• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istedim

kaynanam gelip aylarca kalacak bir insan değil. 2 hane bir evde olmaz diyo. benim ailem gelip kalacak biz de sonuçta onun aileside gelebilir. rahatsızlık vermediği sürece. haklısınız nişanlım belli edemiyor duygularını. ben söylersem yapıyor sadece. inşallah hayırlısı olur.

bence senın tek hatan; söylenilen her şeye inanman:34:
öyle bir kadın oğulcuğunu hiç yalnız bırakır mı?
sen yınede daha gözlemci ol.

kaynanam gelip aylarca kalacak bir insan değil. 2 hane bir evde olmaz diyo. benim ailem gelip kalacak biz de sonuçta onun aileside gelebilir. rahatsızlık vermediği sürece. haklısınız nişanlım belli edemiyor duygularını. ben söylersem yapıyor sadece. inşallah hayırlısı olur.

Kv biraz üzerine fazla düşüyor ama kötü niyetli değil gibi en iyisinin bile arada kaynana damarı tutar o kadar da olacak canım. :34:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. :132:

herşeye şüpheyle baksam mutlu olamam ki ama. böyle de sonun da hayal kırıklığına uğramak var. inşallah güzel olur herşey.

hiç kızı yok. 2 oğlu var sadece. herkese kızım oldu kızım oldu diyor. o yüzdenmi bu kadar sahiplenmesi bilmiyorum ki.

iyi bir gözlemci olmaya çalışacağım.. ne kadar becerikli olurum bilemiyorum ama :50:

hakkında hayırlısı olsun.
fazla taviz verme, yüz göz olma, herkes yerini bilsin.
kadının kız evlat hasretıne sakın aldanma :) öyle kadınlar vardır ki, masum yolları denerler.
kızımsın sen...
kızımsın elbet, laf söylemeye hakkım yok mu..
kızımsın, hem evladımı da özledim...
ben seni kızım olarak gördüm...
aaa, ne gerek var başka bir eve, ben sizin anneniz değil miyim...
ben sana o lafları kızım gibi gördüğümden dedim... böyle muhabbet uzar gider yani, asla samımıyetıne güvenme, sen onun kızı falan değilsin çünkü.
sadece seviyeni koru, nasıl alışırsa öyle gider her şey.

senı böyle böyle ele geçirir, sonradan rahatsız olsanda sesini çıkaramazsın, ona göre :1:

Son düzenleme:
hiç kızı yok. 2 oğlu var sadece. herkese kızım oldu kızım oldu diyor. o yüzdenmi bu kadar sahiplenmesi bilmiyorum ki.

:1: Olabilir.. Benim kvdeninde 2oğlu var beni herkese gösterip kızım diyor..Anneme bile(bir muhabbet olmuştu parayla ilgili) gelinime değil kızıma yediriyorum dedi :)) Sık sık arar ama her gün de değil tabi...Mesela bana hiç evlerinde iş yaptırmazlar..ben içimden gelirse yaparım.. Senin kvden de böyledir umarım.. :21:

bu konunun sonunda benım gördüğüm yitip giden bir ömür solan bir gençlik üzgünüm...

doğru diyorsunuz. bende artık yavaş yavaş mesafe koyuyorum aramıza. saygısızlık yapmıyorum sonuçta okadar içli dışlı olmaya gerek yok.:52::52:

evet aynen böyle. birgün onlarda kaldım yatağımı bile kaynanam topladı. kahvaltıyı kayınbabam hazırladı. bulaşık yıkanacak bana sen otur sen bilmezsin diyor :52: benden hizmet beklemiyorlar. çaylarını bile ben doldurmuyorum. doldurmaya kalktığım da senin çayın bitsin öyle diyorlar. bu konuda iyi niyetliler

