Ayrılmak istiyorum eşimin değişeceğine hiç ümidim yok

Biz hemen evlendik evlendikten sonra tanıdım eşimi
Gerci uzun sure sevgili kalinca bisey degismiyor. Ben 10 sene sevgiliydim ve suanki yasadiklarima inanamiyorum. Insallah nasil mutlu olacaksaniz oyle karar verirsiniz. Ama terapiye giderek sorunlarinizi cozebilirsiniz gibi geldi baska sorunlar yoksa..

Bence ayrılmak için yeterli bir sebep değil gibi geldi bana. Özür dilemek bence ailede ögretilen bisey. Küçük yaşta ailesi bu konu üzerinde durmamış olabilir. Ataerkil yapıda eşinizi sürekli öven yanlışlarını söylemeyen bir annesi mi var. Öyle annelerin erkek cocuklarında özgüven ben asla hata yapmam gibi bir duruş olurmuş

Çok teşekkür ederim bunu ben de düşündüm. Ama eşimden umutsuzum. Hiç düzelmeyecek gibi geliyor. çok denedim hep soz veriyor ama içinde yok yapmıyor yapamıyor

Kesinlikle öyle. Bu huyumdan nefret ediyorum. Bir çözüm bulursanız bana haber verin nasıl duracağımı bilemiyorum hep kendimi sakinleştiriyorum. Affediyorum

Haklısınız tam ifade edememişim. Yaptıklarının hata olduguna inanmıyor. Abarttığımı düşünüyor. Sacmalama diyor. Ne var bunda diyor. Beni erkeklerle kiyasliyor. Dirdir ediyor iste diyor gidiyor. Ben sorunca iste karı dırdırı hepsi böyle diyor

Evet çok konuşuyorum, suratıma boş boş bakıyor anlatamadığımı sanıp tekrara düşüyorum. Konusmam bitince mesela abartıyorsun saatlerdir konuşuyorsun diyip çekip gidiyor. Ben konuşurken sen ne düşünüyorsun diyorum. Sence sorun ne falan diye soru sorup konuşmaya çekmek istiyorum. Bisey düşünmüyorum bitti mi konuşman diyor. Tek yaptığı susmak. Neden susuyorsun diyince sen ateş gibiyken zaten anlamayacaksın sakinlesmen için susuyorum diyor. Ama o suskunluk beni daha da kızdırıyor

Annesine anlatıyorum erkekler öyle olur işte Sabretcez kizim diyor

Bu konuda bir tek ben anlayabilirim galiba sizi asla çok konuşan biri değilim bu tip erkekler eleştiri ve öneriyi almaya bile katlanamıyorlar uzatıyorsuna bağlıyorlar..
Üstelik benimki sonradan öyle oldu asla gelip özür dilemez 1 hafta küs gezer hiç konuşmaz..
Bu türü değiştiremezsiniz..Ayrılık kelimesine gelince kelin ilacı olsa diyorum Allah yardımcımız olsun..

Amin teşekkür ederim. Ben uzun süre küs kalamıyorum. Bu da büyük bir dezavantaj. Büyüklük bende kalsın diyip kendimi sakinlestiyorum. Veya güzel günleri düşünüp affediyorum. Ama bu geçici çözüm oluyor. Ilk olayda tekrar eskisine dönüyoruz

Karı dırdırı çok çirkin bir ifade gerçekten.

Karı senin anandır derim ben olsam.

Ben de kolay kolay özür dileyebilen bir inan değilim niye bilmiyorum ama ağzımdan çıkamıyor o iki kelime.Ama bu önemsemediğim anlamına gelmiyor tam tersi kendimi yiyorum içten içe ama sanki o iki kelimeyi söylerken daha da mahcup olacağım gibi geliyor bana ve kaçmaya çalışıyorum:))

Karı dırdırı çok çirkin bir ifade gerçekten.

Karı senin anandır derim ben olsam.

Hep böyle kaba konusuyor. Bunlara falan takılmıyorum artık. Daha ağır hatalar ediyor. Mesela bugün anahtarım içerde kaldı kapıda kaldım. Hemen gelirim dedi 1 saate geldi, yolu 15 dk. Ben geç kalmasına zaten sinirlenmedim. Sadece çok sıkıldım biraz hızlı gelir misin diyorsun daha cümlem bitmeden bağırmaya başladı. Keyfinden mi geç kalmış... geldi yüzüm asık. geç kaldım ya şimdi dırdırından geçilmez diyor. Arkadaslarla dışarı gidecektik o yuzden zaten çıkmıştım evden. Bağırınca keyfim kacti ben gelmeyeyim dedim. Iyi olur diyor.

Kızdığı için üzüldüğümü anlamayacak kadar salak. Sanıyor ki geç kaldı diye ağlıyorum. Anlatıyorum. Ne dırdır ettin 45 dk altı üstü diyor. Hâlâ asıl sorunu kabullenmiyor. Özür bekliyorum diyorum suratına. Yok sen gelme dırdır çekemem eglencez surda alti üstü diyip çekti gitti. Şimdi gelmiş sarılıyor. Bisey demek ister misin diyorum hala özür yok. Ben ağlayınca da ne abarttın diyor

Evet bunu da düşünüyorum. Ama hayatımın sonuna kadar incelikten bir haber bu adamla nasıl yaşarım bilmiyorum. Ileriyi düşündükçe ayrılma isteğim çok artıyor
Ortada sorun yokken, yani mutlu olduğunuz anlarından birinde mutsuz haline kısa bir mektup yaz. Artılarını seni mutlu eden şeyleri yaz eşinle ilgili. Mutsuzken açıp oku.

"Bana da hata ettiği zaman gelip gönlümü alan benim uzulmeme kıyamayan birisi" lazım demissiniz ya, boşanıp öyle birini bulabilirseniz haber verin ben de bosanicam

Ama karşınızdaki çok üzülebiliyor. Özür bir erdemdir. Ben bunun üzerinize alınmayın ama kibir olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…