• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istedim

zannettiğin gibi değil ..... Yakin akrabam olmayan bayanlarla cok gerekli olmadikca konusamiyorum ....., utaniyorum. Mesela, .... teyze de bana hep beni neden aramiyorsun diyor. Onu da cok seviyorum ama aramaya utaniyorum.

Ben saka dahi olsa yalan soylemem ...... Seni cok seviyorum.

Evlilik gibi hayirli islerin olmasini seytanlar istemez. Iki tarafla da ugrasirlar. Iyi ki de bunlari sorup kafanda suphe birakmadin.

Yarin konusuruz insallah, iyi geceler. (bu mesajı atmış biraz önce)

Ayrıl ayrılma diyemem..
Ama sana şu kadarını söyleyeyim.
İyiliğin dinle,namazla ilgisi yok.
Benim kp bir namaz kılar 45 dk başı secdede.
Gelir ardından yoktan yere karısının kalbini bir kırar şoka girersin.
Ya da en basitinden bana haksızlık etti mi etti?
Kendi kızı olduğunu unuttu.
Bir başkasının canını günlerce ağlattı.
Bir kul olarak hakkımı yedi ve ona hakkımı helal etmiyorum.
Hadi 24 saat secdede yatsın. Rabbim gördü benden helallik almadan boş.
Allah'tan korkusu olanın yapacak iş değil dersin ama yaptı.

Asla asla yapmaz deme.
Her gün sen ayrı ayrı arıyorsun ama o özel günde bile senin anneni aramamış.
Buna nasıl razı oluyorsun anlamıyorum.
Çok istiyor madem davranışlarıyla o örnek olacak.
Hatta ben rest çekerim aramamı istiyor musun dur anneme sorayım aradın mı sen?
Sordum aramamışsın hadi şekerim işim var görüşürüz.
Evliyim aynen de yaptım yapıyorum bunları.
Yok öyle hayat.. Lütfen ailene değer verdir.
Onlarınki ana baba da bizimkiler ne?
Evlenene kadar yani aynı eve girene kadar senin elinde ipler.
Çek çekebildiğin kadar, yola getirmeye bak.
Yoksa çok çekersin ilerde.

zannettiğin gibi değil ..... Yakin akrabam olmayan bayanlarla cok gerekli olmadikca konusamiyorum ....., utaniyorum. Mesela, .... teyze de bana hep beni neden aramiyorsun diyor. Onu da cok seviyorum ama aramaya utaniyorum.

Ben saka dahi olsa yalan soylemem ...... Seni cok seviyorum.

Evlilik gibi hayirli islerin olmasini seytanlar istemez. Iki tarafla da ugrasirlar. Iyi ki de bunlari sorup kafanda suphe birakmadin.

Yarin konusuruz insallah, iyi geceler. (bu mesajı atmış biraz önce)

ikna etmeye çalışıyormuşcasına neden işaretlediğim yeri yazma gereği duymuş ki :)
hayırlı işler neden olmaz : eş adayları ilgisizdir, daha nişanlılık deneminde sorun yaşıyorlardır, aldatılma olmuştur, 3.şahışlar her şeye karısıyordur, evlenmeden çevreni kısıtlamaya başlamıştır...şimdi söyle bana bu saydıklarımdan hangisi sizde var? bunda şeytanın günahı ne?

nişanlım istemiyor annesini aramamı. tatillerde 10 gün annesiyle kalmaya utanırım diye evimiz olacak türkiye de de. kaynanam istiyor hergün aramamı. nişanlım ilişkimize hiç karışmıyor.

kvden zor bı ınsan belliki ömrünü nişanlın ve ailesını memnun etmeye harcıycaksan kararından vazgeç ama mutlu olmak ıstıyorsan ayrıl gıtsın nişanlıyken rahatsız oluyorsun şimdi bir çıkış yolun var ama evlenınce ınsan bı sure boşanmanın çok anormal bı durum olduğunu düşünüyor ve bı sure mutsuzluk içinde boşanmadan yaşıyor mutluda olamıyor öyle hastalıklı bı durum

Senin ailen,nişanlın kadar dindar mı ?
Yetişme tarzınız uyuyor mu sence ?

Nişanlın seni epey kısıtlayacak kadar sofu görünüyor.
Ayak uydurabilecek misin ?

nişanlım istemiyor annesini aramamı. tatillerde 10 gün annesiyle kalmaya utanırım diye evimiz olacak türkiye de de. kaynanam istiyor hergün aramamı. nişanlım ilişkimize hiç karışmıyor.

