Ayrılmak doğru bir karar mı?

Sizden ilgi bekliyor o halde

Sadece duygularını ifade et. Seni nasıl hissettirdiğini falan söyle ama sen söyle yaptın böyle yaptın deme. Yapılan yapıldı çünkü o öyle dediğin zaman üste çıkmaya çalışır. Daha sonra ondan beklentilerini söyle. Ciddi olduğunı göster. Ama sakın tehdit etme. Düxelmesen ayrılırız bitiririz diye şart koşma. Sonra bi süre toparlanmaya bakın. Ve çaktırmadan u zak kal. Hem onunla ilgilen hem ilgilenme. Çok üzerine düşme. Her dediğini yapıyor gibi görün ama yapma. Senden bişey istediği zaman tamam de unut mesela. Eğer bunlar ona dank ettirmiyorsa o zaman ya psikolojik destek alsın ya da sevmiyorsa gitsin. Bu kadsr şimdilik.

Şöyle yapma böyle deme dediğin herşeyi söyledim :/
Ben yeterince ılımlı oldum ama o çok aksi agresif. Dedim ki sürekli bitsin diyordun istediğin olucak az kaldı. Sen istedin bitmesini sen bana git dedin diyor. Hep o haklı ona göre. Anlaşamıyoruz bir türlü

Ben yeterince ilgiliyim zaten ama bu tavırları ondan uzaklaşmama neden oluyor.
Sizin peşinden kosmanız istiyor çok belli ama siz de ayrılalım deyince gurur yapıp konuşmuyormussunuz
Size ayrılalım derken zarf atıyor bakalım ne diyecek diye bence gerçekten ayrılmak istediği için söylemiyor sizi deniyor. Siz de tmm ayrılalım deyince bu sefer o ayrilmamak için dil döküyor

O zaman içinde çok başka bir şey var bu adamın. Eğer karakteri bu şekildeyse kabul de edemem diyorsan o zaman ayrıl derim fakat yapı da bu yok ama bir süredir böyle diyorsan başka bir derdi var sana söylemiyor. Terazi değil mi dengesiz oluyorlar valla

Onunla mutsuz olmayı mı seçiyorsun :/
E peki nasıl anlıcak bilcek senin kıymetini? Sürekli mutsuz olmak insanı çok yıpratıyor sabrına hayran kaldım vala :/
aslına bakarsan bızım bu durumumuzun gecıcı oldugunu dusunuyorum bu yuzden bı muddet sabretmeye karar verdım cunku onun özü bu degıl, su an ıcınde bulundugu durumdan dolayı boyle...

" ilişkinizde neden kavga ettıgınız degıl kavga sırasındakı yıpratıcı hallerımız yorucu olan.. Bu cumlenız bızım ıcın cok dogru, katılıyorum..

Bizde önceden böyleydik.
Beyfendide özür dileme kavramı yoktu.
Ama ben dilerdim.
Ayrıldık biz bazı nedenlerden sonra neysede kapımda yatmadığı kaldı barıştık 1.5 aya yakın ayrıldık.
Düzeldi çok şükür

Sonra ne oldu yontabildin mi :/ veya özür dilemeyi öğrendi mi var mı bi değişme yani:)

Sonra ne oldu yontabildin mi :/ veya özür dilemeyi öğrendi mi var mı bi değişme yani:)

Yontuldu ya.
Özür dilemeyide öğrendi.
çok şükür ya :)

Bi gün benim dersim için marangoz bulmam gerekiyordu.
Ona dedim buralarda marangoz var mı acaba ?
Bilmem ki dedi
Bende bombayı patlattım
Yaa ben bi tane biliyorum ama o yapabilir mi bilmiyorum ?
Aa nerde ki o ?
Burdaaaa diyip kendimi gösterdimm

Hahah çok iyi
Nasıl yonttun benim bu bilgilere çok ihtiyacım var canım özel msjda atabilirsin neler yaptığını anlatırsan sevinirim:)

Hahah çok iyi
Nasıl yonttun benim bu bilgilere çok ihtiyacım var canım özel msjda atabilirsin neler yaptığını anlatırsan sevinirim:)

