Bunlarla uğraşana kadar üniversite sınavına hazırlansan iyi edersin. Abla tavsiyesi..
Valla haklı :26: Sen onun faceinden girince bir kız böyle yazmış olsa, istemediğin bir yere istemediğin şekilde giden o olsa sen naparsın? Bir de çok yalan söylenmiş e doğal olarak güvenemiyor
Bunlarla uğraşana kadar üniversite sınavına hazırlansan iyi edersin. Abla tavsiyesi..
Tamam haklı ama ilişkimizi nasıl düzeltebilirim. Ayrılmamız doğru mu sizce
Hazırlanıyorum zaten elimden geldiğince başarılı oluyorum
Bu kadar çirkinleşen bir ilişki adam olmaz düzelmez benden söylemesi
erkek arkadaşımla 2 yıldır beraberiz. Yarı kavga yarı mutlulukla birlikteliğimiz var. Ben lise son o üni.de okuyor.
Geçen yıl yani ben lise 3 teyken eylül de okullar açıldı kasım gibi bizim sınıftan bi çocuk askıntı oldu züppe nin biri mekuplar yazıyo hatta bi şekilde evimi öğrenip evime kadar geldi ve bana iphone hediye etti ben yere attım çocuğa da tokat. Benim sevgilim var senden hoşlanmıyorum bi kere filan dedim uzaklaşarak eve gittim. O da "ben istediğimi alırım seni istiyorum seni alıcam" diye arkamdan bağırdı...ben ağlamay başladım evde sonra olanları sevgilime anlattım çok kızdı çocuğu öldürcek gibiydi ama uzakta olduğu için müdahale etmedi ve ben engel oldum hep kavga çıkmasın nolur o psikopatın teki diye sakinleştirdim.
Sonra bidaha aynı şeylere benzer şeyleri yaptı çocuk ve ailem okula gelip okuldan attırılması için müdürle konuştular ama müdür atmadı çünkü çocuk zengindi ve okula yüklü miktarda bağış yapıyordu sanırım. Okula jeep lerle korumalarla gelen bi tip. Ve benm aram bozuldu sevgilimle taa ki 14 şubata kadar..
Bi şekilde 2009 geçti böyle ve konu kapanmıştı ama hala sevglim olanları untmadı sonra 2010 da tekrar okullar açıldı ve ekim de sevgilim benim face.ime girmiş ve 2009 da bi kız arkdaşımın doğum gününe gitmiştim o kız aradan 1 yıl geçmiş fotoları 2010da koymus ve sevgilm çok kızdı 1yıldır neden benden sakladın gittiğini sölemedin ve neden böyle kıyafet giydin diye ( benim açık giymeme kızıyor) ...
Ben de gitceğimi sölesem izin vermezdin gibisinden geçiştirdim. O da bana iyi gittin de bu kıyafet ne he diye sorular sordu. Ben dizüstü bi elbise giydim altıma ten rengi çorap. Ben de foto.da öyle çıkmış ten rengi çorap değil o kot dedim bi eşşeklik ettim yani . Sonra benim sağ bacağimda ben var. O da peki bu kotsa ben'in nasıl gözüküyor kotdan dedi . Ben gene eşşeklik ederek o leke dedimo tabi bu yalanları yemedi ama neden yalan söledim ben de bilmiyorum sadce durumu kurtarmaya çalıştım ama olmadı her şey daha da mahvoldu
sevgilim benim facebook'uma girmiş bizim yazlıktan bi çocuk buna yazmış ( buna derken aslında bana çünkü sevgilim bnm face.imden giriyor yani çocuk sevgilimi ben zannediyor)
nasılsın tatlım yazmış sevgilimde durumu çaktırmamak için iyiyim sen nasılsın da çıkaramadım demiş o da nasıl beni unutursun yazlıkta yaşadığimiz o güzel günler unutulur mu demiş. Sevgilimde ne yaşadık kı demiş o da havuzda öpüşmemiz sizin ev boşken film izledikten sonra yatakta uzunca sevişmemiz filan
...tabi bunları yaşayan sevgilim beni arıyo durumu bana anlatıyo sen gibi davrandım çocuk çakmasın diye filan dedi . Ne demk oluyo bu diye sordu öyle bişey yok beni tanıyorsun nasıl bi kız olduğumu ben kimseyle düşüp kalkmadım dedim . Sevgilim bi süre benle konuşmadı ayrılmak istedi ama engel oldum.
Tüm yaşananlara rağmen hala benle . Benden ayrılsa sizce haklı mı ?tamam ben kabul ediyorum bir tek yalan söyledğim için suçluyum ama ötekilerde hiç bir suçum günahım yok . O da hep dişi köpek kuyruk sallmazsa erkek köpek hırrlamaz diyo ama ben bi şey yapmadım offf
sevgilin sonuna kjadar haklı.ayrıca o yazlıktaki çocuk nasıl bir yalan söylemişde falan da filan.sen diye konuşuyor sevgilinle seviştik ,öpüştük diyee çocuk hayal ürünü olarakatanmı yazdı bunlarıı anlamadım ben bu işden bişeyy.
Bişey yapıyorsan sevgilinide önemsiyorsan haber ver gizli bişey yapma.unutmaki yalancının mumu yatsıya kadar yanar:82::82::82:
Ya ben birşey merak ettim. Fbooktaki arkadaşınız erkek arkadaşınızla konuşmadığını, sizle konuştuğunu düşünse bile nasıl cesaret buluyorda "sevişmelerimizi nasıl unutursun" diyebiliyor? Açıkçası bana çok tuhaf geldi.
Ya bana komplo kuruyorlar.Ama bunu sevgilime anlatamıyorum. Yazlıkta X isimli biri 2005 te bana çıkma teklifi etmişti bende reddettim ve çocuk tüm arkadaşlarının önünde rezil oldu bunun acısı kalmış halaAma bunu sevgilime inandıramıyorum 5-6 yıldır kuyruk acısı mı kalır diyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?