- Konu Sahibi Turuncuyaprak
-
Hayır kibir değil kibir çok farklı bir şey.Her şeyi içinde yaşamak,ketum olmak diyebiliriz biz buna.Yani özür dilemek tabii ki erdemdir.Keşke duygularımı yansıtabilsem ben de.O mahcubiyet duygusundan kaçıyorum ben.Bu yüzden de bu zamana dek pek özür dilenecek bir davranışta bulunmadım zatenAma karşınızdaki çok üzülebiliyor. Özür bir erdemdir. Ben bunun üzerinize alınmayın ama kibir olduğunu düşünüyorum
Zaten bunları düşünüyorum. Kendimi öyle sakinleştiriyorum. Ama ne bileyim. Çalışıyorum çocuk yok ailem anlayışlıdır, acaba daha mutlu olabilir miyim? Başka birine şans vermeli miyim? Gerçekten bunu çok düşünüyorumOrtada sorun yokken, yani mutlu olduğunuz anlarından birinde mutsuz haline kısa bir mektup yaz. Artılarını seni mutlu eden şeyleri yaz eşinle ilgili. Mutsuzken açıp oku.
Aslında deniyor ama icinden hic mi gelmez hiç gelmiyor. Defalarca söz verdi. Ama yapamıyor. Beni umutsuzluğa iten buBaşka biri gönül almasını bilir belki daha kibar olur ama
cinsellikte bu derece uyumlu olmaz.
Ya da hobileriniz çok zıt olur.
Bunu kabul edebilecek misin?
Açıkçası genel olarak uyumlusunuz.
Bu konu çözülür diye düşünüyorum ne bileyim..
Eğer kafaniza koyduysaniz yani cesaretiniz varsa hemen ayrılın ne güzel calisiyormussunuz ben çalışmıyorum. Çünkü asla düzelmez bu insanlar ömür boyu beynimizi çürütürüz. Eğer bir gün bende cesaretimi toplarsam arkama bakmadan ayrilicam.Çocuğum yok çalışıyorum aslında imkanım var. Ailem de beni kabul eder. Tek düşüncem şu. Allahın en sevmediği helal bosanmaktir. Acaba sabredersem doğru mu yapmış olurum
Sadece kaba değil umursamaz.Hep böyle kaba konusuyor. Bunlara falan takılmıyorum artık. Daha ağır hatalar ediyor. Mesela bugün anahtarım içerde kaldı kapıda kaldım. Hemen gelirim dedi 1 saate geldi, yolu 15 dk. Ben geç kalmasına zaten sinirlenmedim. Sadece çok sıkıldım biraz hızlı gelir misin diyorsun daha cümlem bitmeden bağırmaya başladı. Keyfinden mi geç kalmış... geldi yüzüm asık. geç kaldım ya şimdi dırdırından geçilmez diyor. Arkadaslarla dışarı gidecektik o yuzden zaten çıkmıştım evden. Bağırınca keyfim kacti ben gelmeyeyim dedim. Iyi olur diyor.
Kızdığı için üzüldüğümü anlamayacak kadar salak. Sanıyor ki geç kaldı diye ağlıyorum. Anlatıyorum. Ne dırdır ettin 45 dk altı üstü diyor. Hâlâ asıl sorunu kabullenmiyor. Özür bekliyorum diyorum suratına. Yok sen gelme dırdır çekemem eglencez surda alti üstü diyip çekti gitti. Şimdi gelmiş sarılıyor. Bisey demek ister misin diyorum hala özür yok. Ben ağlayınca da ne abarttın diyor
Hep böyle kaba konusuyor. Bunlara falan takılmıyorum artık. Daha ağır hatalar ediyor. Mesela bugün anahtarım içerde kaldı kapıda kaldım. Hemen gelirim dedi 1 saate geldi, yolu 15 dk. Ben geç kalmasına zaten sinirlenmedim. Sadece çok sıkıldım biraz hızlı gelir misin diyorsun daha cümlem bitmeden bağırmaya başladı. Keyfinden mi geç kalmış... geldi yüzüm asık. geç kaldım ya şimdi dırdırından geçilmez diyor. Arkadaslarla dışarı gidecektik o yuzden zaten çıkmıştım evden. Bağırınca keyfim kacti ben gelmeyeyim dedim. Iyi olur diyor.
