Seni kullanmak istiyordu hemde kafasina gore seni hirpaliyordu burda sana yapilan yorumlara gore sen adami sorgulamaya baslayinca isin rengi degisti verilmis sadakan varmis
dogru. para mevzusunu actim. sen nasil rahat istedin bunlari dedim. telefon istemistiya. e diyo sen de bu zamana kadar bisey demedin madem rahatsiz oldun o zaman soyleseydin. kandirdin diyo. suclamaya yer ariyo. parayi gorunce bisey oldu sana diyo
belkide sorguladim anladim diye bitiriyo. bilemiyorum gercrkten. herseyde beni sucluyor. sen soylettiriyosun bunlari bana diyo...
hiç de suçlu hissetme kendini.. bak buraya , kaç tane kadın senin haklılığını savunuyor.. demek ki doğru olan sensin, yanlış olan o.. düşünmemeye çalış.. kendini sanata ver mesela, bir meşgale bul.. geçecek ...
dogru. para mevzusunu actim. sen nasil rahat istedin bunlari dedim. telefon istemistiya. e diyo sen de bu zamana kadar bisey demedin madem rahatsiz oldun o zaman soyleseydin. kandirdin diyo. suclamaya yer ariyo. parayi gorunce bisey oldu sana diyo
belkide sorguladim anladim diye bitiriyo. bilemiyorum gercrkten. herseyde beni sucluyor. sen soylettiriyosun bunlari bana diyo...