Ayrılmak istiyor,sizce haklımı?

Hayır yanlış anladınız . şimdi x isimli kişi o yazlıktaki diğer çocuğa demiş olmalı diye tahmin ediyorum. Yani bana komplo kuran çocuk ( yani bana 2005 te çıkma teklif eden çocuk) zatn facete ekli değil. Sadece bu yazlıktaki çocuk ekli o da böyle bi iftira attı ve aram bozuldu sevgilimle...
Çocuğa ulaşamıyorum yüzleştirim desem çocuk yurtdışında sadece yaz aylarında ağustos gibi geliyorlar yazlığa ... Ama ben ağustosa kadar napcam sevgilimle aramı nasıl düzeltcem (

Arkadaş fazlasıyla küçük sırlar dizisini izlemis bna pek inandırıcı gelmedi anlattıkları tatlm böyle konularla uğraşacğna derslerine çaliş

bana pek inandırıcı gelmedi facebooktaki çocuğun durup dururken öyle şeyler demesi... kaç yıldırişi gücü yok mu bunların da senle uğraşacaklar

bana pek inandırıcı gelmedi facebooktaki çocuğun durup dururken öyle şeyler demesi... kaç yıldırişi gücü yok mu bunların da senle uğraşacaklar

:13: aynen katılıyorum. Bana da oldukça tutarsız ve saçma geldi. Ha ama tüm bunlar gerçekse... Neyse şimdi ban yemek istemiyorum

şaka mı yoksa gerçekten haklı mı haksız mı diye düşünüyor musunuz ? yerine kendinizi koyun

ha bisey daha var.
o face te arkadas seninle konusuyo diye düsünüyo öyle mi? evet.
o zaman madem seni zanediyo, sana nasil sevistik söylebiliyo, madem öyle bisey olmadi. bunu hic ama hic anlamadim.

konu sahibinden hala cevab bekliyorum. hic bisey anlamadim ben, bu is cok karisik ve acayip geldi bana.

bencede ayrılması gayet normal. sen bilerek bişeyelri saklamışsın. hem bişeyler yaşamış bitmiş kişilerin faceinde hala ne işi var cnm. eğer bir ilişkiye başlamışsan hepsini silip atacaksın. benim ne arkadaşlarım vardı kankamdı resmen sırf çocuk bana aşık oldu diye eşim(o zaman sevgilim) onun bütün tel nolarını felan silmişti düşün artık. peki sen hiç sevgilinin yerine koydunmu kendini. o böyle bişey yapmış olsaydı neler yapardın?

Arkadaş fazlasıyla küçük sırlar dizisini izlemis bna pek inandırıcı gelmedi anlattıkları tatlm böyle konularla uğraşacğna derslerine çaliş

konuyu okurken küçük sırlar dizisini izliyor gibi oldum

Ben o söylediğiniz diziyi izlemem Tv ile aram pek yoktur zaten. Ama gidipte senaryo yazacak değilim burada...

konu sahibinden hala cevab bekliyorum. hic bisey anlamadim ben, bu is cok karisik ve acayip geldi bana.

Nesi karışık anlattım tüm olanalrı işte. Yazılktaki çocuğa demiş işte galiba böyle böyle yap diye yediremedi bunu X kişisi ( çıkma teklifini kabul etmediğim kişi) işte hala benle uğraşıyor. Ama ben başkasıyla düşüp kalkmadım ilk sevgilim benim şuan ki sevgilim ama ilişkimiz uçurumlarda

bence de hayal ürünü bunlar.
he yok değilse sevgilinizin aklından şüphe ederim.bu kadar yalan dolana, bu kadar seviyesiz sözlere rağmen nasıl hala sizinle.
sakın beni seviyor demeyin, sevginin de bu onuru gururu vardır...

