Ayrilmak istemiyorum

Ben o kadar safim ki hala onu bekliyorum kendi kendime diyorum ki, inşallah o kiz reddeder de bana geri döner diyorum kendi kendime

İşte sen böyle bir zihniyette olduğun için,sana istediği gibi davranıyor.Çantada kekliksin çünkü.O kadar pohpohlamış o kadar pohpohlamışsın ki,tepeye çıkmış,sana yerdeki ot gibi bakmasına sen fırsat vermişsin.Hiç mi duyguların onurun gururun yok.Sevdiğin insan başkasına gidecek inşallah kız onu reddederde sen köşe taşı gibi bekliyeceksin,sana mecburi döndüğünde napacaksın.Nefes alsın sevgilim olarak dutrsun diye kendinimi teskin edeceksin.Valla ben el oğluna hiç kızmıyorum.Çektikleri acılara,kızlar zemin hazırlıyor biraz.Akıl var nizam var.
Şunu da unutma,
ARADĞIN SÜRECE SENDEN UZAKLAŞIR.DEĞERİN PUL OLUR.

En yakin arkadasi dedigin su suclu hisseden kiz varya,erkek arkadasinin ona karsi hisleri olabilir mi ?
Duygularini aciklamis kizdan kotu bi tepki almis simdi ikisi de kotu hissediyor.
Veya aralarinda opusme vs bi yakinlasma gecmis suclu hissediyorlar.erkek arkadasin da "duygulari aciklamak suc mu" yazmis iste.
Hmm burnuma kotu kokular geliyor

Bir erkek ara verelim diyorsa o aslında kibar bir şekilde "ayrılmak istiyorum" demektir maalesef.

Burada hergün bir çok konu okuyoruz değeri bilinmeyen kadınlarla ilgili ve bunların bir bölümü başlangıçta büyük hevesler, isteklerle el üstünde tutulan kadınlar malesef. Durum böyleyken başta daha sallantıda kalan, hevessiz giden ilişkiler hoş gelmiyor bana.

Askıya almak ne demektir ? Hayatta en kötü şey birine umut vermektir. Sevgilin sana 1 ay süre koymakla kendi açısından ne planlar bilmem ama seni umutlandırıyor veya bittiğini düşündürerek kahrediyor gelgitler yaşatıyor.

Bence bu ilişkinin tutar tarafı yok kandırma kendini, içinin yanmasını anlıyorum o kadar zamandan sonra hem geçen zaman, yaşananlar, hem istenmemiş durumunda olmak... Sana tavsiyem kendini sağlam tut, bittiğine inan daha doğrusu kafanda sen bitir. Zamanla içindeki o yanma kesinlikle geçecek ve hatta bu adamla ne zorum varmış bu kadar diyeceksin.

ya türk filmlerin de değiliz, erkek hasta olsun kıza söyleyemesin de soğuk davransın bla bla bla.. Başka birine gönlü kaymıştır, senide seviyodur bi ay takılıyım sonra geri dönerim diye düşünmüştür.

Genede inş yanılıyorumdur.

uwwww fenaa düşünmüşsün ya bu hiç aklıma gelmedi :26: ama inş öle bi durum yoktur konu sahibesi açısından

bende sana katılıyorum, hatta ilk okuduğumda aklımdan direk bunlar geçti...
Olmaz diye bişi yok...
Bir düşünsene, seninki kendini suçlu hissediyor, kız arkadaşı da aynı durumu paylaşıyor...
Niye?
Kıza sordun mu hiç, biliyordur belki bir şeyler, bi yokla ağzını.

Bir ilişkide ara vermek isteyen kişi, ilk oyuncu değiştirecek kişidir.
yedektesin...
Üzgünüm böyle yazmak istemezdim ama durum bu...

Aslında tatlım olayı sende çözmüşsün ama bi umut yazıyorsun işte..
Kıza faceden gönderme yapmış besbelli....Ona açılmış, muhtemelen kızda
ilk aşamada red etmiş görünüyor.. Bundan sonrasını zaman gösterir. Ama o reddetsinde bana gelsin
mantığından hemen vazgeçmelisin kendini bu kadar düşürme lütfen..Bu bir günlük olay değil. Seninle iken
bu kızdan uzunca zaman hoşlanmış aşık olmuş demekki.. Bence olayı açıklığa kavuştur ve en kısa zamanda
at hayatından...

