Ayrılmak istiyorum eşimin değişeceğine hiç ümidim yok

Evet biraz çok konustugumun farkındayım ama inanın onun anlamamazlıktan gelmesi yüzünden ben böyle oldum. O yay ben kova

Ben ayrılmak için sebep göremiyorum. Bi yerde izledim bir tartışmayı sakinleştirmeyle ilgili. Mesela tartıştınız konuşmuyosunuz. Yemek yaparken şarkı aç ya da temizlik ederken hem kafan dağılır hem de karşındaki artık tartışma modunda olmadığı görüp sakinleşir. Ben de öfkelenince saçma şeylere evham edip konuşabiliyorum. Hem de hızlanıyorum konuşurken. Bu bende işe yarıyo. 5-10 dk sürüyo. Ve ne kadar kaba eşiniz? Yemek yemesi nasıl mesela ya da bir garsonla konuşurken?

Evet biraz çok konustugumun farkındayım ama inanın onun anlamamazlıktan gelmesi yüzünden ben böyle oldum. O yay ben kova
Offf en gıcık erkek burcu.
Ben de yayım oradan biliyorum.
Hep haklıyızdır, kimseye minnetimiz, eyvallahımız olmaz, eşimiz olsa bile.

Onu özgür bırakacaksınız arkadaşım ve konuşmaları 2-3 cümlede bırakacaksınız. Mesela su getir mi dedi. Çok şükür sağlıklısın sen alabilirsin hayatım demelisiniz. Yani ona itaat etmeyin ama konuşmalarınız hep sevgi sözcükleriyle bitsin. İnatlaşmayın, çünkü onun inadı daha kuvvetlidir. Ve en önemli husus, karşısında kendisi gibi güçlü ve özgür bir eş ister, ona saygı duyar. Blöften nefret eder, o yüzden o toplara hiç girmeyin. Bir sorun olunca sakince en fazla 3-4 cümleyle anlatın. Ve o konuyu uzatmayın, orada kapatın. Dinlemez, anlamaz görünse de not alır, zamanla uygular.

Çok teşekkür ederim ❤ dikkate alacağım

Benim annem de yay ve aynen böyle birisi ama bazen cok umursamaz yaaa amaan ne takiyorsun falan der o huyunu sevmiyorum ben duygusalim diyor nedense biz goremedik o duygusallığı sakliyorlar bence yaylar:) sempatik bi burc Aslinda hic yalan soylemiyorlar

sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın eşinizin hiç kusuru yok mu hiç sizin canınızı sıkmadı mı
Elbette tartışırız, canımı sıkar.
Ama gönlümü alır mutlaka. Küsmez.

Aynen ben de öyleyim. Dünya yansa ben sigaramı yakar keyfime bakarım. Ve aşırı dürüstüz, bu yüzden patavatsız bile sayılabiliriz :)

Elbette tartışırız, canımı sıkar.
Ama gönlümü alır mutlaka. Küsmez.
neden sordum mükemmel erkek var mı merak ettim de :)
çünkü benim nişanlım da canımı çok sıkıyor gelip özür diler şebeklik falan yapar ama canımı sıkıyor yani
ne anlamı var bu özrün diyorum kızıyorum

Aynen ben de öyleyim. Dünya yansa ben sigaramı yakar keyfime bakarım. Ve aşırı dürüstüz, bu yüzden patavatsız bile sayılabiliriz :)
Hahahahahah evet yaa bazen oyle seyler söylüyor ki patavatsiz gibi gercekten bende gülüyorum ama bende ona cekmisim demek ki bir de yay burcu icin gergin derler. Hicte degil bence :)

Mükemmel kadın yok ki mükemmel erkek olsun :)

Hahahahahah evet yaa bazen oyle seyler söylüyor ki patavatsiz gibi gercekten bende gülüyorum ama bende ona cekmisim demek ki bir de yay burcu icin gergin derler. Hicte degil bence :)
Yay mı gergin. Aksine aşırı aşırı rahatız :)

Bugunki konular benim icin yazilmis sanki..
Hic konu acmaya gerek yok

Ayni durumdayiz.. bende fazlasi var eksigi yok..
Benim esimde söyler yapar eder bana bana küser ben kirildigimla kalirim..
Aglaya aglaya kabuk bagladim.. artik tavir koyulariöum.. ama özür dilemiyor.. gerek duymuyor.. absrtigimi düsünüyor.. yada söyledigini inkar ediyor.. o dahada bi igrec durum.. neyse uzatmayayim..
Cok iyi tartman lazim ayrilik kolay bisey degil.. gerci cocuk yokmus bu bir avantaj..

Cok uzun anlatma kirildiginda.. küsmende gerekmiyor.. kisaca „su hareketinden dolayi... kendimi...... hissettim seklinde cümleler kur..
Kisaca hic uzatmadan..
Seni seviyorsa anliycaktir.. anlamaya calisicakdir..
Erkekler dir dir dan korkuyor.. bizim kurdugumuz 2. cümleden sobrasi onlara dirdir

Bizim kadar hassas degiller..
Sen böyle bi dene.. ortak yönünpz coksa anlattigin gibi.. bu cok önemli.. hemen vazgecme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…