- 17 Mart 2018
- 214
- 420
- 33
- 28
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
-
Burası benim evim. O gitmeli evden.Madem ayrılmak istiyor. Neden hala o evdesiniz?
Acaba çok mu dır dır ediyorsunuz benim esimde öyleydi erkek olmasına rağmen çok sinir olurdum ben hiç cevap vermezdim en son ben mi kadınım sen mi derdim susardı neyseki huyu değişti
Birkaç mesajınızdan sonra bende abarttıgınızı düsündüm siz ve esiniz ne burcu merak ettim
O halde eve almayın.Burası benim evim. O gitmeli evden.
Offf en gıcık erkek burcu.Evet biraz çok konustugumun farkındayım ama inanın onun anlamamazlıktan gelmesi yüzünden ben böyle oldum. O yay ben kova
Çok teşekkür ederimOfff en gıcık erkek burcu.
Ben de yayım oradan biliyorum.
Hep haklıyızdır, kimseye minnetimiz, eyvallahımız olmaz, eşimiz olsa bile.
Onu özgür bırakacaksınız arkadaşım ve konuşmaları 2-3 cümlede bırakacaksınız. Mesela su getir mi dedi. Çok şükür sağlıklısın sen alabilirsin hayatım demelisiniz. Yani ona itaat etmeyin ama konuşmalarınız hep sevgi sözcükleriyle bitsin. İnatlaşmayın, çünkü onun inadı daha kuvvetlidir. Ve en önemli husus, karşısında kendisi gibi güçlü ve özgür bir eş ister, ona saygı duyar. Blöften nefret eder, o yüzden o toplara hiç girmeyin. Bir sorun olunca sakince en fazla 3-4 cümleyle anlatın. Ve o konuyu uzatmayın, orada kapatın. Dinlemez, anlamaz görünse de not alır, zamanla uygular.
İşe yararsa yazın :)Çok teşekkür ederim❤ dikkate alacağım
sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın eşinizin hiç kusuru yok mu hiç sizin canınızı sıkmadı mıEşim öyledir. Var yani :)
Benim annem de yay ve aynen böyle birisi ama bazen cok umursamaz yaaa amaan ne takiyorsun falan der o huyunu sevmiyorum ben duygusalim diyor nedense biz goremedik o duygusallığı sakliyorlar bence yaylar:) sempatik bi burc Aslinda hic yalan soylemiyorlarOfff en gıcık erkek burcu.
Ben de yayım oradan biliyorum.
Hep haklıyızdır, kimseye minnetimiz, eyvallahımız olmaz, eşimiz olsa bile.
Onu özgür bırakacaksınız arkadaşım ve konuşmaları 2-3 cümlede bırakacaksınız. Mesela su getir mi dedi. Çok şükür sağlıklısın sen alabilirsin hayatım demelisiniz. Yani ona itaat etmeyin ama konuşmalarınız hep sevgi sözcükleriyle bitsin. İnatlaşmayın, çünkü onun inadı daha kuvvetlidir. Ve en önemli husus, karşısında kendisi gibi güçlü ve özgür bir eş ister, ona saygı duyar. Blöften nefret eder, o yüzden o toplara hiç girmeyin. Bir sorun olunca sakince en fazla 3-4 cümleyle anlatın. Ve o konuyu uzatmayın, orada kapatın. Dinlemez, anlamaz görünse de not alır, zamanla uygular.
Elbette tartışırız, canımı sıkar.sadece merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın eşinizin hiç kusuru yok mu hiç sizin canınızı sıkmadı mı
Aynen ben de öyleyim. Dünya yansa ben sigaramı yakar keyfime bakarım. Ve aşırı dürüstüz, bu yüzden patavatsız bile sayılabiliriz :)Benim annem de yay ve aynen böyle birisi ama bazen cok umursamaz yaaa amaan ne takiyorsun falan der o huyunu sevmiyorum ben duygusalim diyor nedense biz goremedik o duygusallığı sakliyorlar bence yaylar:) sempatik bi burc Aslinda hic yalan soylemiyorlar
neden sordum mükemmel erkek var mı merak ettim de :)Elbette tartışırız, canımı sıkar.
Ama gönlümü alır mutlaka. Küsmez.
Hahahahahah evet yaa bazen oyle seyler söylüyor ki patavatsiz gibi gercekten bende gülüyorum ama bende ona cekmisim demek ki bir de yay burcu icin gergin derler. Hicte degil bence :)Aynen ben de öyleyim. Dünya yansa ben sigaramı yakar keyfime bakarım. Ve aşırı dürüstüz, bu yüzden patavatsız bile sayılabiliriz :)
Mükemmel kadın yok ki mükemmel erkek olsun :)neden sordum mükemmel erkek var mı merak ettim de :)
çünkü benim nişanlım da canımı çok sıkıyor gelip özür diler şebeklik falan yapar ama canımı sıkıyor yani
ne anlamı var bu özrün diyorum kızıyorum
Yay mı gergin. Aksine aşırı aşırı rahatız :)Hahahahahah evet yaa bazen oyle seyler söylüyor ki patavatsiz gibi gercekten bende gülüyorum ama bende ona cekmisim demek ki bir de yay burcu icin gergin derler. Hicte degil bence :)
doğru ben de mükemmel değilim sonuçta :)Mükemmel kadın yok ki mükemmel erkek olsun :)
Kesinlikle oylesiniz :) bir de şanslı:)Yay mı gergin. Aksine aşırı aşırı rahatız :)
Çok şükür. Genelde dört ayak üstüne düşeriz :)Kesinlikle oylesiniz :) bir de şanslı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?