ayrilmak kolay mi nasil hayata döndünüz??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..

üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.

ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??

Olmuyorsa olmuyordur evlilik cok farkli birşey ite kalka devam edip evlenirseniz pişman olursunuz sorun ne bilmiyorum ama evliyken boşanma daha kötüdür. ..

İlk gün ölüyorum sandım, ölmek istedim o an. Yarın onsuz olacaksa olsun istemedim. Ağlamaktan hastanelik oldum. Ertesi sabah uyandığımda kalbimin üstündeki taş kalkmıştı çünkü kafamdaki büyün soru işaretleri bitmişti ve ben artık özgürdüm, rahattım. Meğerse ben kafamda çok büyütmüşüm yorulmuşum düşünmekten. Bazen gerçekten ne hissedeceğimizi bilmiyoruz. Hayat karşıma çok güzel insanlar çıkardı ondan sonra çok daha mutlu oldum. Şimdi geriye dönüp baktığımda yüzümde sadece bir tebessüm oluyor. Bizi yoran insanların anılarda kalması bizim için en hayırlısı aslında.

Swatch yüzük takinca ne oluyor ki? Guzelim ne bes tas pirlanta takmis ve aldatilmis bosanmis biri olarak diyorum ki kendini kandirma sorun varsa yürümez

sorunlar var evet. aldatilma degil. öyle bisey olsa büyük konusmak istemem ama evli olsamda bosanirdim bende...

Olmuyorsa olmuyordur evlilik cok farkli birşey ite kalka devam edip evlenirseniz pişman olursunuz sorun ne bilmiyorum ama evliyken boşanma daha kötüdür. ..

haklisin bende hep evlenince daha kotu olursa diye korkuyorum. o zaman daha buyuk bi yikim olur kesinlikle. yada sorunlu bi evlilik omur de oyle gecmez..

senin duyguların önemli pürüzlü bir ilişki oldugunu kabul edıyorsun sorunlarımız var dıyorsun yuzuk takmıssınız aılenız bılıyormus ömür geçirecek olan sensin kendını üzeceğine yol ver gitsin.

evet sorunlarimiz var bir kismi hallolmus duzelmis gozukuyor. ama sonra tekrar olur mu belli degil. bi kismida yeni cikti ve tam konusamadan askere gitti. dönüsünü beklemeli miyim. acemilige geldiginde konusmak istiyodum. o zamanda kalip kalamiycagi belli degil. kalamazsa nasil olur bilmiyorum..

cnm hakkında hayırlısı olsun.. hayırlısı ıse gelsın.. hayırssızsa beri gıtsın. bol dua et..

Kaç gündür şu ciddi ilişki kavramının ne demek olduğunu çözmeye çalışıyorum. Kimi sonunda evlilik olan diyor, kimi sevişilmeyen, cinsellik olmayan diyor. Sayende çözdüm olayı sağolasın. Swatch yüzük takılan ilişki ciddi ilişki oluyormuş.

Başlığı okuyunca evlisin de ayrılmaktan korkuyorsun sandım. Alt tarafı sevgilin yahu. Hayata dönmek ne demek? Ayrılınca hayatın mı bitecek, nasıl bir mantık bu?

Bir arkadaşa daha yazmıştım aynı cümleleri bu arada sen şu sevgilisinin para istediği kişisin sanırım.
Evlendikten sonra bekarken ölüyorum sandığım bütün aşk acıları çok basit geldi.
Bunu şu an anlamayacaksın tekrar söyleyeyim o adamla olmaz
Şu an ayrılsan ailene söyleyeceksin, biraz odanda ağlayacaksın 1 aya kadar unutacaksın.
Ama evlenince ayrılmak kolay olmuyor düzen kuruyorsun onu bozuyorsun
Ailen çok çok fazla üzülüyor, en kötüsü çoğu kızın çocukluktan beri kurduğu evlilik hayalleri suya düşüyor.
İstesen de istemesen de 7 sülalene açıklama yapıyorsun saklayamıyorsun.
Çok çok romantik hiçbir sorunu olmayan adam bile evlenince bi nebze odunlaşıyor, eski halinden uzaklaşıyor.
Sen evlenmeden bu kadar sorun yaşıyorsun.
Şu an "evlenince ben yanında olucam 2 öpücükle biraz sevgiyle yola gelir değşir adam ederim" diyorsun belki ama
hiç öyle olmuyor bunu sana 2 yıllık evli biri olarak söylüyorum.
Yani işler ciddiye binmeden ayrıl, ciddiye bindikçe açtığı yara daha büyük olur.

İbrahim erkaldan canısı şarkısını tüm sevipte kavuşamayanlara armağan ediyorum,Allah yar ve yardımcınız olsun,çok zor tatlı kıs,bilirim çok zor...

İlişki ilişkidir yüzüktü,aileydi önemi yok bi zamanlar bir şeyler paylaştığın biri o.Geçiyor ya bi bakıyorsun 1 sene sonra aynı otobüstesin hatta aynı okulda iniyorsun yabancı gibi,hiç tanışmamışsın gibi öpüşüp,sarıldığın kişi o değilmiş gibi..Geçmeyen bir şey yok gibi hayatta çok düşünmemek gerek.

evet bende farkindayim evlenince sorunlar daha da buyuycek. ve insanlar da degismez duzelir umuduyla evlenmek dogru degil. iyi ve kotu yanlarini tartip ona gore karar vermeliyim. ve birde konustuktan sonra tepkisi ne olur bilmiyorum :/

Swatch yüzüklerden sonra yazacak yorumum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…