Swatch yüzük takinca ne oluyor ki? Guzelim ne bes tas pirlanta takmis ve aldatilmis bosanmis biri olarak diyorum ki kendini kandirma sorun varsa yürümez
Olmuyorsa olmuyordur evlilik cok farkli birşey ite kalka devam edip evlenirseniz pişman olursunuz sorun ne bilmiyorum ama evliyken boşanma daha kötüdür. ..
senin duyguların önemli pürüzlü bir ilişki oldugunu kabul edıyorsun sorunlarımız var dıyorsun yuzuk takmıssınız aılenız bılıyormus ömür geçirecek olan sensin kendını üzeceğine yol ver gitsin.
ooo üstelik swatch yüzüklerdense bi kez daha düşün derim
Bir arkadaşa daha yazmıştım aynı cümleleri bu arada sen şu sevgilisinin para istediği kişisin sanırım.
Evlendikten sonra bekarken ölüyorum sandığım bütün aşk acıları çok basit geldi.
Bunu şu an anlamayacaksın tekrar söyleyeyim o adamla olmaz
Şu an ayrılsan ailene söyleyeceksin, biraz odanda ağlayacaksın 1 aya kadar unutacaksın.
Ama evlenince ayrılmak kolay olmuyor düzen kuruyorsun onu bozuyorsun
Ailen çok çok fazla üzülüyor, en kötüsü çoğu kızın çocukluktan beri kurduğu evlilik hayalleri suya düşüyor.
İstesen de istemesen de 7 sülalene açıklama yapıyorsun saklayamıyorsun.
Çok çok romantik hiçbir sorunu olmayan adam bile evlenince bi nebze odunlaşıyor, eski halinden uzaklaşıyor.
Sen evlenmeden bu kadar sorun yaşıyorsun.
Şu an "evlenince ben yanında olucam 2 öpücükle biraz sevgiyle yola gelir değşir adam ederim" diyorsun belki ama
hiç öyle olmuyor bunu sana 2 yıllık evli biri olarak söylüyorum.
Yani işler ciddiye binmeden ayrıl, ciddiye bindikçe açtığı yara daha büyük olur.
arkadaslar konularimi bilen bilir. erkek arkadasimla iliskimizde sorunlar var. burdaki yorumlarin cogu ayril yonundeydi. bende olsam boyle bi konu gorsem ayril derdim. ama iliskinin icinde olmak cok farkli. ilk ciddi iliskim ailem biliyor. bu sorunlar olana dek evlilik planlari yapardik. kendi aramizda yüzükte takmistik üstelik swatch yüzüklerden..
üstelik erkek arkadasim simdi askerde hic biseyde konusamiyorum o yuzden.
ciddi iliski yasayip ayrilanlar var mi? nasil ayrildiniz sonrasinda nasil toparlandiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?