eğer nişanlın şimdiden ilgisizse annesine çok düşkünse senin aileni önemsemiyorsa evlendikten sonrası çok da çeçhul değil canım herşey daha kötü olacaktır umut verici konuşmak isterdim ama genelde erkekler evlenince daha da odunlaştıkları ailleri daha bir kıymete bindiği için maalesef olumlu konuşamıyorum:50: ayrıca kaynananın oğlumu üzersen seni kırarım demesi de iyi niyetli olmadığını gösterir:19:bence de evlilik kararını gözden geçir içindekileri nişanlınla paylaş olumlu yönde bir gelişme yoksa evlenme derim:50:

ben orada ayrılacağım derken sizin beni rahatlatmanızı bu sebepden ayrılınırmı falan demenizi bekledim. ben salakmıyım ki 2 günlük balayı için ayrılıyım sevdiceğimden... Allah büyük problem vermesin. verse de buraya konu açmam ağzımın payını aldım zaten.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/616463-yapmaliyim-9.html#post30349910
bu senin önceki konundaki yorumun sen daha ne kadar konu açacaksın bilmiyorum.ayrılma evlen diyoruz yok cimri yok ilgisiz.ayrıl diyoruz salak mıyım diyosun.....

evet aynen böyle. birgün onlarda kaldım yatağımı bile kaynanam topladı. kahvaltıyı kayınbabam hazırladı. bulaşık yıkanacak bana sen otur sen bilmezsin diyor :52: benden hizmet beklemiyorlar. çaylarını bile ben doldurmuyorum. doldurmaya kalktığım da senin çayın bitsin öyle diyorlar. bu konuda iyi niyetliler

İyi iyi gerçi evlenince asıl belli olur.. Ama yine de iyi bir başlangıç :)

Bu arada Surrender'a katılıyorum mesafe önemli,samimi iyi niyetli ama mesafeli olmak çok önemli...

o konuda herkes benim çok üzerime geldi. bu yüzden ayrılacaksan ayrıl. böyle düşünüyoran ayrıl gibisinden. ben de öyle deme ihtiyacı hissettim.

ben kendimi hep o belçika da yalnız bilmiyor ne yapması gerektiğini diye düşünerek rahatlatıyorum. mesela bende tek olsam annem kaynananı ara ara diye sıkıştırmasa aramak aklıma gelmez. tez hazırlıyor yeni başladı orada doktoraya zamanı yoktur diye düşünüyorum. kendimi kandırıyorum belki de. ben bir konuda rahatsız olduğumda dile getiriyorum hallediyor. anlaşamıyoruz artık dedim bana hz fatma ve hz ali gibi yüce insanların arasında bile yeri geldimi anlaşmazlık oluyor. hoşgörülü olmak lazım en çokda bana düşüyor bu diyor. acaba benmi çok sey bekliyorum

Bir insan çekingense içine kapanıksa bu öyle gider..Düzelecek bişey değil bence..Annemle babamdan biliyorum..annem babama karşı soğuktur..sevgisini belli eden tiplerden değil.. Babamda tam tersi annemin ağzından girer burnundan çıkar..bunlar 70 yaşında düşün yani..Babam sürekli hayatııım der.. Bulaşık yıkar bak hayatım sen yorulma diye bulaşık yıkadım der..annem saçlarını tarar örer tabii bembeyaz saçlar..Babam kesinlikle boş geçmez bu manzarayı.. şu güzelliğe bakın falan der..Ama annem kesinlikle cevap vermez sadece kikirder :1: 36 senelik evliler daha bir kere seni seviyorum dememiştir babama..Ama derki " sakalının tekini dünyaya değişmem,ama söylemem ben öyle şeyler " der :1:

Bu arada bence sizde daha büyük sorun onun dindar seninse sadece inanıyor olman..bu yaşantı farklılığı demek..bunu iyi düşün bence :34:

ne kadar hoşmuş çok etkilendim gerçekten... Allah mutluluklarını daim etsin. şuanda onun okadar dindar olması benim hoşuma gidiyor. ama düşünmüyor da değilim ilerde de bu kadar hoşuma gider mi diye.

Back
X