ayrilmak kolay mi nasil hayata döndünüz??

konularini okumustum da, sana acik acik dogrulari soyleyeni ya duymuyosun ya atara geliyosun, ne desek ki simdi sana?

'kendi aramizda yuzuk takmistik, USTELİK swatch yuzuk'
vurguyu cozemedim.. kac karat bari

Ne kadar insana sorsan da, bence sen onun askerden dönüşünü beklersin.
Şu anda ayrılmaya hazır değilsin çünkü.
Madem sevgi, aşk, emek var ortada; duyguların bitmemiş; askerden gelmesini ya da adamakıllı konuşabileceğiniz herhangi bir zamanı bekle.
Son çaban bu olsun.
Sonra da zorlama. Devamında da aynı problemler yaşanırsa noktayı koy.
İlerde gülümseyerek hatırlarsın.

askerde olmasa yuzbinkez konusmustum. ama
su an zaten telefon edemiyor. su durumda konusmam imkansiz. bakalim acemilik donusu kalabilirse konusurum. yada askerlikte konuscak ortami olursa konusabilirim. yoksa donuse kalicak. ask sevgi emek hepsini dusunuyor insan. ya buraya yazanlar cok vurdumduymaz hepsi pat diye ayrilabiliyor yada ben cok ince dusunuyorum bilmiyorum...

insanlar kralina yol veriyor, sen de soytarisiyla ugrasma
saka maka, hakaret var kufur var asalaklik var, var da var.. ilerisi hic parlak gorunmuyor, zorlamasan daha iyi..
yuvalar yikiliyor da insanlar mecburen ayaga kalkiyor..

tabiki oyle ama dedigim herkesin sorunu derdi kendine buyuk. o yuzden insanlar bosaniyor sevgiliden ayrilmak ne ki amaaann bitir gitsin. sanki selpagi cope atarmis gibi yorumlara cidden sasiriyorum...

ben swatch yüzük kısmına takıldım..
nedir?
takan ayrılamıyo mu?

dip not: hakikaten merak ettim..üstelik swatch diye belirtmissiniz..hikmeti ne yani?

bi hikmeti yok..merak eden olur diye yazmistim hani alyans degil diye. yoksa ordaki ustelik vurgusu yuzuk takma olayinaydi. swatch la ilgisi yok

tabiki oyle ama dedigim herkesin sorunu derdi kendine buyuk. o yuzden insanlar bosaniyor sevgiliden ayrilmak ne ki amaaann bitir gitsin. sanki selpagi cope atarmis gibi yorumlara cidden sasiriyorum...
sana oyle bi yorum yapmadim.. hic bi zaman da kimseye yaklasimim 'ayril gitsin' seklinde olmaz.. sen oyle anlamissin, sanirim kolayina gelmis.. senin konularini iyi bildigimden ona gore yorumladim, aranizda saygi namina bi sey kalmadigi icin direkt konustum.. sasirma yani

Tek bildigim ayrildi diye kimse ölmez.
Sensiz ölurum diyen esler bile gun gelir bosanir, ustune ikinci evlilik de yapir

Bu konuda taze bir yaralı olarak cevap vereyim.Hic bir problemi oldugunu goremedigim peri masali gibi gecen herkesin gipta ettigi ve ailelerin de evlilik gozuyle baktigi dort bucuk yillik iliskim iki hafta once sona erdi.Sebebi de aldatilmam.İlk uc gun uyumadim yemedim icmedim.Hatta geri donerse affederim yeter ki gelsin dedim.Sonra konustuk kisilik bozuklugu oldugunu soyledi ve bana ovguler yagdirdi iste o gun kendi degerimin farkina vardim kendi sabrimin ve olgunlugumun da...Ve o gun icimde de bitirdim onu simdi sukrediyorum evliyken de yasanabilirdi bunlar.Bu yasadiklarimin hatrina Rabbim cok daha mutlu kilacak beni biliyorum hissediyorum artik sadece kendimi dusunmek de ayrica mutlu ediyor beni

Yani sorunlar varsa ayrilmak kendi degerini fark ettigin an kolay geliyor kendi kendine yetebilmeli insan.Biz beraber buyuyen iki cocuktuk ve hayatimizda baskasi varken bile biz buyuyunce evlenicez diyorduk simdi sadece hayal kuramiyorum sadece bu canimi yakiyor

Kadinlari boyle guclu gormek ne guzel.
Insallah rabbim karsiniza hayirli birini cikarir

Bu arada iliskimi ovmemin sebebi benim ayrilmaya yonelik hic bir dusuncem olmadigini gostermekti yani benim bakis acimdan iliskimi anlattim ayrilmayi dusunmezdiim bile annem babam ayrilir biz asla diyordum cunku surekli bana gelecek hayalleri kurduran cok ciddi gozuken bir insan vardi karsimda.Ayrildigimiz gun bile guzel sozlerle uyanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…