- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Sizden ilgi bekliyor o haldeAyrılsa şimdiye çoktan bitmişti çünkü ben dur ayrılmayalım diyen birisi değilim anında kabul ederim aşırı gurur yaparım.
Hep bu yönde cümleleri olmuştur bende hep iyi sen bilirsin mesaj atma bitti derim ama ayrılmaz. Tuhaf yani.
O istiyor ki ayrılıyor gibi yapsın bende dur seviyorum bitmesin diyeyim. Ama o kişilikte bi insan değilim ki
Sizden ilgi bekliyor o halde
Sadece duygularını ifade et. Seni nasıl hissettirdiğini falan söyle ama sen söyle yaptın böyle yaptın deme. Yapılan yapıldı çünkü o öyle dediğin zaman üste çıkmaya çalışır. Daha sonra ondan beklentilerini söyle. Ciddi olduğunı göster. Ama sakın tehdit etme. Düxelmesen ayrılırız bitiririz diye şart koşma. Sonra bi süre toparlanmaya bakın. Ve çaktırmadan u zak kal. Hem onunla ilgilen hem ilgilenme. Çok üzerine düşme. Her dediğini yapıyor gibi görün ama yapma. Senden bişey istediği zaman tamam de unut mesela. Eğer bunlar ona dank ettirmiyorsa o zaman ya psikolojik destek alsın ya da sevmiyorsa gitsin. Bu kadsr şimdilik.
Sizin peşinden kosmanız istiyor çok belli ama siz de ayrılalım deyince gurur yapıp konuşmuyormussunuzBen yeterince ilgiliyim zaten ama bu tavırları ondan uzaklaşmama neden oluyor.
Şöyle yapma böyle deme dediğin herşeyi söyledim :/
Ben yeterince ılımlı oldum ama o çok aksi agresif. Dedim ki sürekli bitsin diyordun istediğin olucak az kaldı. Sen istedin bitmesini sen bana git dedin diyor. Hep o haklı ona göre. Anlaşamıyoruz bir türlü
aslına bakarsan bızım bu durumumuzun gecıcı oldugunu dusunuyorum bu yuzden bı muddet sabretmeye karar verdım cunku onun özü bu degıl, su an ıcınde bulundugu durumdan dolayı boyle...Onunla mutsuz olmayı mı seçiyorsun :/
E peki nasıl anlıcak bilcek senin kıymetini? Sürekli mutsuz olmak insanı çok yıpratıyor sabrına hayran kaldım vala :/
" ilişkinizde neden kavga ettıgınız degıl kavga sırasındakı yıpratıcı hallerımız yorucu olan.. Bu cumlenız bızım ıcın cok dogru, katılıyorum..Merhaba. Şu an ki sürecimizi yaşıyorsunuz. Son 6 aydır biz de böyleyiz. Bir küs bir barış. Bir de ben boğayım o koç. İki taraf deli inat deli öfke. Kavga esnasındaki hallerimizi görmen lazım. Hayattan soğursun. İki tarafta çok yorgun ve bıkmış vaziyette. ben sevgi olmadığını düşünmüyorum. Kimse sevmediği birine bu kadar tahammül etmez çünkü. Sadece tahammül ve sabır kalmamış. Onların yansıması. Bi taraf alttan almak zorunda. İlişkide neden kavga edildiğini kavga esnasınds neler yaşandığını şkayetlerini beklentilerini bir kağıda yaz. Temel olarsk sizi yoran şey ne onu bul. Bizim misal tartışmak değil de tartışma esnasındaki yıpratıcı hallerimiz. Sonra onun düzgün bir zamanda konuş. Sakince ifade et. Onu suçlama bu önemli suçlarsan direk savunmays geçerek o da seni suçlayacaktır. O zaman bişey değişmez. Sadece o esnada neden kızdığını o yaptığının sana neler hissettiğini smyle. Senin çok kızdığın bir şeyde sakin olmaya çalış bekle tavrını belli et ama olay çıkarma
Kızlar canım çok sıkkın. Konu erkek arkadaşım. Son zamanlarda eften püften çok tartışmaya başladık. O önceden beni kırmaya korkardı ama şimdi tartışmalarda kalbimi öyle bir kırıyor ki..
