın odasıyla bizim odanın yerlerini değiştirecem
nasıl değişecek o yatak nasıl sökülüp takılacak hiç bi fikrim yok ve çok gözümde büyüyor ama bi an önce bitsin bu iş te istiyorum
hosbuldum canim
tahmin ettim kuzucum:) malesef Dogru degil o bahsettigim 3 kilo gelmis durumdaydi en son yani 66,1dim Sabah hedefim yine 63 olmak, tamam canim ekle benide yoksa yine alcam ben kilolari… cok iyi ya vallah acayip sevindim gruba:)Profilindeki kilo doğrumu canm 63 mü oldun ?
Biz burda cumartesileri tartı günü yapıyoruz canm yarın senide yazalım listeye sende yarn sabah tartılıp bildirirsinbirlikte sporda yapıyorz yine ❤
Bu arada beni tanidinmi acababen sık sık profil fotomu ve nike degisikligi yapiyorum ondan tanimaya bilirsin belki ben 14.tkm daki kaptan yardımcısı yellow girl
Sanirim nazara geldim dışarda çok kişiyle karşılaştım geçenlerde ay ne güzel zayıfladın kiloda almıyorsun falan dediler zaten benim yıldızım çok düşük hemen etkileniyorum o gün bugündür hastayım olumsuzluklar pesimi bırakmıyor resmennazara mı geldiniz siz böyle ya geçmiş olsun canım
Canım çok teşekkürler iyiki varsınCanm neden öyle olumsuz düşünüyorsun hemen yahiç öyle şey olur mu tabiki şaun diyet spor yapma hatta sağlik için sporu çok uzak zamana isterse taa bahara ertele ama iyileşip sağlıklı olunca sporsuz diyet yapar 2-3 kilo da rahatcıcik sporsuz atabilirsin zaten lütfen bòyle negatif düşünme ❤ üstelik şuan güzel beslenip hem vitamin depolarını doldurmuş hemde vucudu normla beslenmeye alıştırıyor iken vucut yiyiyip yiyip sonra birden kesip tekrar diyete başlayınca çok çok daha güzel kilo veriyor biliyorsun şimdi tam 60a kadar inmiş iken bir mola sonra ki haftalar bomba gobi dönüp direk rahatlıkla 58e geçeceksin
inşallah en fazla 63 çıkar canmtahmin ettim kuzucum:) malesef Dogru degil o bahsettigim 3 kilo gelmis durumdaydi en son yani 66,1dim Sabah hedefim yine 63 olmak, tamam canim ekle benide yoksa yine alcam ben kilolari… cok iyi ya vallah acayip sevindim gruba:)
Sende iyi ki varsn canmCanım çok teşekkürler iyiki varsınyok tabi birakmiycam ama hastalıktan bezdim resmen daha kış gelmeden sezonu açtık sadece ara vericem spora düzelmek için yani zaten kaç gündür yapmıyorum spor tabiki çok iyi geliyor herkese pozitif oluyorsun yapamadığım için mi böyle düşünüyorum acaba demekki spor pozitif düşünmemizi sağlıyor ay bugün yapasim geldi ya en azından koşu bandında hafif tempoda yürüyeyim canım istedi
Kilo korumak vermekten daha zorrCok sağol kuzum eğer grip ağır geçtiyse kulağa vuruyor malesef uzun süre kulağım duymadı sanki pamuk tıkamışlar hala sağ kulağım ufacık bişeyde ağrıyor ne gitmez şeymişdışarda rüzgar varsa hemen ağrıyor doktor demişti zaten yinelenebilir diye canım yapacak bişey yok duzeleyimde gerisi boş zaten şu an için çok spor yapmamaya karar verdim terlemek soğumak hele kışın bana iyi gelmiyor yaza kadar kilomu korumaya çalışacağım önemli olan almamak zaten istediğim kilodayım ama 2 kilo daha vermek istiyodum malesef olmayacak bu gidişle en azından kilomu koruyayım dedim
Mesajdaki emojiyi dondurma yiyormuş gibi görmeme ne demeliKızlar inşallah perşembeden sonra yarına kadar 200grm daha gitmiş olursabaha hedefim 60.3
şuan kafam patlıyor açlıktan aklıma sadece bu insanları gördüğünde felak nas ayetel oku ya a dışarı çıkarken ayetel den koruma kalknı yap. bir de kabul etme nazarı nazar değiyor dersen kabul etmiş olursun
Sanirim nazara geldim dışarda çok kişiyle karşılaştım geçenlerde ay ne güzel zayıfladın kiloda almıyorsun falan dediler zaten benim yıldızım çok düşük hemen etkileniyorum o gün bugündür hastayım olumsuzluklar pesimi bırakmıyor resmen
bence göreceksin canımKızlar inşallah perşembeden sonra yarına kadar 200grm daha gitmiş olursabaha hedefim 60.3
Bence gider canim regl de bitti su da tutmuyosun bu haftadan sonra 59 u bile görürsünKızlar inşallah perşembeden sonra yarına kadar 200grm daha gitmiş olursabaha hedefim 60.3
Simdi alyanin odasinda balkon vardi ve kombide balkondaydi.sonra biz balkonu tasindigimizda kapatip odaya kattik dogal olarakta kombi odada kaldideğişmese yerleri olmuyor mu ?
veririz da geri alır mıyız onu düşünmek lazım
yok canım ya hiç bulaşmayım ben mis gibi balığımı yerim ama haftaya ertelenir ise yerim affetmem el yapımı çok güzel oluyor
bizim balık pazara kaldı eşimin toplantısı var hafta sonuSimdi alyanin odasinda balkon vardi ve kombide balkondaydi.sonra biz balkonu tasindigimizda kapatip odaya kattik dogal olarakta kombi odada kaldisimdi odada havalandirma deligi oldugundan serin oluyor ve alya hic ustunu örtmüyor ayrica kombiyle ayni odada olmasindan korkuyorum o nedenle degistirelim diye dusunduk
Hambusgerinde aman tadini bikiyormusun zaten bosverbizimde yarin balik gunumuz
Tartıda çok çıkarsan tartı bozulmuş deriz canım. Çok güzel düşüş olursa da tartı kendine gelmiş deriz.Aynen canım gelmezse eğer tartılamıcam eşim isteriz artık dedi ama bakalm neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?