kızla konuşmuyolar artık bunu biliyorum..2tane kızım var biri 4 bırı 1.5yaşında hiçkimse yok burda bana yardımcı olacak belkıde bu yuzden zor gelıyodur bana napıcağımı hiç bilmiyorum.canım seni üzmek istemem ama bu nasıl arkadaşlık evli bir adam bekar bir kadınla siz görüşmemesini istediğiniz halde mesajlaşıyor görüşüyor ve arkadaşız diyor
peki siz başka bir erkekle yazışsanız arkadaşız deseniz eşiniz bunu normal karşılarmı bunu ona bir sorarmısınız
üzülme ama bu düpedüz aldatma
seven insan aldatmaz bunu çok rahat bir şekilde sizin istememinize rağmen devam ettiriyorsa burda bir sorun var demektir sizi sevmeyen bu basitliği yapan bir adamla evli kalmayı istememiz çok doğal kendinizi bu ayrılığa hazırlamalısınız bu hayatında sonu değil o sizsiz olabiliyorsa o kaybeder sizde onsuz olabilirsiniz
ayrıca 4 yaşındaki kızınıza gelincede mutsuz bir aile ortamında yaşamaktansa ayrı anne ve babayla yaşaması onun psikolojisi açısından daha iyi olur.
eşinizle boşanmaya kesin karar verirsenizde aynı evde kalmasına izin vermeyin aynı evde başka kadınla ilişkisi olduğunu bilerek kalmanız sizi daha çok yıpratır Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar konum vardı.Eşim yine o kızla konuşuyor... eşime son bir şans daha vermiştim.ancak her yaptığını karşılaştırma yapıp kendı canımı acıtıyodum...mesala mesajlaşıyoduk bana sürekli cevap veremiyorum aşkım işim var dıyo.yemek molasında bıle şu kışıyle sohbet ediyodum yok şurdan geldıler burdan geldıler dıyo ama ben dökümanına baktığimda kızla aralıksız hergun belırlı saatlerde msjlaşmışlar bende sen yapamıcaksın bu işi ben bunları düşünüp süreklı üzülüyorum dedim.ve ayrılmak istediğimi söyledim oda ben çaba gösteriyorum benden ne yapmamı istiyosun dedi,bende bu konuda artık senden bısey istemıyorum ayrılalım dedim oda sen öyle mutlu olacaksan tamam dedi...1sene borcumuz var onu bitirir sonra memlekete annemlerin yanına giderim dedi..ben bi odada kalırım dedi.,bende olurmu öyle şey ben aynı evde duramam dedim oda çok insan var öyle olur dedi..sonra bı işi vardı 5dakkalık diye çıktı tel.de almadı 11de çıktı 12.30da geldı çok kötü oldum nereye gıttı dıye hanı uzgundu bıseymi oldu yada daha eve gelmıcek dıye korktum bıde buyuk kızım 4yaşında senın yuzunden gıttı sen ayrılıcan ondan dedı bende yok öyle bısey sen ayrılık ne bılıyomusun dedım oda bılmıyorum ama kotu bısey dedi çok kötü oldum..dua ettım nolur gelsın vazgeçicem dedim,geldiğindede normal davrandım ayrı yattık uyuduk sonra..diyorum bitmesin çok zor yapamam ,sonrada diyorum osana neler yaptı boşver diyorum.hep aldatmadığını normal arkadaşlık olduğunu savunuyo hala napıcam nasıl davranıcam şaşırdım..yardım lütfen!
kızla konuşmuyolar artık bunu biliyorum..2tane kızım var biri 4 bırı 1.5yaşında hiçkimse yok burda bana yardımcı olacak belkıde bu yuzden zor gelıyodur bana napıcağımı hiç bilmiyorum.
kızla konuşmuyolar artık bunu biliyorum..2tane kızım var biri 4 bırı 1.5yaşında hiçkimse yok burda bana yardımcı olacak belkıde bu yuzden zor gelıyodur bana napıcağımı hiç bilmiyorum.
