Pardon ama size komplo kuran (kurduğunu düşündüğünüz) insanlar fbooknuzda ne arıyor? Erkek arkadaşınızın eskiden çıkma teklif ettiği ama karşı tarafın kabul etmediği bir kız, sevgilinizin facebookunda ekli olsa kıyamet kopartırsınız ama siz gayet rahat eklemişsiniz üstelik size karşı artı niyet çabaları olduğunu düşünmenize rağmen! İlginç valla çok ilginç...
bana pek inandırıcı gelmedi facebooktaki çocuğun durup dururken öyle şeyler demesi... kaç yıldırişi gücü yok mu bunların da senle uğraşacaklar
ha bisey daha var.
o face te arkadas seninle konusuyo diye düsünüyo öyle mi? evet.
o zaman madem seni zanediyo, sana nasil sevistik söylebiliyo, madem öyle bisey olmadi. bunu hic ama hic anlamadim.
Arkadaş fazlasıyla küçük sırlar dizisini izlemis bna pek inandırıcı gelmedi anlattıkları tatlm böyle konularla uğraşacğna derslerine çaliş
konuyu okurken küçük sırlar dizisini izliyor gibi oldum
konu sahibinden hala cevab bekliyorum. hic bisey anlamadim ben, bu is cok karisik ve acayip geldi bana.
bence de hayal ürünü bunlar.
he yok değilse sevgilinizin aklından şüphe ederim.bu kadar yalan dolana, bu kadar seviyesiz sözlere rağmen nasıl hala sizinle.
sakın beni seviyor demeyin, sevginin de bu onuru gururu vardır...
kusura bakma garip bir yaşam tarzın var
peşinde filmlerdeki gibi korumayla gezen zengin bir adam
yıllar önceden kalma aşık bir adam
ortada masum erkek arkadaşın
sana çok üzüldüm gerçekten
lise sona gidiyorum diyorsunuz profilinizde diş hekimi yazıyor
o olmak istediğim meslek ...
Yok artık yaaa! Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama bana fake hesap gibi geldi. Ardında birbirinden tuhaf üç adam, daha lise öğrencisi, profildeki meslek alanı gerçeği yansıtmıyor... Şaka gibi
bence sevgılının de o okuduklarından sonra senle ilgili niyetleri degıstıgı için ayrılmıyor olabılır ..bu lafları ben olsam sındıremezdım valla ..ayrıca sana gercek olmadıgı halde nasıl dıyebılıyor ki bunu sonucta senı sen dıye bılıyor ınsan yasamadıgı bırının yuzune boyle soyler mı cok tuhaf iftira genelde üçüncü kişilere anlatılarak atılmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?