Ayrilmak istemiyorum...

Sevgili Hanimlar,

fikirlerinize, görüslerinize ihtiyacim var.
Bir yildan fazladir bir iliskim var.Ilk aylar cok güzeldi, evlenmeyi düsünüyorduk. Ilk aylarda hemen hemen hergün görüstük, cok güzel zamanlar yasadik. Birbirimize cok yakindik. O benim ailem ben onun ailesi hakkinda hemen herseyi biliyorum/biliyor. Sonralari ( 3ay gibi sonra) ufak tefek degisiklikler olmaya basladi. Kücük mevzularda o da bende kendimizi elestirmis hissetmeye basladik. Inceden inceye devam etti bu. Ben bunlari ona söylemedim. Üzmeyim kirmayim, sorun olusturmayim diye. Ama bu gariplikler devam etti malesef. "Evde uyuya kalmisim", "Telefonumu unutmusum" gibi seyler benim güvenimi sarsti. Bundan 3ay önce konuyu actim. Aramiz soguyor, birseyler var dedim. Sorun ne ise cözelim dedim. "Bence sorun yok, hersey iyi gidiyor" dedi ilk basta. Sonra bilmiyorum neden böyle demeye basladi, ve en sonlarda hep beni sucluyosun, acigimi ariyorsun diyordu. Üstüne üstlük dogum günümü unutunca ( kendi bunu kabul etmiyor) benim sabrim tamamen tükendi ve malesef kavga ettik. Kavgadan üc gün sonra yurtdisina cikti, gitmeden görüsmedik!
Ama o gitmeden ben msj yazdim, cevap verdi. Normal di yine hersey. Sonra yine sesi kesildi. Tekrar yazdim, belirsizlik var, acik konus diye. Cevabi su oldu: Haklisin ben seni üzüyorum, daha görüsmeyelim!
Yikildim, kirildim. Ama bu kadar kolay kaybetmek istemiyorum.
Döndügünde yine arar diye umut ediyorum. Aramazsa ben aramak istiyorum. Burc özelliklerini okudum, cok inatci diye geciyor. Benim onu istedigimi görürse bir sans daha verebilirmis..( Kendisi boga burcu)
Sizce fikirlerim dogrumu?

Ben erkek arkadasinizin sizi ve iliskinizi yeterince kadar ciddiye aldigini düsünmüyorum. Sizi seven birisi ne olursa olsun seni üzüyorum ayrilalim demez. Hemen bitirebiliyorsa bilin ki orda bir sorun var. Kendinize haksizlik etmeyin ve önünüze bakin bence. Ayrica cok uzun bir iliski de degil, cok birsey kaybetmis de olmazsiniz. Telefonumu unuttum, uyuya kalmisim gercekten cok sacma bahaneler. Erkekleri bu denli yüceltmemeiz gerekiyor diye düsünüyorum. Size yeterince kadar ilgi ve alaka göstermiyorsa emin olun ki baska bir yerde size hakettiginiz sevgi ve ilgiyi gösterecek birisi var.

Kendinizi kandırmayın, adamın umrunda değilsiniz ve siz üsteledikçe sizden daha çok soğuyacak... zamanınıza yazık etmeyin...