Birde haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. O haklı olduğunda ben o anın kızgınlığıyla konuşmuyorum ama sonra özrümü de diliyorum ama o haksız olsa da hiç kabul etmiyor. Bu durum beni çok bunalttı.
Öyle ya da böyle bir şekilde düzeliyoruz sonra yine tartışma.. Kendimi o kadar sıkıyorum ki bir şeyi de yanlış anlayacak yine kavga edicez diye artık başıma ağrılar giriyor. Kavgalı olduğumuzda küsüyoruz ve hep ben ilk adımı atıyorum ortamı yumuşatmaya çalışıyorum ama o çok katı oluyor. Yeter artık diyince de bıktım sıkıldım tartışmalardan diyip duruyor. Şu yazıyı yazarken bile o kadar bunaldım ki..
Kaç gündür ayrılıyoruz bir şekilde geri barışıyoruz. Barışınca seni seviyorumlar şiirler sözler hat safhada. Ama ufacık birşey olsa hemen başa sarıyoruz. Ne kadar sevsem de bu tartışmalar ayrılık sözleri beni çok yıprattı. Bi söz söyleyip gönlümü almak ona zor geliyor, açıkça söylüyorum bi kusura bakma desen kızgınlığım geçicek diye ama ben niye söylüyormuşum asıl sen beni kızdırdın diyor. Benim haklı olduğum konularda bile ben kızmam gerekirken o kızıyor o kırılıyor. Küsen naz yapan erkek hiç çekilmiyor of.
Uzun yazdım farkındayım okuyanlara teşekkür ederim..
Şimdi ben ne yapmalıyım? Ayrılmak doğru bir karar mı? Ancak böyle anlar kıymetimi beni kırdığını böyle düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var fazlasıyla..
Bunu defalarca yaptım. Açıkladım, bak böyle çok yıpranıyoruz tartışmalara savaç açalım aramızı bozmayalım bi sorun olduğunda direkt tavır alma açıkça söyle çözelim diyorum. Anlamıyor esip gürlüyor sonrada 'anlatsam da anlamazsın' 'söylememe gerek yoktu anlasaydın' şeklinde cevaplar alıyorum. Ve bu tavırları beni ondan uzaklaştırıyor ne yazık ki. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, o ise hiçbir şey yapmadığımı iddia ediyor..
Bizde önceden böyleydik.
Beyfendide özür dileme kavramı yoktu.
Ama ben dilerdim.
Ayrıldık biz bazı nedenlerden sonra neysede kapımda yatmadığı kaldı barıştık 1.5 aya yakın ayrıldık.
Düzeldi çok şükür
Sonra ne oldu yontabildin mi :/ veya özür dilemeyi öğrendi mi var mı bi değişme yani:)
Yontuldu ya.
Özür dilemeyide öğrendi.
çok şükür ya :)
Bi gün benim dersim için marangoz bulmam gerekiyordu.
Ona dedim buralarda marangoz var mı acaba ?
Bilmem ki dedi
Bende bombayı patlattım
Yaa ben bi tane biliyorum ama o yapabilir mi bilmiyorum ?
Aa nerde ki o ?
Burdaaaadiyip kendimi gösterdimm
Hahah çok iyi
Nasıl yonttun benim bu bilgilere çok ihtiyacım var canım özel msjda atabilirsin neler yaptığını anlatırsan sevinirim:)
Kızlar canım çok sıkkın. Konu erkek arkadaşım. Son zamanlarda eften püften çok tartışmaya başladık. O önceden beni kırmaya korkardı ama şimdi tartışmalarda kalbimi öyle bir kırıyor ki..
Birde haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor. O haklı olduğunda ben o anın kızgınlığıyla konuşmuyorum ama sonra özrümü de diliyorum ama o haksız olsa da hiç kabul etmiyor. Bu durum beni çok bunalttı.
