bu terazi erkegin davranışları bence en zor erkek terazi erkegiymiş
burcu ne sevgilinizin merak ettim oglak gibi geldi bana benım eski sevgilimde oglaktı ve aynı bu şekil davranırdı.
olaya benı sevıyor gözüyle degıl
en basıt sana şöyle soyleyıp duvara bakmak var
bide duvara 180 derece acıyla bakmak var
genel hatlarıyla her seyı gör ve ayrıl mutluluk getırmez o adam sana
bılmıyorum acık oldumu :)))
terazi erkeği hakkında güzellik hastası ve titiz bakımlı olduklarını biliyorum evet zordurlar bu yüzden ama davranış olarak bu kadar umursamaz degiller gercekten seven terazi erkeği hem çok duygusal şiirler yazan ilgili gösteren sevgili olurlar..
Aklımda tek oluşan onu alıp duvara fırlatmak
Şu konuyu konuşmak bile o kadar rahatlattı ki, kaç gündür stres içindeyim, teşekkür ettim yorum için
Niye oyle dedin yahu benim sevgilimde oglak burcu ama boyle davranislari yok :)
Acaba ileride boyle mi olucak icime kurt dusurdun hee
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
benimki terazi konu sahibinin sevgilisiyle aynı ben haytmda hiç bu kadar zor bi erkekle karşılaşmamıştım terazi çözülmüyorrr
Bu adam sizi zaten gozden cikarmis, siz ayrilmasaniz bile o ayrilacak.
Ayrılsa şimdiye çoktan bitmişti çünkü ben dur ayrılmayalım diyen birisi değilim anında kabul ederim aşırı gurur yaparım.
Hep bu yönde cümleleri olmuştur bende hep iyi sen bilirsin mesaj atma bitti derim ama ayrılmaz. Tuhaf yani.
O istiyor ki ayrılıyor gibi yapsın bende dur seviyorum bitmesin diyeyim. Ama o kişilikte bi insan değilim ki
Valla kafam karisti, bu nedir ya
Evlat olsa cekilmez, tribal enfeksiyona yakalanmis.
Haklı olduğunuz zamanlarda siz alttan almaya çalışmayın özür dilemeyin kendinizi geri çekin hatta araya bi mesafe koyun yaptıklarının farkına varsın baktınız değişen birşey yok ayrılın gitsin o zaman
Yazdıgın seyın aynısını yasıyorum.hayattan bezdim.
Nasıl devam ettiriyorsun benim artık gücüm kalmadı pes etmek üzereyim
Onsuz mutsuz olmak mı, onunla mutsuz olmak mı sorusunu kendime sorarak.
'Özür dilerim' , 'kusura bakma' gibi sözlerin kendisini kucultmeyecegini aksine bu sözlerin yerinde söylendiğinde kişiye erdemlik katacağını eziklik katmayacagini anlatın onaKızlar canım çok sıkkın. Konu erkek arkadaşım. Son zamanlarda eften püften çok tartışmaya başladık. O önceden beni kırmaya korkardı ama şimdi tartışmalarda kalbimi öyle bir kırıyor ki..
Birde haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. O haklı olduğunda ben o anın kızgınlığıyla konuşmuyorum ama sonra özrümü de diliyorum ama o haksız olsa da hiç kabul etmiyor. Bu durum beni çok bunalttı.
Öyle ya da böyle bir şekilde düzeliyoruz sonra yine tartışma.. Kendimi o kadar sıkıyorum ki bir şeyi de yanlış anlayacak yine kavga edicez diye artık başıma ağrılar giriyor. Kavgalı olduğumuzda küsüyoruz ve hep ben ilk adımı atıyorum ortamı yumuşatmaya çalışıyorum ama o çok katı oluyor. Yeter artık diyince de bıktım sıkıldım tartışmalardan diyip duruyor. Şu yazıyı yazarken bile o kadar bunaldım ki..
Kaç gündür ayrılıyoruz bir şekilde geri barışıyoruz. Barışınca seni seviyorumlar şiirler sözler hat safhada. Ama ufacık birşey olsa hemen başa sarıyoruz. Ne kadar sevsem de bu tartışmalar ayrılık sözleri beni çok yıprattı. Bi söz söyleyip gönlümü almak ona zor geliyor, açıkça söylüyorum bi kusura bakma desen kızgınlığım geçicek diye ama ben niye söylüyormuşum asıl sen beni kızdırdın diyor. Benim haklı olduğum konularda bile ben kızmam gerekirken o kızıyor o kırılıyor. Küsen naz yapan erkek hiç çekilmiyor of.
Uzun yazdım farkındayım okuyanlara teşekkür ederim..
Şimdi ben ne yapmalıyım? Ayrılmak doğru bir karar mı? Ancak böyle anlar kıymetimi beni kırdığını böyle düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var fazlasıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?