ayrılmak çok zor....

aldatan kocalara karşı birden sevgimiz mi kabarıyo yoksa biz yaşadığımız duyguya bu adı mı veriyoruz anlamadım ben, burda çok okudum aldatılıyorum ama boşanmıcam, eşimi seviyorum, o kadın suçlu vs, anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğün olmadığı için ve yavruların küçük olduğu için boşanmak konusunda kararsızım tabiki herkes çektiğini bilir ama sana tavsiyem şu çocuklar için boşanmıyorum diye bişey düşünme, benim annem aldatılmadı ama çok ezildi yıllarca gözümün önünde ağladı durdu, elinde sigaralar söndürdü, 34 yaşında şeker hastası oldu, şeker yüzünden 1,5 ay hastanede yattı şu an 42 yaşında yaşıtlarından çökmüş durumda, bana gelince, erkeklere, erkek ailelerine karşı öfkeliyim, en ufak laf için savaş çıkarabilecek durumdayım, belkide kendimce annemin ezikliğinin acısını çıkarıyorum bilmiyorum, Rabbim karşıma düzgün birini çıkardı 9 yıldır benimle, her anımda, Temmuzda evlenicem ve annem gibi olmıcam yeminim var

aldatan kocalara karşı birden sevgimiz mi kabarıyo yoksa biz yaşadığımız duyguya bu adı mı veriyoruz anlamadım ben, burda çok okudum aldatılıyorum ama boşanmıcam, eşimi seviyorum vs

şok, inkar, öfke, yedirememe, "nasıl beni değil de onu tercih eder" hırsı, hazmedememe, "beni seçicek işte beni!" inadı, kırgınlık, kızgınlık, hayal kırıklığı vs gibi duyguların birleşimi.
bir başkası uğruna boşanmayı kendine yedirememe durumu var.

yok kızlar bende hiiiç öyle sorun yok..anlattım ailem destek çıksa bıraz,kızlarımında zarar gormucene ınansam bırakırım..banane ondan sonra ne yaparsa yapsın kıme gıdıyosa gıtsın umrumda değil..etrafımda bıkaç kışıyle konuştum hemde benı ve aılemı tanımıyolar dertleştık ve akrabaları varmıs benım gıbı oda dahada beter yatakta basmış adamda ayrılmak istemiş ayrılmışlar kadını pişman olduğunu soyledı çocukla baba evıne donmek zor dıyo...onun durumu daha vahım oyle bı durumda ayrılmaktan baska çarede yok zaten...ben hiç birşeyi inkar etmıyorum çok açık bişekilde anlattım butun olanları,onlar inkar ediyolar kabullenmıyolar sadece arkadaşlarmış oyle dıyolar ama öyle olmadığını hissediyorum..aldatılanları neden suçlu goruyosunuz evlılık tek kısılık değılkı madem erkekler sıkılıyo soylesınler çocuk ıstıyolar bılmem napıolar sonrada aldatıyolar,bu çocuklar sadece kadınlarınmı,nıye bız ayrılıyoruz yada bız kabullenıyoruz hep,bizimde hata yapma imkanımız yokmu...ben o bana bunları yaşattı ohhh o evınde bekarmıs gıbı rahat dursun ben 2çocukla baba evıme gıdım çocuklarım kuçuk onlarla bırlıkte butun sıkıntıları ben çekim ohh ne ala erkek olmak varmış,çok karışık oldu,benımde kafam karışık zaten anlayanlar olur herhalde....

seni anlıyorum tatlım, dedimya herkes çektiğini bilir biz sadece resmin bir bölümünü görebiliriz, bu durumda ailenin tavrı çok önemli eğerki baba evine dönmene sıcak bakmıyolarsa eğreti gibi durmak çok zor olur, ama elin adamı gururumu kırcana babamla didişiyim onlara hizmet ediyim derdim kendi adıma, adama dicenki arkadaşsanızda istemiyorum arkadaş, ya bu "arkadaşlığı" bitir ya da bende arkadaş arayışına gircem

yalnız olsam çocuklarım olmasa haklızın babamla dıdışırım daha ıyı ama o kuçuk yavrucakları düşünsene şuan babalarına okadar düşkünlerki kapı çalınsa ikiside koşarak babaaa diyolar bazen karanlık olduğunda buyuk kızım gelıyo yanıma anne ben babamı ozledım gelme saaatı gelmedımı dıyo,bunları gözardı edemıyosun ben nekadar kızsamda çocuklarıyla hiç bir sorunu yok zaten ıkısıde kuçuk bırı4 bırı1.5yaşinda hele o kucugunu bı gorsen babasını gorunce o nasıl asktır ona bakıp bakıp baba baba dıyo bı komık hareket yapsa oynasa falan babasına ona baksın dıye baba baba dıyo benı çıldırtıyolar...eşime gelince söyledim kızla gorusme dedım tamam dedi ve görüşmediğini söylüyo yemın edıyo ancak,daha öncede tamam görüşmicem bidaha demişti ve görüşmüştü.. benim durumum böyle anne olanlar anlar çok zorrr..

ewet canım çacuklarımız bizim boynumuzu büküyor onlar için sabırediyoruz ama ben en ufak şey daha yakalarsam yapamam böyle hergün ölüyorum bir karar verip bir gün ölürüm dayanamam zamana bıraktıminşallah gerçekten pişmandır şimdilik dikkat çekici birşeyler olmuyor ama görecegiz bu zaman ço agır ve zor ilerliyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…