Özel mesajlara bakmayı uunutuyorum orda kırmızı kırmızı gözüküyo ama
Başlarda ben çok susardım.
aman ayrılmayalım aman şu olmasın falan falan.
Baktım olucak gibi değil işler sarpa sarıyor el kaldırmaya kadar ilerledi beyfendi en sonunda yeter be dedim resti çektim.
Ayrıldım sonra o aslan parçası oldu mu kedicik
Tüllaaaayyy döönn bannaaaa tülllaaayyy moduna geldi
Her gün her akşam yurdun önüne gelip konuşalım çözelim derdi 1.5 ay sürdü bu durum
O ağlıyo ben ağlıyorum.
Kurallar koydum.
Yapmasını istemediğim herşeyi sıraladım.
Kabul etti etmicek gibi olduğu şeylerin çoğunu kabul etti.
Bi tanesinde anlaşamadık onuda ben dert etmedim.
Hem dert etmeyip hemde
- En ufak şeyde bu tamam dememin bi önemi kalmaz diyede tehtidi yapıştırdım

anlaştık.
Önceden sevdiğini söylemeyen aslan parçası şimdi sevdiğini söylüyor özlediğini söylüyor.
O eli sadece sarılmak için veya yanağımı sıkmak için kalkıyor.
Önceden yolda etrafına çok bakardı şimdi ben pusuya sinmiş beklediğim için önüne bakıyor bi hamlesini yakarlarsam kafaya ateş ediceğimi biliyor
Şaka bi yana cidden düzeldi gibi duruyo ALLAH bozmasın maşALLAH.
Bi konuda kavga ettiğimizde özür dilemesini öğrendi. Özür dilemediğin daha çok sinirlenip deliriyorum çünkü tüm bağı koparabilme özelliğini kazandım.

Şimdi güvendiğim halde bi çok konuda güvenmiyorum bu güveni sen dağıttın sen toparlıcaksın diyorum.
Çünkü güveniyorum diyince bişeyini çıkartıyor.
Ben zaten güvendiğimi hissettiriyorum ama şüphecide yaklaşınca açık vermiyorum
Geçen gün dedi
-Güveninde düzelme var hissediyorum.
- Bozma ki tamamen düzelsin kendimden daha çok sana güvenebileyim.

Bide bende çok laf sokma huyu var tatlı sert derle ya öyle yapıyorum fena oluyor.

Gün içindede lafı sokarım
-Bugünde lafını soktu rahatladın mı diyor
-Evet şimdi rahat rahat uyuyabilirim lafı sokmadığımda uykularım kaçıyor
-Sen laf sokmadığında benimde bi parçam eksik gibi yetim öksüz gariban hissediyorum kendimi diyor

Biraz taviz vermişsin idare eden hep sen olmuşsun, o ise çocuk gibi naz yapıyor. Ben erkekte her zaman bayana göre daha iyileştirici ve olgun tavırları yakıştırıyorum .Benimde seninkine benzer bi kişi ile ilişkim vardı ve bunaltıyor insanı . Çocuk gibi olmaları o kadar saçma ki bunlar mı evin reisi olacak ileride. Kesinlikle yokluğunu hissettirmelisin. Biraz kendine çeki düzen versin. Bunların her türlüsünü yaşadım bazıları düzeliyor bazıları düzelmiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Benimki de ozur dilemeyi bilmezdi evliliğimizin son zamanları çok bunaltmisti beni bayağı bazı şeyler üst üste geldi ve biz tek celsede bosaniverdik hiç bişey anlayamadik oldu bitti sanki...
1.5yıl ayrı kaldık ve tekrar barıştık evlilik aşamasındayız inşallah
Artık çok sık özür diler seni uzduysem özür dilerim der kötü sözler de demiyor artık Allah ima şükürler olsun ama ben de hep derim özür dilerim kusura bakma gibi şeyler hep o söylerse bilirim ki bikar söylemez tekrar
Ama ben eskisinden daha fazla ilgi göstererek onu bebek gibi severek ilgilenerek özür dilemeyi ögrettim ve kararlı tavırlarımla ögrettim . Mesela barıştıktan sonra ciddi ciddi konuştuk ' küfür tehdit kötü söz asla yok, yoksa asla ama asla öncekiler gibi affetmem barıştık diye sakin beni kendine mecbur sanma' dedim.yani benim kararlı halimi gördü.Ve güzel sözler aşkım bi tanem falan da pek diyemezdi ben de o dönem o demiyor diye diyemezdim onun demesini beklerdim ailesinin yanında elimi tutmaya çekinirdi ama ben hep bana sevgisini göstersi isterdim içten içe yanlış yapmışım asıl şimdi bol bol güzel söz söylediğimde o da alışıyor söylüyor
Yani herkesin eşi ya da sevgilisinin huyu çok farklı konu sahibi arkadasta sevdiğini tanımalı ona göre onu yola getirmeli bence

