Ayrılmak istiyorum eşimin değişeceğine hiç ümidim yok

Ama karşınızdaki çok üzülebiliyor. Özür bir erdemdir. Ben bunun üzerinize alınmayın ama kibir olduğunu düşünüyorum
Hayır kibir değil kibir çok farklı bir şey.Her şeyi içinde yaşamak,ketum olmak diyebiliriz biz buna.Yani özür dilemek tabii ki erdemdir.Keşke duygularımı yansıtabilsem ben de.O mahcubiyet duygusundan kaçıyorum ben.Bu yüzden de bu zamana dek pek özür dilenecek bir davranışta bulunmadım zaten

Başka biri gönül almasını bilir belki daha kibar olur ama
cinsellikte bu derece uyumlu olmaz.
Ya da hobileriniz çok zıt olur.
Bunu kabul edebilecek misin?

Açıkçası genel olarak uyumlusunuz.
Bu konu çözülür diye düşünüyorum ne bileyim..

Ortada sorun yokken, yani mutlu olduğunuz anlarından birinde mutsuz haline kısa bir mektup yaz. Artılarını seni mutlu eden şeyleri yaz eşinle ilgili. Mutsuzken açıp oku.
Zaten bunları düşünüyorum. Kendimi öyle sakinleştiriyorum. Ama ne bileyim. Çalışıyorum çocuk yok ailem anlayışlıdır, acaba daha mutlu olabilir miyim? Başka birine şans vermeli miyim? Gerçekten bunu çok düşünüyorum

Aslında deniyor ama icinden hic mi gelmez hiç gelmiyor. Defalarca söz verdi. Ama yapamıyor. Beni umutsuzluğa iten bu

Çocuğum yok çalışıyorum aslında imkanım var. Ailem de beni kabul eder. Tek düşüncem şu. Allahın en sevmediği helal bosanmaktir. Acaba sabredersem doğru mu yapmış olurum
Eğer kafaniza koyduysaniz yani cesaretiniz varsa hemen ayrılın ne güzel calisiyormussunuz ben çalışmıyorum. Çünkü asla düzelmez bu insanlar ömür boyu beynimizi çürütürüz. Eğer bir gün bende cesaretimi toplarsam arkama bakmadan ayrilicam.
Bi söz var gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye çok doğru..

Sadece kaba değil umursamaz.
Sizi sevdiğine emin misiniz?
Ben kapıda kalacağım ve eşim 15 dklık yolu 1 saatte gelip bir de öküzlük yapacak.
Dırdır etmem, paralarım.

Bir de her lafımı dırdır diye dinlemeyip, erkeklerle kıyaslayacak kadar hödük olacak. Kesin paralarım.

Herkesin özür biçimi farklıdır.
Bazen beden konuşur.
Sarılması, sırnaşması aslında gönül alma çabasıdır.
Sözcüklere dökülmesini neden bu kadar önemsiyorsunuz onu da anladım aslında.
Ama emin olun şu örneği okuyunca çok tanıdık geldi bana.
Hemen hemen herkesin kocasında böyle haller zaman zaman görülür.
Ha diyorsanız ben bu tarz şeyleri her gün yaşıyorum.
Evet bir zaman sonra çekilmez olur haklısınız.

Çocuğum yok çalışıyorum aslında imkanım var. Ailem de beni kabul eder. Tek düşüncem şu. Allahın en sevmediği helal bosanmaktir. Acaba sabredersem doğru mu yapmış olurum
Hz. Zeynep Hz. Zeyd'i çirkin bulup sevemediği için ayrılmıştı.

Bazen eşimde çok konuşur ve inanın çoğunu dinlemem bunu normal zamanda söylerim çok konuştuğunda söylediklerinin çoğunu dinleniyorum diye. Birkaç cümle ile anlatılacak şey niye 10 dakika boyunca tekrar edilir mesela?

Çok mu çabuk surat asıp ağlarsınız bu tip tavırlar bir yerden sonra insanda bıkkınlık yapıyor ve yapılan tavır karşı tarafta bir etki bırakmıyor. Gün içersinde eşimin hoşuma gitmeyen tavırları olur mesela ama ben büyütmem hemen niye öyle yaptın niye böyle yaptın diye, hakaret ve saygı sınırını aşan birşey yoksa görmezden gelirim. Herşeyi sorun hâline getirecek kadar uzun değil hayat.

Böyle misiniz bilmiyorum ama kendinize objektif bakmaya çalışın. Eşinizin hatalarını bir kenara bırakarak yapın bunu sizde ki değişim eşinize yansıyacaktır muhtemelen.

Çok konuşan insanda,özür dilemeyi bilmeyen insanda süreklilik arzedince çekilmez olur elbette.Herkesin karşı tarafa rahatsızlık verdiği huyu herneyse,biraz törpülemesi gerekir.İnsanların karakterinden kaynaklanan davranışları tamamen değişmez.Ama,başkasını rahatsız edecek derecede ön plandada tutmamalıdır bu halini.Özür dilemeyi bilmek bir erdemdir.Eşiniz kendini hatasız gördüğü için mi yoksa hatasını bildiği halde gurur yapmasından mı kaynaklı özür dilemiyor.Her iki durumdada kibiri ağır basıyor demektir.Gerektiği halde özür dilemeyi istemiyorsa,sizde ona susma orucu tutarak karşılık verin.Her ikinizde birbirinizdeki rahatsızlık veren davranıştan böylece kurtulmuş olursunuz.Allah huzur ve mutluluk versin yuvanıza inşallah.

Adam hatasını kabul etmediği için özür dilemiyor. Şimdi oldu.

Al karşına bu sebeple boşanmayı düşündüğünü söyle.

Ya hu hic mi kabahat sende degil. Hep ben mi bos yere dirdir yapiyorum . De.

Allah kolaylik versin. Cok sinir bozucu.

Konuştum anlattım. Ben öyle hemen gelip özür dileyemem. Çok basit şeylere kiriliyorsun. Ben orda gerildim sesim yükseldi ne var bunda bu kadar ağlayacak abartacak diyor. Hayatı ona zindan etmişim. O da benden ayrılmak istiyormuş. Ben bekarken çok mutluydum dedi. Ben de sen kızınca ben hemen toparlanıyor gönlünü alıyorum özür diliyorum cekiduzen veriyorum, sen hala yapamam diyorsun dedim. Evlilik senin için sadece benim alttan aldığım bir şey mi dedim. Bir şey demeden cekti gitti

Bu sebepten bosanilir mi bilmiyorum. Kirildiginiz zaman gidip barisan taraf siz olmayin. Gerekirse 1 hafta 10 gun konusmayin. O gelsin ozur dilesin. Nasil olsa gelip barisacak diyordur. Narsist insanla yasamak zordur

Madem ayrılmak istiyor. Neden hala o evdesiniz?

Acaba çok mu dır dır ediyorsunuz benim esimde öyleydi erkek olmasına rağmen çok sinir olurdum ben hiç cevap vermezdim en son ben mi kadınım sen mi derdim susardı neyseki huyu değişti
Birkaç mesajınızdan sonra bende abarttıgınızı düsündüm siz ve esiniz ne burcu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…