Ayrilmak mi daha zor yada ayrilma kararini vermek mi???

Ayrilik karari vermek zor bence mantikli düşünürsen atiyorum eşinle boşanican ama ailene söyleyemiyosun çevre ne der diye düşünüyosun buyüzden karar daha zoooooooorrrrrrrrr

anliyorum bide uzaktan bir iliski giriyor araya...
zor be güzelim yasadigim biliyorum uzaktan bir iliskiyi sürdürmek cok zor....
güven sorunu oluyor sonra hic bir zaman istediginde yaninda olamiyor yani sevdigini dogru düzgün hissedemiyorsun...
dilerim senin icin en dogru karari verirsin...

evet canim uzak olmak cok zor ama Allaha sükür uzakta diye sorunumuz omadi. tabiki cok özlüyorum yaninda olmak istiyorum ama ona olan güvenim sonsuz zaten güven olmadan bu iliskiyi sürdüremezdik. aramizda hic bir soru yok sadece bu Türkiye meselesi var ama oda cok önemli bir konu. 2 aydir düsünüyorum ama karar veremedim hala...

ama bi sekilde asilmiyacak bir sorun oldugunu düsünmüyorum bunun...
yani o zaman anlayis göstermesini iste ondan...
sonucta ayni fikirleri tasimak zorunda degilsin ama ne yalan söyliyeyim biraz yadirgadim erkek arkadasinin bu tavrini...

Ayrılık kararı vermek çok daha zor tabi ayrılık sonrası nekahat dönemide zor.

Ayrılık kararını vermek bence de zor olan...
Bu kararı verebiliyorsak ayrılığa bir nevi hazır olmuş oluyoruz...
Ama ikiside kolay değil tabi ki sonuç olarak...
Allah yardımcın olsun canım :teselli:

bence ayrılık kararını vermek çok zordur
sonrasında zaten vermiş olduğun bir neticeyi yaşarsın
ve buna razı olmuşsundur...

Kararı vermek zordur...
Çünkü doğru yada yalnış yapmış olduğunu anlıyamazsın bazen
Acı çekersin pişman olmaktan korkarsın bir tarafın farklı diğer yanın farklı söyler.
Önemli olan doğru kararı vermektir kararının arkasında durmaktır.

az önce ben bu kararı verdim kaç saattir ağlıyorum tamamen saygımızı kaybettik offf allahım 8 yıllık evliyiz.üçyaşında kızım var
dayanamıyorum artık çok kırıcı oldu çok küçük düşürdü beni ve bunları yapan omu inanmak istemiyorumhem ağlıyorum hem yazmaya çalışıyorum şuanda şimdi bu kavganın ardından nasıl barışabilizki bardak kırıldı birkere yapışsa bile çok iz klır üstelik o bardak daha önce kaç kez kırıldı şuanda kafamdan okadar çokşey geçiyorki.bence biz artık bittik ne yapıcam ben allahım.........

bence ayrılmak zor
ayrıldıktan sonra aramamaya calısmak,mesaj atmamaya calısmak ,sesini duymadan uyumaya calısmak
onu unutmak zor yaniiiiiiiiiiiii
ayrılık kararından dönersin aksam karar verir sabah cayarsın ama ayrıldık demek cok zor
allah kimseyi ayrıldık demeye mecbur bırakmasın

ayrılma kararı vermek bence zaten ayrılmaktır o kişiden çok çok çok zor

canım bence ayrılmak en zoru...

kafanda bir karar verirsin, bu sebeplerden dolayı ayrılmalıyım dersin; ancak karşındakine onu söylemek ayrılmak zormafoldumben

bence ayrılmak daha zor o an bı karar verırsın ayrılma ama ayrıldktan snra onun artk hayatnda olmadıını ve olmıcaını farkına varmak ınsanı daha cok uzerr bence ayrılmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…