Allah'ım sen akıl ver konu sahibine... bırakamam bırak demeyin bana diyor ya

Vay arkadaş artık hissi durumlara da el attı facebook he mi.
O değil de durum gayet net yahu. Er kişinin ara vermekteki amacı şu;

-Ben uzunca süredir hoşlandığım arkadaşa bir açılıp geleyim. Olur da reddederse sana geri döner "Kalp rahatsızlığımdan ötürü seni ömür boyu üzmek istemedim. Bir ay boyunca sonuçlarımın kötü çıkma ihtimali vardı. Ancak öğrendim ki sonuçlar olumlu. Seni o kadar çok seviyorum ki hastalığıma maruz bırakmak istemedim o yüzden ara verdim" diye durumu kurtarırım.

Sen de tabi "ay canım yhaa" deyip güçlü kollarına sığınırsın da işte bu teknoloji her planı mahvediyor artık. He tabi olur da reddedilmezse "ilişkimiz eski heyecanını kaybetmişti" bahanesi cepte duruyor. O değil de siz buradakilerden ne umuyorsunuz? Belli ki geri dönse koşa koşa atılacaksınız boynuna. Madem öyle geri dönmesi için dua edin evrene mesaj yollayın. Belki diğer kız reddeder de size geri döner.

Edit kismini okumadan aklima gelen, aklinin baskasina kaydigiydi...
Mesaj su; sen bir bekle ben obur hatunda sansimi deneyeyim, olmazsa sana donerim, olmadi kal saglicakla...
Sonra son kismi okudum ve bingo...
Uzgunum...
Yok neymis uzun iliskilerin adami degilmis, neymis 1 ay zaman lazimmis, akli o cok yakin arkadasim ayagina yattigi hatunda...
Ve sizi o kadar gozden cikarmis ki, face e gayet acik yazmis, kiza mesaj yollamak derdi...
Simdi iyice kiymetlendi biliyorum, cok seviyorum ama ben onu diye dovunuyorsun, onu da biliyorum...
Ama agla agla agla ve gercegi gor, giden gitmis...
Daha fazla da kucultme kendini, yarin yuzu bile gelmeyecek gozunun onune...
Unut gitsin...

Her şey ortada zaten
Facemi kapatalı beri iyice saçma bir ortam olmuş
Aklınca senden gizliyor millete show yapıyor iyi ki kapamışım ya
Suçlu hissediyor ne ya güldüm
O sana tıpış tıpış döner o kızdan yüz bulamadı diye ama kabul eder misin bilmem...

canım sevgilinin yaptığı şey bariz ortada . kankası olan kıza açılmış . kız reddetmiş o da facesinden gönderme yapmış . o bi ay mesaj atma demesinin sebebi durumu netleştirmek . kıza bak ben onla bitirdim artık konuşmuyoruz diyip iknaya calışcak eger beceremezse sana dönecek geri ve bi bahanesi olacak işte hastaydım , kafam karışıktı vs ..

bence bu olayin kesinkes arkadasim kardesim dedigi kizla bir ilgisi var. Zaten hic anlamiyorum bu kardes kanki ayaklarini. Bir erkegin kiz kankisi olmaz yahu.. Varsa, ask olmasa da illaki bir cekim vardir, ve o da zaman zaman kafa karistiriyordur. Ben boyle dusunuyorum.

ayrica, biri kiz biri erkek iki arkadas ne yasamis olabilir. Ikisi de suclu hissediyorsa bellki ki kavga etmisler. E bir erkek ve bir kiz ne konuda kavga edebilir ki?

genel kanı ortada konu sahibesi. eğer peşini bırakmazsan bu ilişki öyle bir hal alır ki, sana döner sonra geri ayrılır. tekrar arkadaşça yazmaya başlar bakmışsınız tekrar sevgili olmuş, geri gider... ilişkiniz o kadar laçkalaşır ki miden bulanır ve sonunda tüm hataları kendinde ararsın, kendini suçlarsın neden ona geri döndüm diye.

için acıyor biliyorum ama kendine gelmen lazım, şu an o çocuğun gözünde zerre değerin yok. değerin olsaydı sana açık açık derdi ki ben başka birinden hoşlanıyorum üzgünüm vs vs. bu bile onun yaptığından daha mertçe bir davranış olurdu. kendi yoluna bak lütfen.

Benim direk anladigim su. Yakin arkadasi dediginiz kizdan hoslaniyo ve ona acildigi icin ve de ters bi tepki gordugu icin suclulugunu paylasmis. Ayni sekilde o kiz da( kesinlikle dediklerimize göre hareket etmeyin biz burda sadece okudugumuzdan anladigimizi söylüyoruz ama karar vermek size düşer. Aynı durum basima geldi. 3 ay gorusmeme karari aldi. Sinavim gecsin atanayim öyle görüşelim dedi ama 3 ay sonra bi kizla ilişkisi vardi(( ve ben de aptal aptal onu beklerken facete gördüm iliskinin basladigini. Malesef erkekler ne derse o oluyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…