Boga burcu sabit bir burctur. Akrep,kova,aslan gibi yani degisime cok açık oldugunu söyleyemeyiz. Zaten marjinallik,delilik,ucuk kaçıklık bu burcta olmaz. Boga burcu erkekleri cok sinsi ve icten pazarlıklı olur. Inat yaziyormus internette,akrep in zıt burcudur zodyakta. Akrep daha inattir mesela. Boga burcu yalan soylemez ama cogu seyi saklar. Sakladığı gizledigi seyleri bulmak ve agzini yoklayip laf almakta senin kabiliyetine kalmış. O sakin görüntüsünün altinda da gayet edepsiz birisi yatar.Boga burcu cok insan tanıyorum. Kadin da var tanıdığım. Kadin o kadar asil,egitimli,luks duskunu ayni zamanda gorsen sanatçı gibi :) vay ne havali ne hanimefendi kadın dersin. Kibar birisi. Ağzından küfür de duydum
r.Zaten boga ve başak terbiyesiz olu Ben esimi ilk gördüğüm an yüzüne baktığım an dedim ki bu cok küfürbaz ve saglam icici (icki alkol). Oyle de çıktı zaten. Goren herkes beyefendi zanneder ama trafikte oyle kufurler ediyor ki:oha:
(Esim basak)Ayrıca boga nin darbesi büyük olur. Gelir konu acarsin burda,kim bilir ne tezgahlar kurmuştur,neler planlamistir hicte saf degil
Zaten politikaci ve siyasetci olur. Kimseyle arasini bozmaz. Düşmanı yoktur. Ben boga burcu bir insanın kimseyle düşman oldugunu gormedim ama buna ragmen çokta kincidir.Uyuz oldugu kisi karşısına gelsin selam versin o da verir o derece kontrollu. Kimse hakkinda kötü konusmaz
Bunlar hiiic benim kalemim tipler degil. Evet burcunu öğrendin sıra simdi bu oğlanın tavirlarinda
Bildigin kaçmış ,hicbirsey soylemeden tartismadan kavga etmeden ya da seni suclamadan. Acik kapi birakmis yani. Yarin sana mesaj attiginda ondan nefret etme diye. Ne kadar sinsi goruyorsun dimi :) bu iliskiden bir cacık olmaz.duygusal biriysen,duygusal isteklerin varsa sana veremez bu kisi. Boga oldugu icin soylemiyorum anlattiklarindan ykla çıkıyorum. Buradaki bazi arkadaslar kiskanc demis evet kiskanc olur ama sizin yaptiginiz hicbirseyi unutmazlar ve ayni zamanda cok sabirli olurlar ve tembel :) cunku degisime açık insanlar degiller. Bazi kanunları ve hayat gorusleri var bunlarida kolay kolay degistirmek mumkun degil,kendi isterse ancak,kendisi de inadindan istemez zaten. :) konu sahibi uzak dur. Nesini sevdin bu dangalagin? Yok uyuyakalmis yok bilmemne.
Bu ne saçma sapan bir genelleme... Eşinizin küfürbaz ve terbiyesiz olmasını nasıl burcuna bağladınız gerçekten pes doğrusu... Ayrıca "Zaten boga ve başak terbiyesiz olur" diye düşünmeniz aslında sizin sabit fikirli olmanızdan kaynaklanıyor.

Bu kadar üstüne düşülecek bir adam görmüyorum ben aramayın kabullenin bence

Sadece ilk 3 ayi guzel bir iliskiymis. Sonunda adam sizi birakmis. Simdi ne diye onu geri isteyeceksiniz ki? Gelsin sizi biraz daha uzsun diye mi? Simdi gelse (siz istiyorsunuz diye) her kavgada “e ben sana soyledim seni uzuyorum diye” diyecek.. ipleri bu kadar cok elinizden birakmayin

Bu ne saçma sapan bir genelleme... Eşinizin küfürbaz ve terbiyesiz olmasını nasıl burcuna bağladınız gerçekten pes doğrusu... Ayrıca "Zaten boga ve başak terbiyesiz olur" diye düşünmeniz aslında sizin sabit fikirli olmanızdan kaynaklanıyor.
Ben hic sabit fikirli değilim,cogu görüşüm zamanla da değişti. Istiyorsaniz bir inceleyin,cevrenizdeki badak ve boğaları yuzde 90 i küfür eder ama dışarıdan cok kibar ve terbiyeli gözükür ve ben cok insan tanıdım

Ne ettin gömmüşsün koskoca burcu :))) boğalar bencildir. Tembellik yapmayı severler ama çok çalışkandırlar. İnatlarından ölürler. Hele birşey söylenirse tersini yapmaya bayılırlar. Fizikleri çok güzeldir. Yemeğe bayılırlar. Çok sahiplenirler. Sabit fikirli dediği Dedikler daima haklılar. Özel günleri unutmazlar. Hediye çiçek yollarlar. Çok sabırlıdırlar. Aileye çok önem verirler. Aşırı sinirlidirler özellikle açken kaçın :) güven verirler ama maalesef işlerine gelmeyen konularda hep yalan söylerler. Beyaz yalan diyorlar bildiğin yalan işte.
İyi yanları: çalışkan, korur kollar, genelde sadık, aileye bağlı.
Kötü yanları: bencil, inatçı, sinirli, sabit fikirli, sonsuza kadar haklı

