• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istedim

sen kendine bi sor bi düşün o kv ile başa çıkabilecekmisin
sonra kararını ver canım

kendimi ezdirmem. ama kötü olmak istemediğim için susarım alttan alırım. o da bir yere kadar. daha önümde 3 aydan fazla var. zararın neresinden dönsen kardır öyle düşünüyorum. mantıklı bir karar vereceğim.

ne kadar hoşmuş çok etkilendim gerçekten... Allah mutluluklarını daim etsin. şuanda onun okadar dindar olması benim hoşuma gidiyor. ama düşünmüyor da değilim ilerde de bu kadar hoşuma gider mi diye.

Valla kendi yaşantını ve onların yaşantısını karşılaştır..mutlaka kuralları vardır..en önemlisi giyimine karışacaktır..sen buna uyabilcekmisin..bizde dindar bi aileyiz..Eltim evlenirken kaynımı çok sevmiş ondan etkilenmiş ve kapanmıştı.. 2sene sonra falan yok yapamıcam diyip açıldı..hoop bi kriz..ama eşi kolsuz giyme dedi onuda dinlemedi istediğim gibi giyinirim dedi.. Oda kendince haklı tabii kimsenin giyimine karışamayız ama karı kocaarasında bunlar sorun oluyor..Zaten şimdi boşanıyorlar.. :20:

Dogru bir karar vermissin canim yol yakinken dön..
Simdiden böyle ise ilerisini sen düsün artik pisman olma..
Cimri fln diyorsun kesin ayni evdede yasatirlar seni öyle olmasada hergün gelip giderler
Hergün okuyoruz burda neler oldugunu.. O yüzden iyi düsünüp karar ver

kayınbabam da aynı nişanlım gibi dini bütün. kaynanam da saçlar sarı burunda pircing benden daha dikkat çeken bir tip. karışmayacağını düşünüyorum. sordum zaten ben buyum dedimkendim istemedikçe kapanmam dedim. o da ben kimim ki benim için kapanacaksın öyle bir niyetin varsa Allah için kapanacaksın dedi. inşallah göründüğü gibidir.

Tek bir sey söyleyecegim SAKIN! Esinizin sevgisini gösterememesine ve ilgisiz tavirlarina kaylanamazsiniz SAKIN bu kötülügü kendinize yapmayin Allah rizasi icin.... Henüz 20 yasindaymissiniz hicbisey icin gec degil!! Basinizi alin ve kacabildiginie kadar uzaga kacin :( kayinvalidenize bi yere kadar sabir edebilirsinie belki ama esinizin ilgisizligine orada hemde tek basiniza coooooook zor ...... Ama ben kendi ilgimi kendime verebilirim esiminde ilisizligine katlanabilirim ozaman buyrun lanet olasi belcika sizi bekliyor... Soguk yagmurlu ve hic yuzu gulmeyen belcika sizi agirlamaktan mutluluk duyar....

allah bilir ama sizin için en iyisi ayrılmak gibi görünüyor şimdiden böyle ana kuzusu olursa nişanlınız evlendikten sonra emin olun daha beter olur belliki kayınvalidenizde kıskanç ve dominant birisi herşey bir yana hergün aramaktan vazgeçin sizin ailenizden esirgenen saygı ve sevginin nişanlınızın ailesine gösterilmesi adaletsizlikten başka birşey değil.

kayınbabam da aynı nişanlım gibi dini bütün. kaynanam da saçlar sarı burunda pircing benden daha dikkat çeken bir tip. karışmayacağını düşünüyorum. sordum zaten ben buyum dedimkendim istemedikçe kapanmam dedim. o da ben kimim ki benim için kapanacaksın öyle bir niyetin varsa Allah için kapanacaksın dedi. inşallah göründüğü gibidir.

Valla ben ailede bir baskıcılık göremedim sadece fazla ilgililer ama bir baskı oluşturduklarını düşünmüyorum.. Kaynanan çok da tatlıymış.. Hayat dolu insanı severim.. Çocuklarına düşkünler ama bağımlı değiller,oğulları başka ülkede yaşıyor sonuçta..

Benim kv ve kp ideal çiftimdir.. Kp kalkar kahvaltıyı hazırlar,kv kalkar birlikte yerler, gezerler,dolaşırlar..Enerji doludurlar..kv kısacık saçları vardır..Çılgın kaynanayım der kendine.. Çocuklarına aşırı düşkünler her anlarını hesap ederler ama burunlarını sokup baskı yapmazlar,son kararı çocuklarına bırakırlar.. oğlum sevmişse bende severim mantığındadır.. Ben kendime hizmetçi değil oğluma eş aldım mantığındadır. :nazar: yine de öz annem olmadığından mesafeli olmaya çalışırım..onlarda rahat edeyim diye salonda bacağımdan çekip zorla kanepeye yatırır falan.. :37: :1: ben de ağırlığımı korumaya çalışırım garip bir durum olur yani :37: :35:

Amaa bir gerçek var ki sen ailesiyle evlenmiyorsun..Evet aile çok önemli ama sen nişanlına bakacaksın.. Bir de şunu atladım bir arkadaş demiş Belçika'da sıkılırsın,kasvetli yağmurlu falan demiş.. Hakkı var mesela ben havası sürekli kapalı gri bir ülkede yaşayamam.. Belki sen seversin bilemem.. Belki yabancı bir ülkede olduğu için nişanlın biraz daha duygularını ifade edemiyor :26:

Bir de dini görüşlerinden dolayı sana baskı yapar mı..gerçi bunlar konuşulur aşılır..

Son bir şey yaşın çok genç lütfen nerede olursan ol eğitimini tamamla.. Bence bu kadar karamsar olmaya gerek yok.. :34:

eğitimimi kesinlikle tamamlayacağım. nişanlım kv kp şimdiden kurs ve üni araştırıyorlar. ben rizeliyim. yağmuru severim. ama zaten 4 yıl belçikada olacağız. benim kv ve kp de aynen sizin gibi. gece 11 de kv atlar arabaya gelir kapımın önüne beni göle götürür

Kv yi, kp yi geç bence kuzum, nişanlına bak. Ben Almanyada yaşıyorum ve yalnızlıktan daralmış durumdayım...yani bu İstanbul'da, Ankara'da yalnız yaşamaya benzemiyor..Tutunacak dalın, kimin kimsen olmuyor. Yabancı olarak yaşamak gerçekten farklı, dünyanın en iyi eğitimli, iyi huylu akıllı insanı olsan da insanların gözünde bir yabancısın, hele dili bilmiyorsan bomba oluyor.

Ben almanlarla arkadaşlık ediyorum, tamam kötü insanlar değiller ama bizim milletimiz gibi de değiller, orda samimi arkadaş bulamazsan tutunacak tek dalın bu adam olacak, ilgisizliğinden orda çıldırmayasın ?

Huyunu suyunu bilmediğin adam için kalkıp gurbete gitme derim, nikah iptali yapardım senin yerinde olsam.

Son düzenleme:
haziran da geldiğinde konuşacağım yüz yüzeyken pek sorun yok gerçi ama bakacağız inşallah en doğru kararı veririm.

Back
X