Ayrılmak istiyor,sizce haklımı?

babymm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
16
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz. Yarı kavga yarı mutlulukla birlikteliğimiz var. Ben lise son o üni.de okuyor.
geçen yıl yani ben lise 3 teyken eylül de okullar açıldı kasım gibi bizim sınıftan bi çocuk askıntı oldu züppe nin biri mekuplar yazıyo hatta bi şekilde evimi öğrenip evime kadar geldi ve bana iphone hediye etti ben yere attım çocuğa da tokat. Benim sevgilim var senden hoşlanmıyorum bi kere filan dedim uzaklaşarak eve gittim. O da "ben istediğimi alırım seni istiyorum seni alıcam" diye arkamdan bağırdı...Ben ağlamay başladım evde sonra olanları sevgilime anlattım çok kızdı çocuğu öldürcek gibiydi ama uzakta olduğu için müdahale etmedi ve ben engel oldum hep kavga çıkmasın nolur o psikopatın teki diye sakinleştirdim.
Sonra bidaha aynı şeylere benzer şeyleri yaptı çocuk ve ailem okula gelip okuldan attırılması için müdürle konuştular ama müdür atmadı çünkü çocuk zengindi ve okula yüklü miktarda bağış yapıyordu sanırım. Okula jeep lerle korumalarla gelen bi tip. Ve benm aram bozuldu sevgilimle taa ki 14 şubata kadar..

Bi şekilde 2009 geçti böyle ve konu kapanmıştı ama hala sevglim olanları untmadı sonra 2010 da tekrar okullar açıldı ve Ekim de sevgilim benim face.ime girmiş ve 2009 da bi kız arkdaşımın doğum gününe gitmiştim o kız aradan 1 yıl geçmiş fotoları 2010da koymus ve sevgilm çok kızdı 1yıldır neden benden sakladın gittiğini sölemedin ve neden böyle kıyafet giydin diye ( benim açık giymeme kızıyor) ...
Ben de gitceğimi sölesem izin vermezdin gibisinden geçiştirdim. O da bana iyi gittin de bu kıyafet ne he diye sorular sordu. Ben dizüstü bi elbise giydim altıma ten rengi çorap. Ben de foto.da öyle çıkmış ten rengi çorap değil o kot dedim bi eşşeklik ettim yani . Sonra benim sağ bacağimda ben var. O da peki bu kotsa ben'in nasıl gözüküyor kotdan dedi . Ben gene eşşeklik ederek o leke dedim O tabi bu yalanları yemedi ama neden yalan söledim ben de bilmiyorum sadce durumu kurtarmaya çalıştım ama olmadı her şey daha da mahvoldu

sevgilim benim facebook'uma girmiş bizim yazlıktan bi çocuk buna yazmış ( buna derken aslında bana çünkü sevgilim bnm face.imden giriyor yani çocuk sevgilimi ben zannediyor)
Nasılsın tatlım yazmış sevgilimde durumu çaktırmamak için iyiyim sen nasılsın da çıkaramadım demiş o da nasıl beni unutursun yazlıkta yaşadığimiz o güzel günler unutulur mu demiş. Sevgilimde ne yaşadık kı demiş o da havuzda öpüşmemiz sizin ev boşken film izledikten sonra yatakta uzunca sevişmemiz filan
...Tabi bunları yaşayan sevgilim beni arıyo durumu bana anlatıyo sen gibi davrandım çocuk çakmasın diye filan dedi . Ne demk oluyo bu diye sordu öyle bişey yok beni tanıyorsun nasıl bi kız olduğumu ben kimseyle düşüp kalkmadım dedim . Sevgilim bi süre benle konuşmadı ayrılmak istedi ama engel oldum.

Tüm yaşananlara rağmen hala benle . Benden ayrılsa sizce haklı mı ? Tamam ben kabul ediyorum bir tek yalan söyledğim için suçluyum ama ötekilerde hiç bir suçum günahım yok . O da hep dişi köpek kuyruk sallmazsa erkek köpek hırrlamaz diyo ama ben bi şey yapmadım offf

Valla haklı :26: Sen onun faceinden girince bir kız böyle yazmış olsa, istemediğin bir yere istemediğin şekilde giden o olsa sen naparsın? Bir de çok yalan söylenmiş e doğal olarak güvenemiyor

Bunlarla uğraşana kadar üniversite sınavına hazırlansan iyi edersin. Abla tavsiyesi..

Valla haklı :26: Sen onun faceinden girince bir kız böyle yazmış olsa, istemediğin bir yere istemediğin şekilde giden o olsa sen naparsın? Bir de çok yalan söylenmiş e doğal olarak güvenemiyor

Tamam haklı ama ilişkimizi nasıl düzeltebilirim. Ayrılmamız doğru mu sizce

Bunlarla uğraşana kadar üniversite sınavına hazırlansan iyi edersin. Abla tavsiyesi..

