Ayrılmak doğru bir karar mı?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Kızlar canım çok sıkkın. Konu erkek arkadaşım. Son zamanlarda eften püften çok tartışmaya başladık. O önceden beni kırmaya korkardı ama şimdi tartışmalarda kalbimi öyle bir kırıyor ki..
Birde haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. O haklı olduğunda ben o anın kızgınlığıyla konuşmuyorum ama sonra özrümü de diliyorum ama o haksız olsa da hiç kabul etmiyor. Bu durum beni çok bunalttı.

Öyle ya da böyle bir şekilde düzeliyoruz sonra yine tartışma.. Kendimi o kadar sıkıyorum ki bir şeyi de yanlış anlayacak yine kavga edicez diye artık başıma ağrılar giriyor. Kavgalı olduğumuzda küsüyoruz ve hep ben ilk adımı atıyorum ortamı yumuşatmaya çalışıyorum ama o çok katı oluyor. Yeter artık diyince de bıktım sıkıldım tartışmalardan diyip duruyor. Şu yazıyı yazarken bile o kadar bunaldım ki..
Kaç gündür ayrılıyoruz bir şekilde geri barışıyoruz. Barışınca seni seviyorumlar şiirler sözler hat safhada. Ama ufacık birşey olsa hemen başa sarıyoruz. Ne kadar sevsem de bu tartışmalar ayrılık sözleri beni çok yıprattı. Benim haklı olduğum konularda bile ben kızmam gerekirken o kızıyor o kırılıyor. Küsen naz yapan erkek hiç çekilmiyor of.

Uzun yazdım farkındayım okuyanlara teşekkür ederim..
Şimdi ben ne yapmalıyım? Ayrılmak doğru bir karar mı? Ancak böyle anlar kıymetimi beni kırdığını böyle düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var fazlasıyla..

Son düzenleme:
Böyle adamlar çekilmez, yıpratır sevgiyide saygıyıda
Uğraşmaya gerek yok ayrıl bence

Anladigim kadariyla siz tartisinca bi sure sonra barisiyorsunuz ama oturup konusmuyorsunuz ben sundan rahatsizim yada sorun ne duzeltelim fikirlerimizi soyleyelim demek yerine ustunu kapatiyorsunuz.
Bence olaylarin ustune gidin madem seviyorsunuz sorunu sevgilinize guzel bi dille anlatin eminim dinleyecektir ve oda rahatsiz oldugu seyleri soyleyecektir.
Ustunu kapatmadiginiz ve konustugunuz surece sorunlari en aza indirirsiniz.
Ama konusup hala cozemiyorsaniz gercekten sorun var demektir.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bunu defalarca yaptım. Açıkladım, bak böyle çok yıpranıyoruz tartışmalara savaç açalım aramızı bozmayalım bi sorun olduğunda direkt tavır alma açıkça söyle çözelim diyorum. Anlamıyor esip gürlüyor sonrada 'anlatsam da anlamazsın' 'söylememe gerek yoktu anlasaydın' şeklinde cevaplar alıyorum. Ve bu tavırları beni ondan uzaklaştırıyor ne yazık ki. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, o ise hiçbir şey yapmadığımı iddia ediyor..

bizim sevglmle eski halimizi okudum resmen aynı şeyleri yaşıyoduk

Bu durum erkeğin Nazlı olduğunu göstermez sevgisinde eksiklik olduğunu ve bitirme noktasına geldiğini gösterir barışınca aşk sözleri şiirler havada uçuyor diyorsun ya işte bunun sebebi ise barışmayı sağlayan sen sıcaklık ve sevgi gösterende sensin durum böyle olunca oda iki kalam etmekte hükümlü görüyor kendini biraz geri dur hata yaptığında izin ver özür dilesin sen yalvarıp yapışma Çek kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O halde ona elinden gelen herseyi yaptigini ama asil onun anlamadigini ve boyle yaparak iliskiyi yiprattigini daha fazla kotu olmadan ayrilmak istedigini soyle.
Seni daha fazla uzup yipratmasina izin verme.
Bazen biz onlar icin cok sey yapiyoruz yetmiyor simdide kendin icin bisey yap konus ve ayril.
Belki kafasina dank ederde anlar oda hatasini...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

yaşlandırır bu seni tatlım genç yaşında saçına düşen aklarla uğraşırsın valla yol ver o beye nasıl olsa senin kıymetini bilen biri çıkar karşına