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim:) ben öyle çok sorun yaşamadım bide adam gibi ayrılamıyoruz onda da bi sorun çıkıyor neyimiz normal ki dediğin gibi kendimi biraz geri çekmem gerekiyor sanırım. Ne iyi ne kötü. Maşallah size, hep böyle devam etsin hep sözünü dinlesin :)

Saol canım haklısın kendimi biraz geri çekmem gerekiyor ki anlasın bişileri. Normal davranıcam ama hep meşgulmuşum gibi ve çok durgun davranıcam çünkü yoruyor kavgalar malesef.

Canım biz bugün çok fena bi kavga ettik ve ayrıldık o bana hakaret etti çok ağır şeyler olmasa da sonuçta söyledi. Ben yinede saygımı korudum ulaşmadım bi sürü mesaj attı hem gidiyor hemde ben vazgeçmedim diyor dengemi bozdun diyor vs. Konuştuk konuştuk bi şekilde barıştık yine ama kalbim çok kırık nasıl düzelcem yanında nasıl davranıcam hiç bilmiyorum arafta kaldım resmen. :/

Ne demeli ki şimdi.. oturup hiç bu durumunuzu görüştünüz mü? Bence konuşmakta fayda var..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sizi çok iyi anlıyorum evliyken biz de çok kuserdik birbirimize küfreden dolayı ve tehdit de ederdi beni ben aileme gidiyorum dediğimde hele bi git diye tehdit başlardı ..
Öncelikle seviyorsanız katlanın onu yola getirmeye çalışın derim ki seviyorsunuz zaten sanırım
O halde kesinlikle ama kesinlikle siz küfürle karşılık vermeyin ağzı alışır o da söyler demekki karşı değilimis ben de diyim der sakin salak dahi demeyin hatalarını başına kakmayin çok üstünüze gelir kendini size kötü sözler söyleyerek savunmaya geçer iş inada biner
Bi gün oturup ciddi ciddi kizmadan bağırmadan kırmadan sakin ses tonuyla 'bana kötü sözler söylemeye devam edersen seni sevdiğim halde buna dayanamam senden ayrilirim kaldiramiyorum bunları benim de bilmeden iliskimizde hatalı olduğum yanlar varsa özür dilerim ( özür dilemeye alıştırmak için ) ama bana karşı saygıli sevgili olmanı istiyorum 'deyin kesinlikle kararlı bi tavır sergileyin bunları söylerken cnminsllah sizde de ise yarar ama bunun için biraz zaman gerekli haliyle hemen düzelmezler

Son düzenleme:

Haklısın canım oturup güzelce konuşmak gerek. Gerçi şu an ona bile halim yok ama buluştuğumuzda çok pozitif olamycağımı düşünüyorum
En azından ne kadar kırıldığımı anlar. Birde artık çok fazla üstüne düşmycem sorgulamycam ne ilgili ne ilgisiz. En iyisi bu sanırım.

Konuşurken pozitif değil de nötr olun derim ne kızın ne kusun ne sevgi gostersinde bulunun tıpkı bi sıradan arkadaşınızmis gibi konuşun derim cnm çünkü sinirle yaklasirsan 'şimdi sinirliydi ondan böyle konuşuyor ayrılmaz benden der sınırı geçince eskisi gibi oluruz 'der
Ben benimkine göre kendimce tavır sergilemiştim siz de sevgilinizin huylarına göre tavır gösterirseniz basarili olursunuz bence
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…