Hayal ürünü filan değil. Sevgilim de kac kez bitsin ayrılalım dedi ölümlerden döndüm ailemi araya soktum . O da ayrılmak istemiyor "seninle çok şey yaşadık yaşanılan şeye acıyorum o yüzden bırakmak istemiyorum ve seni seviyorum" diyor ama olanları çekemiyor sadece. Bi anlık öfkeyle o da ayrıldı ama hadi ayrılalım demekle olmuyor...
Ve biz gerçekten çok şey yaşadık ailemiz ilişkimizi ve seviyesini biliyor. 3yıl sonrada nişanlanmayı düşünüyoruz ama tüm bu olanlar benim ve sevgilimin psikolojisini alt üst etti

Son düzenleme:
kusura bakma garip bir yaşam tarzın var
peşinde filmlerdeki gibi korumayla gezen zengin bir adam
yıllar önceden kalma aşık bir adam
ortada masum erkek arkadaşın
sana çok üzüldüm gerçekten

Yok artık yaaa! Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama bana fake hesap gibi geldi. Ardında birbirinden tuhaf üç adam, daha lise öğrencisi, profildeki meslek alanı gerçeği yansıtmıyor... Şaka gibi

Fake( sahte) hesap açsam elime ne geçicek ben sadece sorunumu anlatayım diye hızlıca bir hesap oluşturdum. İçiniz rahat edecekse doğru bilgileri rahatlıkla yazabilirm .
Burda uydurmasyon , hayal ürünü bir şeyler anlatmadım. Anlatsam bile anca bana zaman kaybına neden olur.Çözümlerimi kendimde bulabilirdim ama siteyi uzun zamandır takip ettim ve gerçekten başarılı ve oldukça memnun kaldım. Ben de burda zarif insanlarla paylaşmak istedim.
Bazıları bilmem ne dizisinden alıntı gibi şeyler söyledi ama ben izlemedim hangi kanalda olduğunu bile bilmem fakat böyle sahte hesap açarak elime bir şey mi geçecek sorarım size? Ne bana ne de size faydası olur tamamen gerçektir tüm anlattıklarım . Hatta inanmıyorsanız sevgilim facede o yazlıktaki çocukla konuşurken yazılardan caps almış onları siteye koyabilirim.
He bu sefer sen yazmışındır bu da fake derseniz o sizin vicdanınınıza kalmış bir şeydir...
Burda mağdur durumdayım sorunumu çözemedim sizle paylaşmak istedim sadece.Başka sitelerde de bunu yapabilirdim ama burasını daha yakın buldum ... :"""(((
İyi - kötü yorumda bulunacaksanız bulunun fakat konu dışı şeyler lütfen yazmayın moralim zaten bozuk . Benim prfil bilgilerim yada bilmem ne dizisi önemli değildir şuan bence ...

bence sevgılının de o okuduklarından sonra senle ilgili niyetleri degıstıgı için ayrılmıyor olabılır ..bu lafları ben olsam sındıremezdım valla ..ayrıca sana gercek olmadıgı halde nasıl dıyebılıyor ki bunu sonucta senı sen dıye bılıyor ınsan yasamadıgı bırının yuzune boyle soyler mı cok tuhaf iftira genelde üçüncü kişilere anlatılarak atılmaz mı

Ya eğer gerçekten ben o anda face.de olsaydım "Ne saçmalıyorsun sen " gibi şeyler derdim. Ama gerçekten ben böyle şeyler yaşamadım Ben sadece tek aşkımı seviyorum ve ondan başkasıyla olmadım

arkadaşım senin bu reddettiğin çocuk arkadaşlarının önünde reddedildiği için takmış olsun hadi... bu çocuk seninle konuştuğunu sanmadı mı... ee erkek arkadaşınla konuşurken de mi rezil olduğu arkadaşları vardı yanında.... yani siz birşey yaşamadıysanız nasıl sana şöyle şöyle yaptık yya vsç diyebiliyo... bu nasıl bir mantıksızlık ben anlamadım... siz başbaşa konuşurken de mi kendini ve seni kandırıyo... saçmalık burdan belii... ayrıca erkek arkadaşınızın onları duyduğu halde ayrılmadğına şükredin... tabii söyledikleriniz doğruysa!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…