Öyle ya da böyle bir şekilde düzeliyoruz sonra yine tartışma.. Kendimi o kadar sıkıyorum ki bir şeyi de yanlış anlayacak yine kavga edicez diye artık başıma ağrılar giriyor. Kavgalı olduğumuzda küsüyoruz ve hep ben ilk adımı atıyorum ortamı yumuşatmaya çalışıyorum ama o çok katı oluyor. Yeter artık diyince de bıktım sıkıldım tartışmalardan diyip duruyor. Şu yazıyı yazarken bile o kadar bunaldım ki..
Kaç gündür ayrılıyoruz bir şekilde geri barışıyoruz. Barışınca seni seviyorumlar şiirler sözler hat safhada. Ama ufacık birşey olsa hemen başa sarıyoruz. Ne kadar sevsem de bu tartışmalar ayrılık sözleri beni çok yıprattı. Bi söz söyleyip gönlümü almak ona zor geliyor, açıkça söylüyorum bi kusura bakma desen kızgınlığım geçicek diye ama ben niye söylüyormuşum asıl sen beni kızdırdın diyor. Benim haklı olduğum konularda bile ben kızmam gerekirken o kızıyor o kırılıyor. Küsen naz yapan erkek hiç çekilmiyor of.
Uzun yazdım farkındayım okuyanlara teşekkür ederim..
Şimdi ben ne yapmalıyım? Ayrılmak doğru bir karar mı? Ancak böyle anlar kıymetimi beni kırdığını böyle düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var fazlasıyla..
Benimki de ozur dilemeyi bilmezdi evliliğimizin son zamanları çok bunaltmisti beni bayağı bazı şeyler üst üste geldi ve biz tek celsede bosaniverdik hiç bişey anlayamadik oldu bitti sanki...Özel mesajlara bakmayı uunutuyorum orda kırmızı kırmızı gözüküyo ama
Başlarda ben çok susardım.
aman ayrılmayalım aman şu olmasın falan falan.
Baktım olucak gibi değil işler sarpa sarıyor el kaldırmaya kadar ilerledi beyfendi en sonunda yeter be dedim resti çektim.
Ayrıldım sonra o aslan parçası oldu mu kedicik
Tüllaaaayyy döönn bannaaaa tülllaaayyymoduna geldi
Her gün her akşam yurdun önüne gelip konuşalım çözelim derdi 1.5 ay sürdü bu durum
O ağlıyo ben ağlıyorum.
Kurallar koydum.
Yapmasını istemediğim herşeyi sıraladım.
Kabul etti etmicek gibi olduğu şeylerin çoğunu kabul etti.
Bi tanesinde anlaşamadık onuda ben dert etmedim.
Hem dert etmeyip hemde
- En ufak şeyde bu tamam dememin bi önemi kalmaz diyede tehtidi yapıştırdım
anlaştık.
Önceden sevdiğini söylemeyen aslan parçası şimdi sevdiğini söylüyor özlediğini söylüyor.
O eli sadece sarılmak için veya yanağımı sıkmak için kalkıyor.
Önceden yolda etrafına çok bakardı şimdi ben pusuya sinmiş beklediğim için önüne bakıyor bi hamlesini yakarlarsam kafaya ateş ediceğimi biliyor
Şaka bi yana cidden düzeldi gibi duruyo ALLAH bozmasın maşALLAH.
Bi konuda kavga ettiğimizde özür dilemesini öğrendi. Özür dilemediğin daha çok sinirlenip deliriyorum çünkü tüm bağı koparabilme özelliğini kazandım.
Şimdi güvendiğim halde bi çok konuda güvenmiyorum bu güveni sen dağıttın sen toparlıcaksın diyorum.
Çünkü güveniyorum diyince bişeyini çıkartıyor.
Ben zaten güvendiğimi hissettiriyorum ama şüphecide yaklaşınca açık vermiyorum
Geçen gün dedi
-Güveninde düzelme var hissediyorum.
- Bozma ki tamamen düzelsin kendimden daha çok sana güvenebileyim.
