Ayrılmak istiyorum eşimin değişeceğine hiç ümidim yok

Çocuğum yok çalışıyorum aslında imkanım var. Ailem de beni kabul eder. Tek düşüncem şu. Allahın en sevmediği helal bosanmaktir. Acaba sabredersem doğru mu yapmış olurum
Ayrılma düşüncesini esinize açtınız mı? Bu durum beni çok yıpratıyor ayrılmayı dusunuyorum deseniz ciddi ciddi kendini düzeltme yoluna girebilir belki. Ama bunun için bosanmayin derim. Baska biriyle evlenseniz daha mutlu olacağınızın garantisi yok. Katlanamayacaginiz baska bir özelliği çıkar bunu önceden anlayamazsiniz çoğu zaman. Boşanmadan önce deneyebileceginiz her yolu deneyin evlilik terapisti vesaire. Bir yuva kolay kurulmuyor.

Öncelikle ayrılmak için illa aldatma gerekmez ama çözebileceğiniz bir sorun gibi geldi bana bu durum.Bende aynen sizin gibiyim bi sorun olunca çözmek isterim, konuşur kendimi açıklamaya çalışırım, sonra da dayanamaz kendim barışırım.Böyle olunca da gönlümüz alınmayınca daha çok üzülüyoruz.Bir de şöyle deneyin bir sorun olunca onun anlamasını beklemeyin, kısa cümlelerle şundan rahatsız oldum deyin , kendinizi kısaca ifade edin yani erkeklerin tabiriyle dırdır etmeyin ve bekleyin .Siz yanına gitmeyin birşey sorarsada normal cevap verin.Belki böyle kısa ve öz konuştuğunuz için oda hatasını daha rahat anlar, sizinde gönlünüz alınmış olur, iki tarafta biraz fedakarlık yapmış olur yani.İnş çözebilirsiniz sorunlarınızı

Seviomusunuz peki eşinizi?Çok mu mutsuzsunuz?Önemli olan bunlar bence.Mutsuzsanız devam ettırmeyın.Ama beraber vakıt gecırmenız cınsellık uyumunuz var.Bana çok mutsuzmuşsunuz gibi gelmedi.

Bence güzel bir aile terapistine gidin. Belki dışarıdan bir göz, bir dokunuş aranızdaki uyumu arttırabilir ve sorunlarınızı fark etmenize böylece çözmenize yardımcı olabilir.

Sinir krizi geçirtecek sebepler evet...
Hem ne yapmam gerektiğini biliyorum diyor, hem içimden gelmiyor diyor.
İçinden neden gelmez bir insanın?? Karşısındaki yeterince önemli değerli değildir demek ki.
Yanlış mı düşünüyorum. Alın karşınıza konuşun net bi şekilde.

Bir dahaki sefere sizi gercekten kiracak bir sey yaptiginda, tamamen hakliysaniz, onu iki hafta aramayin, ve iki hafta aramalarina cevap vermeyin. Bu kesin cozum. O zaman o yaptigi yanlisi duzeltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…