Ayrilmak istemiyorum

İste bi türlü bunu mantigim almiyor? Birden sogumasi normal degil sonuçta biz iki günlük sevgili değiliz. Ustune gidiyorum ama tersliyor beni sen böle msj atar durursan olmaz bu is diyor.

siz sevgilisiniz tabii ki mesajlaşacaksınız ne kadar saçma bir cümle ve ne kadar saçma bir bahane... belli ki sıkılmış senden.. seni hala seviyor olsa mesaj atıyorsun diye terslemez aksine hoşuna gider aklında olduğun için..

O yakin arkadasi kimse belli ki ona acilmis ve o kabul etmemiş... Arkadaani kaybetmiş ve kendini suçlu hissediyor....

Benim yorumum bu şekilde

Uzulmemek elde mi canim? İki gündür agliyorum, annem bile bana üzüldü oturdu agladi ya

Uzulmemek elde mi canim? İki gündür agliyorum, annem bile bana üzüldü oturdu agladi ya

Size değer vermeyen insan için üzülmemek elde.
Ağlayarak geri gelmiyor bazı şeyler
Böyle yazıyorum ama yanlış anlamayın pek fazla duygusal davranamam ben ayrılık ya da ara verme konularında.
Ara vermek : Senden sıkıldım biraz gönlümce gezip tozayım dönersem seninim dönmezsem hiç senin olmamışımdır gibi bişi aslında

evet tabii ki kolay değil, belli ki çok seviyorsun ama bu mutsuzluğun sürmesini istemiyorsan onunla iletişimini tamamen kes. sakın arama aşkından, özleminde ölsen bile mesaj atma. bigün etrafında kız olmayıp yalnız kalıp seni aradığında ya açma telefonunu açarsan da görüşmeyi kesinlikle reddet.. eğer reddetmez tekrar başlarsan aynı şeyleri baştan yaşar aynı acıları baştan çekersin.

Bu düzenlemeden sonra denecek pek de bişey kalmadı canım. Adam senin görme ihtimalini bile tınlamadan birebir başkasına gönderme yapıyor. Kendini küçültme sal ipini gitsin. Kardeşmiş, şerefsiz.
Yazdiklarinizi okuyunca bile içim sizliyor. Hala O YAPMAZ diyorum..

Bu benim icin hic kolay degil ki canim koskoca 2.5 sene .. Biz birlikte ne badireler atlattik..

Bu benim icin hic kolay degil ki canim koskoca 2.5 sene .. Biz birlikte ne badireler atlattik..

tabiiki de söylemesi bizim için kolay şu an için yanıyordur elbette ama bir düşün canım, sende hatırı olan 2.5 senenin onda ne kadar hatırı var ki böyle davranabiliyor? çok belli o kardeşim dediği kıza açıldığı. bunu yedirebilecek misin kendine? saygısızlık bu yaptığı. bir ömrü heba etmektense 2.5 seneyi heba etmek bence çok daha mantıklı çünkü eğer 1 ay sonrasında yine sana gelirse ve sen de onu affedersen, yine aklı başkasına kaydığında senden vazgeçecek, kendini oynattırma.

Haklisiniz ama ben hala ona toz konduramiyorum

Geçer üzülme. Üzüleceksin ama geçecek.Sen iletişimi birden kes.Mesaj atma,arama telefonunu annene ver hatta. Merak edecek

Muhtemelen bunu ona sorsan başka bi mesele diyecek.dürüst olmadığı apaçık belli çocuğun.

bu arkadasa kesinlikle katiliyorum...

Çok zekice bir tesbit

Nasil boyle bir sey yapabilir hala aklim almiyor. Ailelerimiz tanisiyor, her şeyimiz acik, herkes biliyor. ve buna ragmen bana acimiyor ara veriyor. Beni, sevgimi ezip geciyor. Asla boyle bi insan degildi, univ cok degistirdi onu.. tesekkur ederim cevabin icin canim.

Bırakamazsan cepte olmayı kabul edeceksin demektir. Tabii en yakın arkadaşım dediği kişiye hisleri olup senden ayrıldığını için alırsa.

Ben o kadar safim ki hala onu bekliyorum kendi kendime diyorum ki, inşallah o kiz reddeder de bana geri döner diyorum kendi kendime

Ben o kadar safim ki hala onu bekliyorum kendi kendime diyorum ki, inşallah o kiz reddeder de bana geri döner diyorum kendi kendime

O kız reddetsinde bana dönsün diye mi düşünüyorsun gerçekten? Çok şaşırdım :/ bende bırak onu önüne bak pişman olup gelebilir karşılık almazsa diğer taraftan ama o döndüğündede kabul etmemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…