Düzeldiniz mi peki? Ve nasıl?

sonra noldu biliyomusun biz bir koptuk 8 ay ayrı kaldık bi arkadas yazmıs sevgi eksklgnden bu diye cok dogru şimdi barıştık ama kesinlkle kendini geri cekmen lazm özür dilemezse dilemesin hep kopcgı yerden kopsun gözüyle sen bak o degil kaybetme korkusunda sende oluşuyo onda degil süreki özr dile sürekli alttn almk bni öyle bir yıprtmıştıki seni çok iyi anlıyorum eger degmiyck biriyse bırak yol ver kesnlkle ömür gecmez 3 senedir çok mücadele ettim ben

Son düzenleme:

Sevgi konusunda hiçbir şüphem yok öncelikle bunu belirteyim. Benim sorunum tartışmalarla. Ben yapışmıyorum hatta iki gün konuşmadığımız oluyor ben hiç ona yalvarmadım hep mesafeli konuşmalar yaptım, anlamadı bak aşkım böyle olmasın vs vs tarzında konuştum ama yok o ondan da anlamıyor. İnan bana elimden geleni yaptığımı düşünüyorum

böle adamlar ınsanın ömrünü yer
hayat gecmez
kendını cehennem hayatına sokma bence
balık baştan kokmamış belkiiii ama bayatlamış ,o balıgı yersen zehırlenırsın ........

çöpe at

yaşlandırır bu seni tatlım genç yaşında saçına düşen aklarla uğraşırsın valla yol ver o beye nasıl olsa senin kıymetini bilen biri çıkar karşına

Aslında bu kesin çözüm gibi geliyor ama ayrılmak hiç kolay değil. Ama ben bu agresifliğini çekemiyorum artık.
Uzak dursam hala onunla olduğumun bilincinde olucak. Beni kaybediyor olduğunu anlaması lazım.

8 ay mı? Bu çok uzun bir süre.. en son ayrılığa dair şeyler söyledim şimdi ise henüz mesaj atmadım. Çünkü karar vermem gerek, aşırı derecede yıprandı sinirlerim. Kestirip atmak mı yoksa uzak durmak mı çözüm? :44:

Canım yazdığım yorumdaki kelimeler canını acıttı farkındayım bazen sevgi öyle bir şeydir ki açık ve netlik kazanmış her şeyi görmemek için kendimizle savaşırız muakkak ki seviyordur fakat sevgisinden emin olması için bırak o artık ilişkiniz için mücadele etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burcu ne sevgilinizin merak ettim oglak gibi geldi bana benım eski sevgilimde oglaktı ve aynı bu şekil davranırdı.

bizimde 4 5 gün konusmdgmz oluyodu resmen bizi anltıyosun degmick biriyse uzak dur bence artık yaşlnırsın benim 1senem kaydı ugrasıcam diye onla,seninde kaymasın

Son düzenleme:

Gerçekten haklısın.. Ömür törpüsü resmen.

Galiba haklısın. Olaya çok duygusal bakıyorum belkide kabullenmem gerek.

olaya benı sevıyor gözüyle degıl

en basıt sana şöyle soyleyıp duvara bakmak var

bide duvara 180 derece acıyla bakmak var

genel hatlarıyla her seyı gör ve ayrıl mutluluk getırmez o adam sana

bılmıyorum acık oldumu :)))

burcu ne sevgilinizin merak ettim oglak gibi geldi bana benım eski sevgilimde oglaktı ve aynı bu şekil davranırdı.

Evet oğlak Hiç gülceğim yoktu ya ama oğlak değil bu resmen öküz

bizimde 4 5 gün konusmdgmz oluyodu resmen bizi anltıyosun degmick biriyse uzak dur bence artık yaşlnırsın benim 1senem kaydı ugrasıcam diye onla,seninde kaymasın

Çok emek verdim benim için çok özel biri ama bu tartışmalar kavgalar ayrılıp barışmalar.. Malesef sevgi herşeye yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…