valla bir degil iki degil bayagi bir güveni sarsilmis kusura bakma canim ama yerden göge kadar hakli birincisi sen yalan söyledin yalan hic bir zaman söylenmemesi gereken bir sey ikincisi o oglanin facebook ta dedikleri de senin sevgilinin güvenini sarsmasina gayet yetmis bayagi dozunu asan seyler söylemis ve gercekten ayrilmakta hakli ama oturup bir konus istersen bi konusmayi dene güzelce cünkü güveni sarsilmis yikilmis mesela gecen gün yolda oglanin biri bana göz kirpti ve sirf bunun yüzünden sözlümle hic etmedigimiz kadar kavga ettik sen önüne baksaydin görmezdin demek ki sen o yoldan gecenin gözlerine bakiyordun filan gibisinden bayagi bi tartistik erkekler olsun bayanlar olsun bu konuda gercekten cok hassastirlar yani bilmiyorum otursaniz konussaniz ikna olur mu ama gercekten hakli dolayisiyla üste filan sakin cikma derim
Tavsiyen için çok sağol bu cumartesi buluşcaz zaten düzgünce konuscam ama çok mutsuz bi ilişkimiz oldu bi anda oof off(((
Tavsiyen için çok sağol bu cumartesi buluşcaz zaten düzgünce konuscam ama çok mutsuz bi ilişkimiz oldu bi anda oof off(((
...yahu! Lise sona gidiyorum diyorsunuz. Şu an 17-18 yaşında falan olmalısınız yani.
2005 yılında reddedilen bir çocuk... 11-12 yaşında birini reddettiniz ve o da size komplo mu kuruyor yani?
Ki bu kurduğu komplo da, face'den bir başkası aracılığıyla size "hani sevişmiştik" demek!
Vallahi çok güldüm.
Hah işte ben de bundan bahsediyorum. Hikayenin elle tutulur yanı yok. Neresini tutsan ordan patlak veriyor, çelişkiye düşüyor. Bu fikrimi daha önce de söyledim, konu sahibi de kızdı ama hala tatmin olmuş değilim
...yahu! Lise sona gidiyorum diyorsunuz. Şu an 17-18 yaşında falan olmalısınız yani.
2005 yılında reddedilen bir çocuk... 11-12 yaşında birini reddettiniz ve o da size komplo mu kuruyor yani?
Ki bu kurduğu komplo da, face'den bir başkası aracılığıyla size "hani sevişmiştik" demek!
Vallahi çok güldüm.
Hah işte ben de bundan bahsediyorum. Hikayenin elle tutulur yanı yok. Neresini tutsan ordan patlak veriyor, çelişkiye düşüyor. Bu fikrimi daha önce de söyledim, konu sahibi de kızdı ama hala tatmin olmuş değilim
evet yaa hikaye çok çelişkili
arkadaşın profilide öle çelişkili diş hekimi yazıo ama burda lise öğrencisi hayal gücü çok yüksek yada çok dizi izlemiş biliosuzunuz böle diziler var çok zenginler kimin eli kimin cebinde belli deil lüx araçlarla geziolar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?