Kızdığı için üzüldüğümü anlamayacak kadar salak. Sanıyor ki geç kaldı diye ağlıyorum. Anlatıyorum. Ne dırdır ettin 45 dk altı üstü diyor. Hâlâ asıl sorunu kabullenmiyor. Özür bekliyorum diyorum suratına. Yok sen gelme dırdır çekemem eglencez surda alti üstü diyip çekti gitti. Şimdi gelmiş sarılıyor. Bisey demek ister misin diyorum hala özür yok. Ben ağlayınca da ne abarttın diyor
Eşim öyledir. Var yani :)"Bana da hata ettiği zaman gelip gönlümü alan benim uzulmeme kıyamayan birisi" lazım demissiniz ya, boşanıp öyle birini bulabilirseniz haber verin ben de bosanicam
Hz. Zeynep Hz. Zeyd'i çirkin bulup sevemediği için ayrılmıştı.Çocuğum yok çalışıyorum aslında imkanım var. Ailem de beni kabul eder. Tek düşüncem şu. Allahın en sevmediği helal bosanmaktir. Acaba sabredersem doğru mu yapmış olurum
Bazen eşimde çok konuşur ve inanın çoğunu dinlemem bunu normal zamanda söylerim çok konuştuğunda söylediklerinin çoğunu dinleniyorum diye. Birkaç cümle ile anlatılacak şey niye 10 dakika boyunca tekrar edilir mesela?Evet çok konuşuyorum, suratıma boş boş bakıyor anlatamadığımı sanıp tekrara düşüyorum. Konusmam bitince mesela abartıyorsun saatlerdir konuşuyorsun diyip çekip gidiyor. Ben konuşurken sen ne düşünüyorsun diyorum. Sence sorun ne falan diye soru sorup konuşmaya çekmek istiyorum. Bisey düşünmüyorum bitti mi konuşman diyor. Tek yaptığı susmak. Neden susuyorsun diyince sen ateş gibiyken zaten anlamayacaksın sakinlesmen için susuyorum diyor. Ama o suskunluk beni daha da kızdırıyor
Adam hatasını kabul etmediği için özür dilemiyor. Şimdi oldu.Hep böyle kaba konusuyor. Bunlara falan takılmıyorum artık. Daha ağır hatalar ediyor. Mesela bugün anahtarım içerde kaldı kapıda kaldım. Hemen gelirim dedi 1 saate geldi, yolu 15 dk. Ben geç kalmasına zaten sinirlenmedim. Sadece çok sıkıldım biraz hızlı gelir misin diyorsun daha cümlem bitmeden bağırmaya başladı. Keyfinden mi geç kalmış... geldi yüzüm asık. geç kaldım ya şimdi dırdırından geçilmez diyor. Arkadaslarla dışarı gidecektik o yuzden zaten çıkmıştım evden. Bağırınca keyfim kacti ben gelmeyeyim dedim. Iyi olur diyor.
Benimde aynı kafada bir eşim var ve artı yalanda söylüyor ortaya çıkınca üste çıkıyor hep ben adım atıyordum alttan alıyorum ama artık yapmıyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Haklısınız, tutacağım kendimi bakalım napacakBu sebepten bosanilir mi bilmiyorum. Kirildiginiz zaman gidip barisan taraf siz olmayin. Gerekirse 1 hafta 10 gun konusmayin. O gelsin ozur dilesin. Nasil olsa gelip barisacak diyordur. Narsist insanla yasamak zordur
Madem ayrılmak istiyor. Neden hala o evdesiniz?Konuştum anlattım. Ben öyle hemen gelip özür dileyemem. Çok basit şeylere kiriliyorsun. Ben orda gerildim sesim yükseldi ne var bunda bu kadar ağlayacak abartacak diyor. Hayatı ona zindan etmişim. O da benden ayrılmak istiyormuş. Ben bekarken çok mutluydum dedi. Ben de sen kızınca ben hemen toparlanıyor gönlünü alıyorum özür diliyorum cekiduzen veriyorum, sen hala yapamam diyorsun dedim. Evlilik senin için sadece benim alttan aldığım bir şey mi dedim. Bir şey demeden cekti gitti
Genelde trip atar sonra baktı olmadı hiç bişey olmamış gibi devam ederPeki sen adım atmayınca esin napıyor? Siz konuşmıyorken nasıl davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?