şimdi öyle olur her şey:D söyler misin, cimri bir erkek neden bir tane daha ev tutsun ki? günü geldiği zaman sana der zaten, ''aman ne yapacagız bır tane daha evi, şunun şurasında ne kadar kalacagız türkiye'de''
yanlış anlama sakın beni, sorgulamaya çalıştıklarına yardımcı oluyorum sadece:34:

o altını çizdiğiniz yeri bana devamlı diyor. ben de artık acaba mı diye düşünmeye başladım :1::1: evet gercekten ilgisiz. benim beklentilerimi karşılamıyor en azından. hergün arayıp hal hatır sorsun istemiyorum ben. bir kere içten canım seni seviyorum desin yeter

o altını çizdiğiniz yeri bana devamlı diyor. ben de artık acaba mı diye düşünmeye başladım :1::1: evet gercekten ilgisiz. benim beklentilerimi karşılamıyor en azından. hergün arayıp hal hatır sorsun istemiyorum ben. bir kere içten canım seni seviyorum desin yeter

seni sevdiğini söylerken candan söyledığını hissetmıyorsan, yanlış giden bişiler var demektir.

ne ben ne benim ailem nişanlım kadar dindar değiliz. hatta sadece inanıyoruz dindar olduğumuz söylenemez Allah affetsin. ama onun annesi de bizim gibi babasına çekmiş nişanlım

nişanlım liseyi bitirdikten sonra avrupaya gitmiş okuyor. 10 yıldır türkiye de değil kendisi. ailesi burada ama. şu an doktora yapıyor. 4 yıl sonra ya türkiye ya dönecek ya da post doktora yapacak

Benim kardeşimde şuan o bölümde ve annem günde 2, 3 deva arıyor. .
Çok düşkünler bir birilerine:)

Ama şimdi ben evlendim, birazda sorunlar yaşadim düğüne kadar.
Şimdi tam tersi beni 3 deva arıyor. ..

Zararsiz, iyi niyeti ve korkusundan arıyor ( kontrol amaçlı)
Kardeşimide ders çalışıyormu diye kontrol ediyor sanırım. .

Senin kaynananın bu telefon sevdasıda, sayıldığını hisetmek ve kendince tatmin olmaya çalışıyor. .
Ama o kalp kırma cümlesinden hiç hoşlanmadım..

Bu arada, düğün şimdi 3 ay sonramı?
Sen 4 yıl tr'de onumu bekleyeceksin?
Düğün olursa, sakin kvdenin yanina yerleşme. .hè:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepimiz içten iki söz yeter diye evet ediyoruz zaten.
Sonra o da kalmıyor ortada.:9:
Daha şimdiden yoksa zaten eyvah ki ne eyvah.
Bu arada nişanlın zorlamıyor madem kv zoru ile her gün niye arıyorsun?

Bana niye hiç aramıyorsun diyen kp kv me ben kontrm olmuyor genelde
oğlunuz arıyor beni ben de gerek duymuyorum yüklemeye diyorum.
Evden ara da diyemiyorlar o lafın üstüne..

Nasıl alıştırırsan öyle gider.
Seni sen olarak kabul ettir..
Ne zamana kadar kv isteğine göre kendini eğeceksin?

çoook ilgisiz,annesinin sözünden çıkmayan bir nişanlım var. 2 buçuk aydır nişanlıyım. kaynanam 1 gün aramasam onları trip yapar. kaynanamı ayrı kayınbabamı ayrı ararım aramak zorundayım çünkü. kaynanam oğlumu üzersen ailemi üzersen kalbini kırarım dedi. ben arıyorum hala ama. nişanlım bu 2 bucuk ay da bir kere annemi babamı aramadı. bir anneler gününde benim zorumla aradı. bana karsı çoook ilgisiz. her tribimi alttan alıyor dediklerimi yapıyor ama demek istediğim bu değil. onun inançları böyle diyorum. çok dindar çünkü. kendimi kandırıyorum ama. birde çok cimriler gerçekten cimriler. bütün gün sakince düşündüm tatlı bir dille böyle olmayacağını bu durumdan rahatsız olduğumu benim sana ve ailene verdiğim değeri benim göremediğimi söyledim. henüz cevap yok. farklı ülkelerdeyiz. nikahım da kıyıldı. daha 20 yaşındaym mantıklı düşünemiyorum belki. lütfen kırmadan yardım edermisinz. yanlış mı yptım ayrılalıl demekle?

