- Konu Sahibi paramparca
-
Belki doktor dediği psikolog olabilir.Ailesiyle sorunları yüzünden psikolojisi bozulmuştur.
Kendisini normal bulmadığı için seni uzak tutuyordur.Bir ihtimal...
Senin adina cok uzuldum canim..Sen sen ol, bi an once bu adami unutup kendine yeni bi yol ciz!!!
Inan aglamaya ve uzulmeye degmez..
Seni gercekten sevecek ve huzurlu bi yuva verecek bir insan cikar elbet karsina, o zaman bu kisinin ne degersiz oldugunu anlarsin..
Erkekler istedikleri kizi elde ettikten sonra cok kolay vazgecebiliyorlar malesef
Kafana bile takma, keyfine bak..
Hastalığı vs olan sevdiği,aşık olduğu,hatta evlilik düşündüğünü insana söyler,söylemeli diye düşünüyorum..Acıklı Türk filmi tadında ölümcül hastalığa sahip olmuş da sevdiği kıza söyleyemiyormuş gibisinden bir durum olduğunu sanmıyorum..Allah bilir tabi olanı biteni...
İnsan ailesiyle ilgili ya da başka türlü problemler yaşadığında sevdiğine daha da çok sarılmaz mı? Sana ne gibi dertleri olduğundan hiç bahsetmedi mi? Hep böyle yüzeysel bir şekilde hayatım mahvoldu deyip geri mi çekiliyor? Telefon kullanamıyorsa nasıl gece yarısı seni aramış? Bana biraz garip geldi. Erkekler niyeyse genellikle éayrılmak istiyorum çünkü seni sevmiyorum" artık demek yerine bir sürü saçma sapan şey uydurup tüymeye çalışır.
Başka biri olmayıp gerçekten bir sorunu da olsa bunu seninle paylaşmak istememiş.Artık bu konunun üzerine gitme bence. Ben öyle seni de üzmek istemiyorum laflarını pek samimi bulmuyorum.İnsan sevdiğini üzmez.Çok zor bir durum bile olsa bir açıklama getirir.Kendi yolunu çiz,çok gençsin daha kimler çıkar karşına.Sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için üzme kendini.
Aynı fikkirdeyim..gerekli açıklama yapmayıp kafada soru işaretleri bırakmak isteyen birinin samimiyetine güvenilmez..Çünkü yeterlli açıklama yapmadığı için karşısındaki insan daha da üzülür zaten....Sevmek paylaşmaktır....Başka biri olmayıp gerçekten bir sorunu da olsa bunu seninle paylaşmak istememiş.Artık bu konunun üzerine gitme bence. Ben öyle seni de üzmek istemiyorum laflarını pek samimi bulmuyorum.İnsan sevdiğini üzmez.Çok zor bir durum bile olsa bir açıklama getirir.Kendi yolunu çiz,çok gençsin daha kimler çıkar karşına.Sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için üzme kendini.
Başka biri olmayıp gerçekten bir sorunu da olsa bunu seninle paylaşmak istememiş.Artık bu konunun üzerine gitme bence. Ben öyle seni de üzmek istemiyorum laflarını pek samimi bulmuyorum.İnsan sevdiğini üzmez.Çok zor bir durum bile olsa bir açıklama getirir.Kendi yolunu çiz,çok gençsin daha kimler çıkar karşına.Sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için üzme kendini.
Belki doktor dediği psikolog olabilir.Ailesiyle sorunları yüzünden psikolojisi bozulmuştur.
Kendisini normal bulmadığı için seni uzak tutuyordur.Bir ihtimal...
Aynı fikkirdeyim..gerekli açıklama yapmayıp kafada soru işaretleri bırakmak isteyen birinin samimiyetine güvenilmez..Çünkü yeterlli açıklama yapmadığı için karşısındaki insan daha da üzülür zaten....Sevmek paylaşmaktır....
Aynen katılıyorum valla. klasikleşti bu ayrılık bahaneleri artık. Yok seni üzmek istemiyorum da, yok ben sana layık değilim bilmemne...uzar gider bu bahaneler.
bilmiyorum bana öyle geldi ama hayatında başkası olduguda en son ihtimal olmalı sanki..zorda olsa insan bazen unutmaya mahkum kalıyor..
o çocuk seni bırak mış herhalde sen neyi merak ediyosun anlamadımki
ceydaaa umarım dediğin doğrudurhasta diye sevinilmez tabi ama başka ihtimal olmasın nolur (
canım sana şunu sölim eger nasibinde varsa 5 ayda geçse 10 yılda geçse sen peşinden git gitme o seni bulur herşey nasip..
teşekkür ederim canım.. hepiniz haklısınız ama insan neden demedende kendini alamıyor.. gerçekten sevse ne olursa olsun yanında olmamı isterdi.. başlarda mahvoldum yemeden içmeden kesilmiştim ama şimdi çok şükür daha iyiyim alışmak zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?