Ayrılmak istediğini söyledi ama ben kabullenemiyorum

paramparca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
48
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum kadınlar kulubüne.. derdim var bana yardım edin lütfen
4 yıldır peşimde olan biri vardı hep reddediyordum istememe rağmen aşkını itiraf eden msjlar atıyordu.. kapına bindiğim otobüse çiçek bırakıyordu.. Beni sevdiğine çok inanıyordum ve 4 yıl sonra kabul ettim. Uzakta yaşadığı için çok sık görüşemiyorduk ama aynı memleketliydik.. başladı ve herşey harika gidiyordu çok iyiydik devamlı telefonda konsup msjlaşıyorduk.. face msn şifrelerini ben istemeden kendi verdi çok güveniyordum ona.. Çok iyi gidiyordu herşey.. gerçekten evlilikle ilgili hayaller kuruyorduk.. şehir sorunu yüzünden birgün ayrılmaya karar verdik.. ama dayanamadık telefonda ağladık oda çok ağladı sensiz yaşayamam dedi tabi bende.. ilişkimiz 8 ay sürdü.. okulu bırakmaya karar verdi işleride başka şehirde olduğu için oraya gitmek zorunda olduğunu söyledi..ve kararından bir gün sonrada bana ayrılmak istediğini söyledi yapamadığını doktora gittiğini ailesiyle ilgili sorunlar olduğunu hayatının altüst olduğunu eskisi gibi olmadığını telefon bile kullanamayacagını söyledi.. o an dünya başıma yıkıldı sanki öldüm adeta.. mutlaka sonra arar dedim ama aramadı telefonlarını kapattı ve 5 aydır hiçbirşekilde haber alamıyorum.. hala kabullenemiyorum yardım istiyorum sizden(((( çok uzattım farkındayım ama çok kötüyüm:84::84:

Son düzenleme:
üzüldüm cnm..

neden tlf bile kullanamıyor orayı anlamadım, hiçbir şekilde iletişim kurmadın mı 5 aydır

Ne denirki bu durumda nasıl yardım edilir ki
Demekki tamamen silmiş seni hayatından
Belkide başka biri bile vardır.
Bu kadar keskin bir karar aldığına ve dönmediğine göre kesinlikle önemli bir sebebi vardır.
Sende bundan sonra ki 5 ay geçmiş üzerinden artık ondan yana olan ümitlerini ortadan kaldırman gerekiyor.
Başka birşey yada başka bir yol gelmedi aklıma

ayrılmışsınız canım bır nevı 5 ay boyunca telefon kullanmadıysa o çoçuk senle butun baglarını koparmıştır boşver takma kafana

teşekkür ederim kızlar ( çakma bi face açıp mail attım başka bir kızmış gibi kabul etmedi sonra ben oldugumu söyledim.. hiçmi sevmedin üzülmedin dedim bukadar mı basit dedim neler saydım adam değilmişssin dedim söyledimde söyledm ( peki beni böyle bil gamsız bil dedi.. seni sevdim sevmesem üzülmem her gece seninle uyuyorum ama benim hayatım altüst oldu hiçbişey eskisi gibi değil seni üzemem hayatın mahvolur beni unut dedi.. yediremiyorum kızlar kendime (( onca sene peşimden koştu deli gibi aşık sanıyordum bana.. ona özel bi hat almıştım kimse bilmiyorum 5 ayda 2 kere gece özelden aramış onun dışında hiçbirşey yok.. o çakma faceyide engellemiş yazmayayım diye çok zoruma gidiyorr..((

Sanırım erkek arkadaşın bir Don Juan...
Onun hayatında vardır bir başka biri daha....

seninle birliktelik yüzünden mi hayatı mahvolmuş ? napmışsın ki sen ona ?? Kendini acındırmaya çalışan bir tip mi bu ??? Sana karşı açık ve dürüst olamayan biri ne yazık ki....

Canım aceleyle bazı detayları atladın mı acaba ?
Doktor konusunu merak ettim,biraz açar mısın ?
Bir de ailesi tutucu muydu ? Acaba oğullarına birisini tanıştırmış olabilirler mi ?

seninle birliktelik yüzünden mi hayatı mahvolmuş ? napmışsın ki sen ona ?? Kendini acındırmaya çalışan bir tip mi bu ??? Sana karşı açık ve dürüst olamayan biri ne yazık ki....

yok hayatında öyle bişey olmuşki herşey mahvolmuş.. benide mutsuz edermiş eskisi değilmiş hayatı ona okadar inanmışımki hala kabullenemiyorum ((

bence seni hala seviyor ve bi hastalıgı var doktora gittiginde herseyın degıstıgını soylemıssın bıde bu yonden bakın hemen acımasız olmayın baska bırı var dıye falan

Canım aceleyle bazı detayları atladın mı acaba ?
Doktor konusunu merak ettim,biraz açar mısın ?
Bir de ailesi tutucu muydu ? Acaba oğullarına birisini tanıştırmış olabilirler mi ?

evet canm sanırım o sinirle msjla bişey sormadım neden dedim ne yaptım sana.. oda senin hiçbir suçun yok ailem yüzünden sorunlarm var dedi.. doktora gidiyorum dedi sormadım bile sinirden.. bende sonra o noktaya çok takıldım. ailesini uzaktan tanıyoruz yani onlarla ilgili bir sorun olmayacagını düşünüyorum.. zaten aynı yaştayz 20 yaşında hani biriyle tanştırdıklarını sanmıyorum evlilik için küçk daha

bence seni hala seviyor ve bi hastalıgı var doktora gittiginde herseyın degıstıgını soylemıssın bıde bu yonden bakın hemen acımasız olmayın baska bırı var dıye falan

Hastalığı vs olan sevdiği,aşık olduğu,hatta evlilik düşündüğünü insana söyler,söylemeli diye düşünüyorum..Acıklı Türk filmi tadında ölümcül hastalığa sahip olmuş da sevdiği kıza söyleyemiyormuş gibisinden bir durum olduğunu sanmıyorum..Allah bilir tabi olanı biteni...

Senin adina cok uzuldum canim..Sen sen ol, bi an once bu adami unutup kendine yeni bi yol ciz!!!
Inan aglamaya ve uzulmeye degmez..
Seni gercekten sevecek ve huzurlu bi yuva verecek bir insan cikar elbet karsina, o zaman bu kisinin ne degersiz oldugunu anlarsin..
Erkekler istedikleri kizi elde ettikten sonra cok kolay vazgecebiliyorlar malesef
Kafana bile takma, keyfine bak..

Son düzenleme:
yaşı 20 lerdeyse çok genç..ailesi okulunu bitir,meslek sahibi ol,sonra kız peşinde koş da demiş olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…