Bide bende çok laf sokma huyu var tatlı sert derle ya öyle yapıyorum fena oluyor.
Gün içindede lafı sokarım
-Bugünde lafını soktu rahatladın mı diyor
-Evet şimdi rahat rahat uyuyabilirim lafı sokmadığımda uykularım kaçıyor
-Sen laf sokmadığında benimde bi parçam eksik gibi yetim öksüz gariban hissediyorum kendimi diyor
Özel mesajlara bakmayı uunutuyorum orda kırmızı kırmızı gözüküyo ama
Başlarda ben çok susardım.
aman ayrılmayalım aman şu olmasın falan falan.
Baktım olucak gibi değil işler sarpa sarıyor el kaldırmaya kadar ilerledi beyfendi en sonunda yeter be dedim resti çektim.
Ayrıldım sonra o aslan parçası oldu mu kedicik
Tüllaaaayyy döönn bannaaaa tülllaaayyymoduna geldi
Her gün her akşam yurdun önüne gelip konuşalım çözelim derdi 1.5 ay sürdü bu durum
O ağlıyo ben ağlıyorum.
Kurallar koydum.
Yapmasını istemediğim herşeyi sıraladım.
Kabul etti etmicek gibi olduğu şeylerin çoğunu kabul etti.
Bi tanesinde anlaşamadık onuda ben dert etmedim.
Hem dert etmeyip hemde
- En ufak şeyde bu tamam dememin bi önemi kalmaz diyede tehtidi yapıştırdım
anlaştık.
Önceden sevdiğini söylemeyen aslan parçası şimdi sevdiğini söylüyor özlediğini söylüyor.
O eli sadece sarılmak için veya yanağımı sıkmak için kalkıyor.
Önceden yolda etrafına çok bakardı şimdi ben pusuya sinmiş beklediğim için önüne bakıyor bi hamlesini yakarlarsam kafaya ateş ediceğimi biliyor
Şaka bi yana cidden düzeldi gibi duruyo ALLAH bozmasın maşALLAH.
Bi konuda kavga ettiğimizde özür dilemesini öğrendi. Özür dilemediğin daha çok sinirlenip deliriyorum çünkü tüm bağı koparabilme özelliğini kazandım.
Şimdi güvendiğim halde bi çok konuda güvenmiyorum bu güveni sen dağıttın sen toparlıcaksın diyorum.
Çünkü güveniyorum diyince bişeyini çıkartıyor.
Ben zaten güvendiğimi hissettiriyorum ama şüphecide yaklaşınca açık vermiyorum
Geçen gün dedi
-Güveninde düzelme var hissediyorum.
- Bozma ki tamamen düzelsin kendimden daha çok sana güvenebileyim.
Bide bende çok laf sokma huyu var tatlı sert derle ya öyle yapıyorum fena oluyor.
Gün içindede lafı sokarım
-Bugünde lafını soktu rahatladın mı diyor
-Evet şimdi rahat rahat uyuyabilirim lafı sokmadığımda uykularım kaçıyor
-Sen laf sokmadığında benimde bi parçam eksik gibi yetim öksüz gariban hissediyorum kendimi diyor
Biraz taviz vermişsin idare eden hep sen olmuşsun, o ise çocuk gibi naz yapıyor. Ben erkekte her zaman bayana göre daha iyileştirici ve olgun tavırları yakıştırıyorum .Benimde seninkine benzer bi kişi ile ilişkim vardı ve bunaltıyor insanı . Çocuk gibi olmaları o kadar saçma ki bunlar mı evin reisi olacak ileride. Kesinlikle yokluğunu hissettirmelisin. Biraz kendine çeki düzen versin. Bunların her türlüsünü yaşadım bazıları düzeliyor bazıları düzelmiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Benimki de ozur dilemeyi bilmezdi evliliğimizin son zamanları çok bunaltmisti beni bayağı bazı şeyler üst üste geldi ve biz tek celsede bosaniverdik hiç bişey anlayamadik oldu bitti sanki...
