Ayrılmak istiyorum,söyleyemiyoruuum :(

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Kızlar ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum o kadar bağlandı ki bana daha konuya giremeden gözleri doluyor ama ben onun bana hissettiği aşkı hissedemiyorum bir türlü we daha fazla uzasın istemiyorum nerdeyse 1 ay oldu söyleyemiyorum çok üzülüyorum ne olur yardımcı olun kendimi çok kötü hissediyorum ((

Son düzenleme:
arkadaşım o nasıl konu başlığı öyle ya ne başı belli nede
anlatmak istediği şey anlamadan girdim girince anladım hesabı yani

söyle guzelım ne var
ama uzuluyo demıssın kırma bari bılemedım kı hıssettır bari.

ama neden sevmıyosun kı senı sevıyo sevgısıyle boguyor dıye mı
kavga cıkar olmazsa duzelır ılıskınız sen de seversın

aslında bir nedeni yok başlarken de tereddütlüydüm zaten acaba olur mu fln diye hani bi heyecan olur farklı bir istek olur ya bunların hiç biri olmadı nedense :sm_confused:

Canim seni gayet iyi anliyorum. Benim eski sevgilimde ayni o sekildi. Biseylerin iyi gitmedigini hissedince beni birakmicaksin demi gibi sorular sorardi hep. Ama yol yakinken soyle derim ben.

söyle canım ne var onda bi gün ağlar iki gün ağlar
boş yere umut bağlıyacağına iki gün ağlasın bari çocuk daha iyi

bir süre sonra davranışlarından anlar olayı..
sende belli et davranışlarınla
elini tutma yüzüne bakma falan

olmuyor,seni sevebileceğimi düşünüyordum,ama maalesef ne kadar uğraşsamda ,olmadı.
sen çok iyisin çok iyi şeylere layıksın. seni seven bir kızı hakediyorsun . bu devam ederse ,hem sana ,hemde kendime haksızlık yapmış olurum ,deyin,ve ayrılın....

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay çok uzun bir süre değil canım... üstelik karşındaki erkek; bunu çok daha kolay atlatacaktır...

zaten onu sevmiyorsan devam etmenin anlamı yok ki ... devam edersen onu daha çok üzece ve yıpratacak şeyler de yaşayacaksınız... bunlar olmadan noktayı koymalısın... sadece karrından emin ol ve kararlı olduğunu ona belirt... yoksa boşuna ümit bağlamasın ; ne kadar erkek olsa da o da bir insan :)

çok uzatmamak lazım bence.
uzattıkça söylemek daa zor olur.
bulduğun ilk fırsatta söyle.
öyle kandimden soğutayım da anlasın filan oyunlarına da hiç girme.
sen nasıl dürüst davranılmasını beklersen
ona da öyle davranmalısın.

İçinizdeki duygular neyse, olduğu gibi söyleyin...

Uzatmak, ertelemek, lafı dolandırmak, zoraki devam etmek; çok daha kötü sonuçlar doğurur...
Zamanla; o da kabul edecektir.
Hangimiz, bazı dönemlerde, istemediğimiz yenilgileri kabul etmek zorunda kalmadık ki...
Kazanmak da, kaybetmek de, bizler için...

Aşk tek kişilik bir duygu oyunu değildir.
İki kişiyle oynanır....

aslında bir nedeni yok başlarken de tereddütlüydüm zaten acaba olur mu fln diye hani bi heyecan olur farklı bir istek olur ya bunların hiç biri olmadı nedense

seni kınıyorum gerçekten.. Oyun mu oynuyorsun?

İnsanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum. Kendisini seven kişileri sevmeyip sevgilerine karşılık vermeyip, kendilerini sevmeyen değer vermeyen kişilerle birlikte olmaya çabalıyorlar. Sonrada bu ve benzeri forumlarda yüzlerce başlık açıyorlar. yasakkelime

Emin ol ki dünyada ne ekersen onu biçiyorsun.. Bu gün senin başkasına yaşattığını yarın başkası sana yaşatır bu böyle çok örneğine şahit oldum. Bence sen kendini şartlamışsın.. Onu sevmeyeceğine, çünkü başlarkende idealindeki erkek olmadığını bildiğinden yada düşündüğünden sevmemeye odaklamışsın kendini.

bunun nankörlükle ne alakası war anlamadım siz sizi sewen herkese nankörlük yapmayıp karşılık mı werdiniz???

erkek kısmı hemen unutur neler okuyoruz aşkından ölüyor bitiyor diye bak çok geçmeden tesellisini bulurlar..

çok kötü bir durum
çok yakın bir arkadaşımın benzer bir durumu yaşadığına şahit oldum
çok ısrar etti olmayacağını anlatmak için çıktım bıkar dedim bıkmadı
şimdide ayrılmak istiyorum bırakmıyor diyor malasef
yanlış yanlış baştan sona yanlış....
emin olmadan çıkmayacaktınız biriyle kimsenin duygularıyla oynamayacaktınız
şimdide böyle ceremesini çekersiniz işte
ne diyim umarım nasıl bir durumun içine itildiğinin farkına varırda kendisi vazgeçer
başka türlü ikna etmekte zorlanacaksınız çünkü

kızlar ortada bir oyun fln yok kesinlikle böyle birşey yapmadım en başından beri duygularımı açıkca belirttim ilk konuşmamızda seni sewebilir miyim bilmiyorum dedim we şu ana dek sewgili moduna hemen hemen hiç girmedik elini bile tutamadım kararsız kaldığım için yada ne bileyim hiç seni sewiyorum demedim mesela bu kadar mesafeye rağmen olaylar nasıl bu denli gelişti anlamadım bendee benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…