- 17 Mart 2018
- 214
- 420
- 33
- 28
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
-
Siz ayrı mı yaşıyorsunuz?İş sebebiyle mi?
Yani çok zor bir durum, benim eşim de aynen böyle ben de çocuk da var o yüzden hemen kestirip atamadım.. Ama adım atma konusunda biraz ilerleme var.. Benim pes edip ne hali varsa görsün dediğim noktada o geliyor.. Sen de ne olursa olsun adım atmayıp ondan bekle illa kırılacaktır o inadı..
Yani ben pek ayrılmalık bir neden göremedim.Mizacı o demek ki.Evlenmeden önce böyle değildi sonra değişti diyorsanız haklısınız.Hayır ben eşimin yanina geldim neredeyse 1 senedir beraber yaşıyoruz
Aynen öyle ben de öyleyim hiç küs kalamıyorum, ama kalmayı becerdiğim nadir anlarda o adım atıyor.. Adım atan erkekler eşleri hiç oralı olmadıkları için adım atmak zorunda kalıyorlar.. Bizimkiler zaten dayanamaz gelir modunda lar..Içim çok huzursuz oluyor. Ama haklısınız. Beklemek zorundayım. Ben beklemediğim için böyle oluyor. Ben dersini veremiyorum
Mutlu olacağınıza umudunuz yoksa, sevginiz bittiyse, bi ömür böyle gitmez diyorsanız bitirin bence...
Biz hemen evlendik evlendikten sonra tanıdım eşimiUzuldum durumunuza. Benimde suan cok problmlerim var malesef. Kac sene sevgililik doneminiz olmustu? Ozamanlar nasildi mesela?
Evet tek sorunumuz bir yanlisi oldugu zaman direk benden kaçması. Asla konuşmaması. Özür dilememesi. Hatasının üstünü sürekli örtmesi.Mutsuz musunuz peki. Aradaki tek sorun özür dilememesi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?