1.5yıl ayrı kaldık ve tekrar barıştık evlilik aşamasındayız inşallah
Artık çok sık özür diler seni uzduysem özür dilerim der kötü sözler de demiyor artık Allah ima şükürler olsun ama ben de hep derim özür dilerim kusura bakma gibi şeyler hep o söylerse bilirim ki bikar söylemez tekrar
Ama ben eskisinden daha fazla ilgi göstererek onu bebek gibi severek ilgilenerek özür dilemeyi ögrettim ve kararlı tavırlarımla ögrettim . Mesela barıştıktan sonra ciddi ciddi konuştuk ' küfür tehdit kötü söz asla yok, yoksa asla ama asla öncekiler gibi affetmem barıştık diye sakin beni kendine mecbur sanma' dedim.yani benim kararlı halimi gördü.Ve güzel sözler aşkım bi tanem falan da pek diyemezdi ben de o dönem o demiyor diye diyemezdim onun demesini beklerdim ailesinin yanında elimi tutmaya çekinirdi ama ben hep bana sevgisini göstersi isterdim içten içe yanlış yapmışım asıl şimdi bol bol güzel söz söylediğimde o da alışıyor söylüyor
Yani herkesin eşi ya da sevgilisinin huyu çok farklı konu sahibi arkadasta sevdiğini tanımalı ona göre onu yola getirmeli bence
Sizi çok iyi anlıyorum evliyken biz de çok kuserdik birbirimize küfreden dolayı ve tehdit de ederdi beni ben aileme gidiyorum dediğimde hele bi git diye tehdit başlardı ..Canım biz bugün çok fena bi kavga ettik ve ayrıldık o bana hakaret etti çok ağır şeyler olmasa da sonuçta söyledi. Ben yinede saygımı korudum ulaşmadım bi sürü mesaj attı hem gidiyor hemde ben vazgeçmedim diyor dengemi bozdun diyor vs. Konuştuk konuştuk bi şekilde barıştık yine ama kalbim çok kırık nasıl düzelcem yanında nasıl davranıcam hiç bilmiyorum arafta kaldım resmen. :/
Sizi çok iyi anlıyorum evliyken biz de çok kuserdik birbirimize küfreden dolayı ve tehdit de ederdi beni ben aileme gidiyorum dediğimde hele bi git diye tehdit başlardı ..
Öncelikle seviyorsanız katlanın onu yola getirmeye çalışın derim ki seviyorsunuz zaten sanırım
O halde kesinlikle ama kesinlikle siz küfürle karşılık vermeyin ağzı alışır o da söyler demekki karşı değilimis ben de diyim der sakin salak dahi demeyin hatalarını başına kakmayin çok üstünüze gelir kendini size kötü sözler söyleyerek savunmaya geçer iş inada biner
Bi gün oturup ciddi ciddi kizmadan bağırmadan kırmadan sakin ses tonuyla 'bana kötü sözler söylemeye devam edersen seni sevdiğim halde buna dayanamam senden ayrilirim kaldiramiyorum bunları benim de bilmeden iliskimizde hatalı olduğum yanlar varsa özür dilerim ( özür dilemeye alıştırmak için ) ama bana karşı saygıli sevgili olmanı istiyorum 'deyin kesinlikle kararlı bi tavır sergileyin bunları söylerken cnminsllah sizde de ise yarar ama bunun için biraz zaman gerekli haliyle hemen düzelmezler
Konuşurken pozitif değil de nötr olun derim ne kızın ne kusun ne sevgi gostersinde bulunun tıpkı bi sıradan arkadaşınızmis gibi konuşun derim cnm çünkü sinirle yaklasirsan 'şimdi sinirliydi ondan böyle konuşuyor ayrılmaz benden der sınırı geçince eskisi gibi oluruz 'derHaklısın canım oturup güzelce konuşmak gerek. Gerçi şu an ona bile halim yok ama buluştuğumuzda çok pozitif olamycağımı düşünüyorum
En azından ne kadar kırıldığımı anlar. Birde artık çok fazla üstüne düşmycem sorgulamycam ne ilgili ne ilgisiz. En iyisi bu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?