Bende gömdüm :)))
:D :D :D ama oyleler su yazdiklariniz tamamen dogru ama birseyi atlamışsınız bazen bogalar karşılık bekleyerek yaparlar bunu :)

Ne ettin gömmüşsün koskoca burcu :))) boğalar bencildir. Tembellik yapmayı severler ama çok çalışkandırlar. İnatlarından ölürler. Hele birşey söylenirse tersini yapmaya bayılırlar. Fizikleri çok güzeldir. Yemeğe bayılırlar. Çok sahiplenirler. Sabit fikirli dediği Dedikler daima haklılar. Özel günleri unutmazlar. Hediye çiçek yollarlar. Çok sabırlıdırlar. Aileye çok önem verirler. Aşırı sinirlidirler özellikle açken kaçın :) güven verirler ama maalesef işlerine gelmeyen konularda hep yalan söylerler. Beyaz yalan diyorlar bildiğin yalan işte.
İyi yanları: çalışkan, korur kollar, genelde sadık, aileye bağlı.
Kötü yanları: bencil, inatçı, sinirli, sabit fikirli, sonsuza kadar haklı

Bende gömdüm :)))
Bir tane boğa sevgilim olmuştu eskiden resmen onun karakterini anlatmişsin bu kadar olur.adam bencil ve inadından ölecekti ama çok calişkandi ve aileci

Birbirinizin aile sırlarını yada evde yaşanan olayları neden birbirinize anlatıyorsunuz ki ? Ne gerek var bu kadar ıcerde olmaya karşılıklı olarak ?

Bu arada ben de boğa burcuyum ,birşey benim için bittiyse geri dönüşü yoktur .hep uçlarda olan bir yaşamım var ,normali sevmiyorum .ayda 3-4 kez şehir dışına çıkıyorum ,herseyden sıkılıyorum .ayrıca BURÇLARa da inanmam :)

Birbirinizin aile sırlarını yada evde yaşanan olayları neden birbirinize anlatıyorsunuz ki ? Ne gerek var bu kadar ıcerde olmaya karşılıklı olarak ?

Bu arada ben de boğa burcuyum ,birşey benim için bittiyse geri dönüşü yoktur .hep uçlarda olan bir yaşamım var ,normali sevmiyorum .ayda 3-4 kez şehir dışına çıkıyorum ,herseyden sıkılıyorum .ayrıca BURÇLARa da inanmam :)

Aile sirlarindan bahsetmedim ben eger beni kastediyorsaniz..

Herkes icin aynisi gecerlidir. Bittiyse geri dönüs olmaz, tekrar yürümez diye bilinir..
Bunun icin gercek bir sekilde bitirmek lazim diye düsünüyorum. Yarim yamalak sözlerle degil.
Karsilikli konusarak.. Acik kapi birakip, top simdi sende, nasil davranicak bakalim diye geri cekilmekle degil..

Ay o kim ki size şans verebilirmiş pardon? Bir egoist uğruna kendi değerinizi kaybetmeyin lütfen..

Aile sirlarindan bahsetmedim ben eger beni kastediyorsaniz..

Herkes icin aynisi gecerlidir. Bittiyse geri dönüs olmaz, tekrar yürümez diye bilinir..
Bunun icin gercek bir sekilde bitirmek lazim diye düsünüyorum. Yarim yamalak sözlerle degil.
Karsilikli konusarak.. Acik kapi birakip, top simdi sende, nasil davranicak bakalim diye geri cekilmekle degil..
Bence herkes için geçerli değil .öyle olsaydı kocamı / sevgilimi kaybetmek istemiyorum diye konular açılmazdı :)

Back
X