Ayrılmak mı çözüm diye sormuştum. Ayrıldık.

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
İğrenç bir kavga ettik ve ayrıldık.
Bir kac gun once ayrılmak mı çözüm diye buraya sormuştum. O zaman ben kendimdeki o kendindeki kötü Huylardan vazgeçmeye söz verdi ve barıştık. O uyku düzeninı düzeltti normal zamanda uyumaya başladı vs..
19 nisan yıldonumumuzdu. Biliyordu unutmadi yani. Ama hicbir şey yapmadı. Bin liralık hediye istemiyorum. Bir çiçek getirse dünya benim olurdu. Yine de o gün yüzüne vurmadım. Zaten ben de bir hediye alamamistim. İşten geldik yorgunuz yarın bişeyler yaparız diye anlaştık. Ertesi gün oldu. Eve geldik. Bütün akşam beş karış suratla oturdu. Sarılmaya çalıştığımda beni itti azarladı. Hastayım fln dedi. Yine de birsey demedim.
Dün olduğunda artık olay patlak verdi. Dün bütün gün ikimizin de tatil günüydü. Onun da işi yoktu. Birşeyler yaparız diye düşündüm. Bana arkadaşlarla buluşmaya gidicem batak oynucaz dedi. Şaka mı yapıyorsun dedim suratım düştü tamam git dedim. Normalde laf etmem ama gerçekten moralim bozuldu. Üstüme gelmeye başladı bunun üzerine. Ben de dayanamayıp öküzlük yapıyorsun dedim. O da bana sen de o...k yapıyorsun dedi. Ondan sonra da kapıyı çekti gitti zaten. Akşam 6-7 gibi aradı. Buluşup konusmaya başladık. Yildonumunde bana bir çiçeği, güzel tatlı bir çift sözü bile layık görmediğini söyledim. Bunlara karşı beni memnuniyetsizlikle suçladı. Suratım düştü diye duymadığım lafın kalmadığını söyledim. Dayanamadım ağlamaya başladım. Ağlamayı hiç istemiyordum aslında. Bunun üzerine benim oyun yaptığımı söyledi.
En son hatırladığımda ben artık sinirden tamam bitsin dedim bu cümleyi zorla kullandım. Eve gittim. Arkamdan eve geldi. Eşyalarını topladı. Giderken kapıda sinirle ona o....ç... dedim. O laf agzimdan çıktığı an geri almak istedim. Biliyorum ben iğrenç bir insan oldum. Bu şekilde bu kadar basitliklerle bittiğine inanamıyorum. Her yerden engelledim. Zaten o da asla aramaz. Kendimi çok kötü hissediyorum. İçimi dökmek için yazdım.
 
Bu ilişkinin olmayacağı belliydi. Ama çok çirkin bitmiş. Üzülecek birşey yok, bi fakire yardım edin şükür niyetine
 
Daha önceki konunuzu bilmiyorum. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mıydı? Kolay değil ayrılık. Allah yardımcınız olsun. Yine de pişman olup geri gelirse en azından içiniz soğur.
 
Daha önceki konunuzu bilmiyorum. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mıydı? Kolay değil ayrılık. Allah yardımcınız olsun. Yine de pişman olup geri gelirse en azından içiniz soğur.
Kocası değil beraber yaşıyorlar anladığım kadarıyla .
 
E eldevarhayat merhaba..
Neden üzülüyorsunuz ayol? Bence üzüleceğinize şükredin..
Adam size o..k yapiyosun diyo utanmadan. Bunu diyen adam benim gözümde adam değildir. Isabet olmuş ayrılmanız.

Arkadaşım, bir ilişkide hakareti, şiddeti, saygısızlığı, küfrü normal görmeyin lütfen. Bu haraketler kesinlikle anormal haraketler. Asıl anormal olan böyle bir ilişkiyi yurutmeye çalışmak.. Bunları iliskide normallestirirseniz, boyle bir ilişkiyi yürütmeye çalışırsanız eninde sonunda o ilişki bitecektir..
 