Hazırlanıyorum zaten elimden geldiğince başarılı oluyorum

O emekler boşa gitmiş sayılmayacak ki hayatına yeni bir tecrübe katmış oldu. Bundan sonra adımlarını daha sağlam atarsın. Eğer bir ilişkide umut yoksa artık isterse 20 yıl emek verilmiş olsun, bitmeli o iş. Emek açısından bakarsan hiç yol alamazsın. Daha yaşın çok küçük böyle ağır, uzun ilişkilere girmenin büyük bir şanssızlık olduğunu düşünüyorum. Her şeyin bir zamanı vardır, seninki biraz erken olmuş. Gencecik hayat enerjini tüketir böyle ilişkiler, böyle adamlar. Hiç gereği yok uğraşmaya. Ayy özellikle de niye oraya gittiğini bana söylemedin, neden öyle giyindin deyip sinirlenmesi ayrı bir komedi olmuş. Kendini bu kadar ezdirme bir erkek karşısında. Güçlü ol, derslerine odaklan.

sevgilin sonuna kjadar haklı.ayrıca o yazlıktaki çocuk nasıl bir yalan söylemişde falan da filan.sen diye konuşuyor sevgilinle seviştik ,öpüştük diyee çocuk hayal ürünü olarakatanmı yazdı bunlarıı anlamadım ben bu işden bişeyy.
Bişey yapıyorsan sevgilinide önemsiyorsan haber ver gizli bişey yapma.unutmaki yalancının mumu yatsıya kadar yanar:82::82::82:

hayır orayı yanlış anlamışın. Şöyle isimlendirerek anlatım istersen .
Ben : Ayşe
Sevgilim : Ali
Yazlıktaki çocuk : Ahmet

Face.deki konuşma şöyle :

Ahmet : Ayşe nasılsın?
Ayşe (aslında Ali ) : iyiyim de çıkartamadım
Ahmet: nasıl hatırlamadın tatlım yazlıktaki günlerimizi nasıl unutursun alt tarafı 2-3 yıl geçti ...

...

anlatabildim mi acaba ?

1 yalan söylemen çok yanlış olmuş bunu kabul ediyorsun zaten..
2 sevgilin senmişsin gibi senin facesinden konuşurken konuştuğu kişi nasıl olurda
o şekilde konuştu ne hakla yani..

ham madem faceden bu kadar sorun çıkıyorsa kapatın facenizi olsun bitsin..

Ya ben birşey merak ettim. Fbooktaki arkadaşınız erkek arkadaşınızla konuşmadığını, sizle konuştuğunu düşünse bile nasıl cesaret buluyorda "sevişmelerimizi nasıl unutursun" diyebiliyor? Açıkçası bana çok tuhaf geldi.

Ya bana komplo kuruyorlar.Ama bunu sevgilime anlatamıyorum. Yazlıkta X isimli biri 2005 te bana çıkma teklifi etmişti bende reddettim ve çocuk tüm arkadaşlarının önünde rezil oldu bunun acısı kalmış hala Ama bunu sevgilime inandıramıyorum 5-6 yıldır kuyruk acısı mı kalır diyo hep

Erkek arkadaşınız gayet haklı. Ben onun yerinde olsam ben anında ayrılırdım, onun hala sizinle duruyor olması şaşılacak şey doğrusu. :26:

Pardon ama size komplo kuran (kurduğunu düşündüğünüz) insanlar fbooknuzda ne arıyor? Erkek arkadaşınızın eskiden çıkma teklif ettiği ama karşı tarafın kabul etmediği bir kız, sevgilinizin facebookunda ekli olsa kıyamet kopartırsınız ama siz gayet rahat eklemişsiniz üstelik size karşı artı niyet çabaları olduğunu düşünmenize rağmen! İlginç valla çok ilginç...

Son düzenleme:
canim bak benim düsüncem bu:

1- facebooktan nefred ediyorum
2- senin sevgilinin senin face inde ne isi var, kontroll hastaligi mi var, kusura bakma, bi insan ya güvenir ya güvenmez, ne o öyle senin adina yazmak.

3- sende o kot konuda abartmisin ama iyice.cocuk o kadar aptal degil ki kot ve corap farki görmicek

4- ne o öyle simdiden giyim tarzine karisiyo, ohhooo evlendigten sonra yandin canim

sen cocuga aptal yerine koymaya calisiyorsun o seni kontroll ediyo.burda ben anlasmazlik görüyorum.
sen ona diyosun ki sana dogum partiye gidiyorum deseydim birakmazdin, kimmis o seni birakmiyo, kusura bakma ama, senin annen baban var su anda.cocuk yarin seni birakip gidebilir, sen ne partiye gitmis olursun, ne istedigin elbiseler giydin ,ne genclik keyfi aldin vb

bence de sinaflarla ilgilen daha cok, bundan bi zarari olmaz.

bence sen de istiyosun o zengin cocugu, zenginligi seni biraz etkilemis, erkek arkadasin da hakli disi kopek sallamazsa kimse gelmez sen soguk dursaydin gelmezdi merak etme.

ayrica bence de ossye hazirlansan iyi olur.. o zengin parali uni ye gider kurtarir da sen napcan, uni ye gecince seni de aramaz zaten merak etme

ha bisey daha var.
o face te arkadas seninle konusuyo diye düsünüyo öyle mi? evet.
o zaman madem seni zanediyo, sana nasil sevistik söylebiliyo, madem öyle bisey olmadi. bunu hic ama hic anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…