- Konu Sahibi paramparca
-
Sanırım erkek arkadaşın bir Don Juan...
Onun hayatında vardır bir başka biri daha....
teşekkür ederim kızlar( çakma bi face açıp mail attım başka bir kızmış gibi kabul etmedi sonra ben oldugumu söyledim.. hiçmi sevmedin üzülmedin dedim bukadar mı basit dedim neler saydım adam değilmişssin dedim söyledimde söyledm ( peki beni böyle bil gamsız bil dedi.. seni sevdim sevmesem üzülmem her gece seninle uyuyorum ama benim hayatım altüst oldu hiçbişey eskisi gibi değil seni üzemem hayatın mahvolur beni unut dedi.. yediremiyorum kızlar kendime (( onca sene peşimden koştu deli gibi aşık sanıyordum bana.. ona özel bi hat almıştım kimse bilmiyorum 5 ayda 2 kere gece özelden aramış onun dışında hiçbirşey yok.. o çakma faceyide engellemiş yazmayayım diye çok zoruma gidiyorr.. ((
seninle birliktelik yüzünden mi hayatı mahvolmuş ? napmışsın ki sen ona ?? Kendini acındırmaya çalışan bir tip mi bu ??? Sana karşı açık ve dürüst olamayan biri ne yazık ki....
donjuan çapkın mı demek oluyor cnm yaa !!
bir kızı nasıl etkileyeceğini,nasıl kendine aşık edip bağlayacağını çok iyi bilen,kurnaz ....
bir kızı nasıl etkileyeceğini,nasıl kendine aşık edip bağlayacağını çok iyi bilen,kurnaz ....
Canım aceleyle bazı detayları atladın mı acaba ?
Doktor konusunu merak ettim,biraz açar mısın ?
Bir de ailesi tutucu muydu ? Acaba oğullarına birisini tanıştırmış olabilirler mi ?
bence seni hala seviyor ve bi hastalıgı var doktora gittiginde herseyın degıstıgını soylemıssın bıde bu yonden bakın hemen acımasız olmayın baska bırı var dıye falan
bence seni hala seviyor ve bi hastalıgı var doktora gittiginde herseyın degıstıgını soylemıssın bıde bu yonden bakın hemen acımasız olmayın baska bırı var dıye falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?