Eeeee kızla mesajlaşıyorlarmış işte..
Ayrılmak zor geliyorsa sineye çekin derim boş yere sinir sisteminizi bozmayın.
evet önceden msjlaşmışlar şimdi konuşmuyolar diyorum ben.kızla konuştum ablasına anlattım hala konuşuyolarsa yuh artık ne diyim..evet ayrılmak zor gelıyo çünkü çalışmıyorum tahsilim yok 2küçük çocukla yapıcak bi işim yok.eşimi seviyo sevmıyo arasındayım bu konuda çok dengesizim....bu nedenlerden dolayı zor gelıyo.
Eee dökümanlara baktım demişsiniz de o yüzden mesajlaşıyorlarmış ya dedim.
Arkadaşım boşanmak zordur hem de çok zordur ben sizi anlıyorum.
O yüzden diyorum madem boşanmaya niyetiniz yok kurcalamayın artık.
Kuaföre gidin,alışverişe gidin,alın bebelerinizi gezin.
Salın bence artık.
ayrılmaktan korkularım olduğu gibi birlikteliğinde bana zararları var. kendimi çok yıpratıyorum mutlu olmayı beceremıyorum bu şekilde...ben hala onu düşünüyorum onun için çok kolay ben evdeyım ohergun dısarda kımle napıyo bellı değil olacak bense hep evde olduğumdan yıne onu dusunucem içim içimi yıyecek çok zorr ya ben bu işin sonunda ya delırıcem ya kendımı oldurucem herhalde....benı anlayan varmı?
ben seni anlıyorum ama değermi kendini öldürmeye veya delirmeye böyle düşünerek sen sadece kendine ve kızlarına zarar verirsin
böyle kendiniz üzerek kızlarınında psikolojisini bozarsın unutma
elindeki güzellikleri düşün 2 tane çocuğun var sağlıklısın şükret , çocuğu olmayan, çocuğu kaybeden insanlar var , büyük hastalıklarla baş etmeye çalışan insanlar var onlar ne yapsın
senin yapacağın şeyler şunlar bir sirkelenmek , kafaya takmamak , eşine güvendiğini ona hissetirmek, kızlarınla ilgilenmek, kendine bakmak bunları yaparsan herşey bir süre sonra düzelecek emin ol
deniyorum emın olun..ama aklımdan çıktığı an unuttuğum an yıne yapacak dıyorum ıçımden..nasıl guvenebılırımkı artık boyle bısey basına gelıpte guvenebılen varmı..varsa nasıl başarmış bılmek isterim ben başaramıyorum çunku..kızlarım onlar olmasa zaten bıdakka dusunmem suan onları dusunduğumden zor gelıyo...yavrularım canlarım allahım onlara sağlık mutluluk verir inşallah.......
Bunu yaşayıp unutan yoktur ama unutmuş gibi yapıyorlardır sende kendine güven kendine değer ver , eşinede ona güvendiğin hissini vermelisin
yoksa daha çok üzülürsün
bence erkeklerin % 90 aldatıyor bu sadece ilişiki yaşamak değil yazışarak bakışarak olsada erkeklerin çoğu bunu yapıyor , mutlu olmak istiyorsan bunu kurcalama kendi kendine bunu yapıyorsa onun hatası hesabını Allahıma o verecek de ona güvendiğini hissettir kızlarınla ilgilen mutlu olmaya çalış
en azından kendi ayakların üzerinde durana kadar bunu yapmalısın
bence aynı evde yaşayın yine bi süre.hüp süslen dışarı çık çocuklarınla gez dikkatini çeker heralde.seven insan böyle yapmaz.bide mutlu olacaksan ayrılalım demiş kendide istekli sanırım
haklısın ama şimdi ben adım atmam yanlış olur onun atması lazım,değilmi...
bunları yapıcak maddıyatta yokkı evde kafayı yıyebılıyorum ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?