Şartmı bütün erkelerin romantik olması, özel günleri kutlaması...1 çiçeklemi anlıyacaksın seni sevip sevmediğini? Bir insan içinden geliyorsa yapar bunları, ama hep kadınlar zorla yaptırmak isitiyorlar. Zorla yapılanın zaten tadı olmaz...Hayat şartları ağır, ülkemiin hali belli, ekmek aslanın bilmem neresinde, bırakın şu türk dizilerindeki romantik erkek tiplemelerini..Erkek gururu kadınlardan daha hassastır. Hele ettiğiniz o küfür....Çoğu erkek o küfür karşısında, kapıyı çarpıp çıkmaz, bilmem anlatabildim mi?
 
Bizler de bize o...luk yapıyorsun diyen erkeklere gül uzatiriz. Kadınlık gururumuz yok çünkü. Ama erkek gururu toz bile konmamasi gereken kutsal bir olgudur çünkü.
 
Saygının aradan çekildiği ilişkiler her daim bitmeye mahkumdur.
bundan sonrası için hayırlısı..
 
Bizler de bize o...luk yapıyorsun diyen erkeklere gül uzatiriz. Kadınlık gururumuz yok çünkü. Ama erkek gururu toz bile konmamasi gereken kutsal bir olgudur çünkü.
Durduk yere adam sana dememişki o küfrü, önce sen söylemişsin. Bu tarz düşüncelerle hiç bir erkekle mutlu olamassın.
 
Durduk yere adam sana dememişki o küfrü, önce sen söylemişsin. Bu tarz düşüncelerle hiç bir erkekle mutlu olamassın.
Vouvvv yavaş gel bakalım. Ben konu sahibi değilim. Kız buna okuzluk yapıyorsun demiş. Karşılığında bu sözü isitmis. Bana birisi böyle bir şey dese doğduğuna pişman ederim küfür çok hafif kalır. Siz de içimizdeki İrlandalı olmalısınız.
 
Konu sahibiyle sizin tarzlarınız aynı sanırım. O yüzden tartışmaya gerek yok.
 
Adam sana edebileceği en büyük hakareti etmiş ilk o başlatmış sen hakaret ettim diye üzülme . Saygı sevgi hiç birşey kalmamış geçmiş olsun üzüldüm senin adına . Ama ayrılmazsınız barışırsınız
 

Allah askına sizin gibi zihniyetteki insanlar erkek evlat yetiştirmesin ya.
Küfürün erkeği kadını olur mu? Adam müsvettesinin söylediği sözler normal mi sizce? İki tarafta ağır konuşmuş. Siz sadece adama ettiği hakarete mi takıldınız gerçekten???
Ayrıca kapıyı çarpıp çıkmaz çünkü yapması gereken ağzını burnunu kırıp çıkması mı?
Sizde kız annesi olabilirsiniz biraz empati lütfen. Erkek erkek erkek diye diye tepemize çıkarttılar erkekleri. Küfürlü yiyen kadın olursa sorun yok erkeğe gelişimi oooovvv. Yok öyle bir dünya!
 
Yazımı anlamadan okumuşsunuz, feminist hanım...Önce kadın etmiş küfürü, bir bayana yakışıyormu sizce...Erkekleri o duruma getirenler kadınlar malesef...Fenimizm ülkeyi ne hale getirdi görmüyormusunuz..Ahlaklı ve hanıfemendi olmak yakışır kadına ve öyle bir kadına hiç bir erkek küfür etmez.
 

Benim açımdan kimin küfür ettiği önemli değil küfürü sevmem ama yazdıklarına bakarsanız kadın öküzlük yapıyorsun demiş adamda or....puluk yapıyorsun demiş. Ülkeyi bu hale getiren feminizm değil emin olun. Kadını geri plana koyan insanlar şuan sindiremiyor kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasını. Görüşünüz sizin tercihiniz elbette. Ama erkek gururu erkek haysiyeti çok ta abartılmamalı. Kadın erkek eşit yanı bir fark göremiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…