Sevgili Hanimlar,
fikirlerinize, görüslerinize ihtiyacim var.
Bir yildan fazladir bir iliskim var.Ilk aylar cok güzeldi, evlenmeyi düsünüyorduk. Ilk aylarda hemen hemen hergün görüstük, cok güzel zamanlar yasadik. Birbirimize cok yakindik. O benim ailem ben onun ailesi hakkinda hemen herseyi biliyorum/biliyor. Sonralari ( 3ay gibi sonra) ufak tefek degisiklikler olmaya basladi. Kücük mevzularda o da bende kendimizi elestirmis hissetmeye basladik. Inceden inceye devam etti bu. Ben bunlari ona söylemedim. Üzmeyim kirmayim, sorun olusturmayim diye. Ama bu gariplikler devam etti malesef. "Evde uyuya kalmisim", "Telefonumu unutmusum" gibi seyler benim güvenimi sarsti. Bundan 3ay önce konuyu actim. Aramiz soguyor, birseyler var dedim. Sorun ne ise cözelim dedim. "Bence sorun yok, hersey iyi gidiyor" dedi ilk basta. Sonra bilmiyorum neden böyle demeye basladi, ve en sonlarda hep beni sucluyosun, acigimi ariyorsun diyordu. Üstüne üstlük dogum günümü unutunca ( kendi bunu kabul etmiyor) benim sabrim tamamen tükendi ve malesef kavga ettik. Kavgadan üc gün sonra yurtdisina cikti, gitmeden görüsmedik!
Ama o gitmeden ben msj yazdim, cevap verdi. Normal di yine hersey. Sonra yine sesi kesildi. Tekrar yazdim, belirsizlik var, acik konus diye. Cevabi su oldu: Haklisin ben seni üzüyorum, daha görüsmeyelim!
Yikildim, kirildim. Ama bu kadar kolay kaybetmek istemiyorum.
Döndügünde yine arar diye umut ediyorum. Aramazsa ben aramak istiyorum. Burc özelliklerini okudum, cok inatci diye geciyor. Benim onu istedigimi görürse bir sans daha verebilirmis..( Kendisi boga burcu)
Sizce fikirlerim dogrumu?
Ben erkek arkadasinizin sizi ve iliskinizi yeterince kadar ciddiye aldigini düsünmüyorum. Sizi seven birisi ne olursa olsun seni üzüyorum ayrilalim demez. Hemen bitirebiliyorsa bilin ki orda bir sorun var. Kendinize haksizlik etmeyin ve önünüze bakin bence. Ayrica cok uzun bir iliski de degil, cok birsey kaybetmis de olmazsiniz. Telefonumu unuttum, uyuya kalmisim gercekten cok sacma bahaneler. Erkekleri bu denli yüceltmemeiz gerekiyor diye düsünüyorum. Size yeterince kadar ilgi ve alaka göstermiyorsa emin olun ki baska bir yerde size hakettiginiz sevgi ve ilgiyi gösterecek birisi var.