Bence doğru bir karar almışsınız.
Damat ilgisiz (sanki o değil başkası evlenecek), kv hergün arattırıyor..
Siz, onlar ne dese, her dediklerini yapmışsınız ve bu nedenle artık tepenize çıkmışlar..
Bir de üstüne "oğlumu, ailemi üzersen kalbini kırarım" demiş utanmadan.!!
Keşke siz de ona deseydiniz " bilginiz olsun diye söylüyorum. beni ya da ailemi üzerseniz, siz de üzülürsünüz"
Yani ben olsam derdim. Onun oğluşu, ailesi kıymetliyse; siz ağaç kovuğundan çıkmadınız ya..! Sizin aileniz daha kıymetli..!!
Üstelik aileniz yurtdışına gelin veriyor.. Üstünüze titremeleri gerekirken..!! Nasıl sinir oldum!
Aynı mahallede olduğu halde annesini göremeyen gelinler var. Sizse Belçikalarda tek başınıza..
Daha fazla yazmayayım ben.. iyiye doğru gitmeyecek çünkü..:41:

Son düzenleme:
bende belçikaya gideceğim. beni sevmese 3 yıl onu sevmediğimi bile bile beklemezdi. ama hissettiremiyor. kaynanam kontürüm yok diyorum kontür atıyor. ben arayınca mesgule atıp kendi arıyor. hatta faturalıya bile geçirmeye kalktı. bende belçikaya gideceğim gerek yok teyzecim dedim. anne demiyorum,nişanlım anne diyor anneme ama

aileme göre ortada hiçbir sorun yokki. herşey yolunda. okadar seviyorlarki damatlarını ben bile soklardayım. hatta kaynanamın beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip duruyorlar. onlar böyle yapınca ben acabalara düşüyorum.

bende belçikaya gideceğim. beni sevmese 3 yıl onu sevmediğimi bile bile beklemezdi. ama hissettiremiyor.

Çok özel değilse nasıl tanıştınız kısaca anlatır mısın ?
Bir de neden nikah erkenden oldu ?
Oturma izni için filan mı ?

evet oturma izni için erkenden nikah yaptık. 3 yıl önce ben okuldan geldiğimde bunlarda bizdeymiş. sevgili nişanlım master yapıyordu ozamanlar. biz bir sohbete giriştik bende oralarda okusam çok isterim falan diye. neyse gittiler sonra annesi teyzemi aramış bizim oğlan çok beğenmiş bir tanışsınlar dedi. benim haberim yoktu bir kaç kez yemeğe gittik, ailecek oturmalara falan. ben öğrendikten sonra evlenmek istediğimi söyledim yuh dedim ben daha sübyanım bu ne dedim. sevgilim de vardı ozaman. kovdum bunları evden. ben 2 3 yıl daha evlenmem okumazsam eğer dedim. 3 yıl sonra geldiler 3 yıl doldu diye. nişanlım da hala avrupada okumak istiyor musun dedi? etkilendim bir deneyelim dedim 5 ay falan konuştuk sonra tamam dedik. nişanlandık. uzun oldu ama kusura bakmayın. ben nişanlımın ailesi evden kovduğum için şimdi üzmek istemiyorum.

Kuzum, sen daha çok Küçüksun ya.....:)
Ben bile bu yaşda bazen anlayamiyor, eziliyorum. . Neyse!

Bu arada nişanlına kesin karar veripmi atın o msji, yoksa ilgi vermediği için sinirindenmi yazdın?
Böyle şeyler şakaya gelmez, gurur yaparsa, bir daha dönemesin..

evet oturma izni için erkenden nikah yaptık. 3 yıl önce ben okuldan geldiğimde bunlarda bizdeymiş. sevgili nişanlım master yapıyordu ozamanlar. biz bir sohbete giriştik bende oralarda okusam çok isterim falan diye. neyse gittiler sonra annesi teyzemi aramış bizim oğlan çok beğenmiş bir tanışsınlar dedi. benim haberim yoktu bir kaç kez yemeğe gittik, ailecek oturmalara falan. ben öğrendikten sonra evlenmek istediğimi söyledim yuh dedim ben daha sübyanım bu ne dedim. sevgilim de vardı ozaman. kovdum bunları evden. ben 2 3 yıl daha evlenmem okumazsam eğer dedim. 3 yıl sonra geldiler 3 yıl doldu diye. nişanlım da hala avrupada okumak istiyor musun dedi? etkilendim bir deneyelim dedim 5 ay falan konuştuk sonra tamam dedik. nişanlandık. uzun oldu ama kusura bakmayın. ben nişanlımın ailesi evden kovduğum için şimdi üzmek istemiyorum.

Sen kovdun. Bunlar kovuldukları eve 3 yıl sonra geri mi geldiler?:26:
Vay canına...:ssz:

Back
X