- 31 Ekim 2013
- 21.595
- 72.651
- 798
- 41
İste bi türlü bunu mantigim almiyor? Birden sogumasi normal degil sonuçta biz iki günlük sevgili değiliz. Ustune gidiyorum ama tersliyor beni sen böle msj atar durursan olmaz bu is diyor.
Uzulmemek elde mi canim? İki gündür agliyorum, annem bile bana üzüldü oturdu agladi yaÖnce beni bunaltıyorsun diye baskı yapması ve sonra bir ay arama demesi başka biriyle görüşmeye başladığının işaretleri gibi duruyor.
Açıkçası sizi istemeyen biri için bu kadar da üzülmeyin.
Uzulmemek elde mi canim? İki gündür agliyorum, annem bile bana üzüldü oturdu agladi ya
Uzulmemek elde mi canim? İki gündür agliyorum, annem bile bana üzüldü oturdu agladi ya
Yazdiklarinizi okuyunca bile içim sizliyor. Hala O YAPMAZ diyorum..Bu düzenlemeden sonra denecek pek de bişey kalmadı canım. Adam senin görme ihtimalini bile tınlamadan birebir başkasına gönderme yapıyor. Kendini küçültme sal ipini gitsin. Kardeşmiş, şerefsiz.
Bu benim icin hic kolay degil ki canimbence en yakın kız arkadaşına karşı hisleri vardı ve artık dayanamayıp açıldı ama sonuç olumsuz oldu şu an bununla boğuşuyor. ikisinin aynı anda "suçlu hissediyor" yapmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum canım. bence hiç 1 ay filan kaybetme, direkt önüne bak.
aklınca cepte tutucak seni, izin verme.
Oyle mi dersin? Ya doktora gittiğinde bir sey ogrendiyse? Olamaz mi ki :/
oyle seyler turk filmlerinde olur bence boyle biseyle alakasi yok
Bu benim icin hic kolay degil ki canimkoskoca 2.5 sene .. Biz birlikte ne badireler atlattik..
O 'çok yakın olan kız arkadaşıyla ' arkadaşlıktan öteye geçmişler. Ve olmayan vicdanları sızlamış facede suçlu hissediyor yapmışlar diye düşündüm okur okumaz.
Edit: bence siz de o kızdan şüphelenmşsiniz ki eski erkek arkadaşınız onu paylaşınca hemen o kızın profiline bakma ihtiyacı hissetmişsiniz..
bence en yakın kız arkadaşına karşı hisleri vardı ve artık dayanamayıp açıldı ama sonuç olumsuz oldu şu an bununla boğuşuyor. ikisinin aynı anda "suçlu hissediyor" yapmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum canım. bence hiç 1 ay filan kaybetme, direkt önüne bak. aklınca cepte tutucak seni, izin verme.
bence en yakın kız arkadaşına karşı hisleri vardı ve artık dayanamayıp açıldı ama sonuç olumsuz oldu şu an bununla boğuşuyor. ikisinin aynı anda "suçlu hissediyor" yapmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum canım. bence hiç 1 ay filan kaybetme, direkt önüne bak. aklınca cepte tutucak seni, izin verme.
Peki bu saatten sonra napmam gerek? Birak demeyin, birakamam ;(kıza duygularını söylemiş ve senden ayrıldığını kızda bu durumdan dolayı suçlu hissetmiş kendini oda buna cevaben onu yazmış yani hasta falan değil başkasına kaymış
eğer sağlığı ile ilgili bir problem olsa sana daha ılımlı yaklaşır, açık yüreklilikle bu ilişki yürümüyor ikimizde kendi yolumuza bakalım der ve seninle iletişimini tamamen keserdi. erkek arkadaşın beni bunaltıyorsun demiş ve bu bahaneyle "ARA" istemiş ki bu ayrılıkların en adice olanı çünkü seven tarafa bir gün geri dönecek ümidi verip yoluna bakmasına izin vermeyip onu beklemsini sağlayıp kendinin de dilediği gibi hayatını yaşamasına imkan veren bir şey.. sen seviyorsun ve her dediğini olumlu birşeye çekmeye çalışıyorsun ama gerçek ne yazık ki ortada bana göre ki ya sevgisi bitmiş ya başka biri var..
Peki bu saatten sonra napmam gerek? Birak demeyin, birakamam ;(
Ben o kadar safim ki hala onu bekliyorumSize değer vermeyen insan için üzülmemek elde.
Ağlayarak geri gelmiyor bazı şeyler
Böyle yazıyorum ama yanlış anlamayın pek fazla duygusal davranamam ben ayrılık ya da ara verme konularında.
Ara vermek : Senden sıkıldım biraz gönlümce gezip tozayım dönersem seninim dönmezsem hiç senin olmamışımdır gibi bişi aslında
Ben o kadar safim ki hala onu bekliyorumkendi kendime diyorum ki, inşallah o kiz reddeder de bana geri döner diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?