Ayrilmak mi daha zor yada ayrilma kararini vermek mi???

karar vermek daha zor tabi ki.anlık ayrılıkların geri dönüşü kolaydır iki taraf içinde,ama düşünülerek verilmiş bir karar olursa,dönüşü olmaz.

ayrıca kararı verip plan yaptıktan sonra ayrılık o kadar da zor olmaz,sonuçta karar verirken o soğukkanlılığı da yakalamış olursun

bekarken sevgılınden ayrılmak cok kolaymıs ama evlıyken zormus bunu anladım.cunku sevgılıyken sana dul dıye bakma durumları yok ama evlılıkten sonra bu ulkede boyle.arkandan dedıkodular falan .sıze tavsıyem evlenmeden once yurumuyorsa dusunmeyın bıle.kendı yoluna gıtsın.ama evlendıysenız iş dahada zorlasıyor bunu unutmayın.yurumeyen ılıskıyı evlılıge goturmeyın .

Her konuda Kararsız biriysen eğer benim gibi Ayrılmaya karar vermek daha zor sengözlerimebaksanab

karar vermek zordur tamam ama rahatlarsın ne yapacağını bilerek.................
bence dahada zoru karşındaki seven gözlere bu kararı söyleyabilmek, onu öylece orda bırakıp gidebilmek................. ben yapamam koşar sarılırım.....................

ikisidee zorr amaa ayrıldıkdan sonrası daha zoorrr

ayrılmak istemeden ayrılma kararı vermek ? !

ben bunu bizzat tecrübe ettim. ve en zoru bu kesinlikle. anlatcam hatta durumu.
beraber bi gün geçiricektik malum kişiyle sahilde bi yerde oturduk bi süre. daha önce verdiği sözleri tutmadığını gösteren bazı şeyler yaptı ben o sırada onu orda bırakıp gitmek istedim ve sustum konuşmuyordum bu düşünce vardı beynimde "kalk ve git bu ilşki burda bitsin" ama kafam o kadar karışık ki o anda seviyorum deliler gibi ayrılık düşünemiyorum bile.karar vermeye çalışıyorum. o sırada beni konuşmya zorladı ne düşünüosun die. bende "acaba ben başıma bela mı aradım allah seni gönderdi" dedim. :)))) kavgada sölenmicek bi söz. sonrada ben seni eve bırakıyım dedi ertesi gün de ayrıldık.

nitekim ben ayrılmak istemediğimden karar veremedim. ama şuan çok pişmanım. olmıcağını ile bile zorladım bazı şeyleri keşke ben ayrılalım deseymişim.

Karar vermek daha zor bugün bu kararı gerceklestırmıs bırı olarak soyluyorum bunu 2 ayımı aldı bu kararı verebılmek sevıyormuyum evet ama yapcak başka bişeyde yoktu. karar vermek 2 ayımı gerceklestırmek 10 dakıkamı aldı.

Asıl zor olan ayrıldıktan sonrası bence . Bı tartışma olur anında bıttı dersın . Sana gore yanlış gıden seyler vardır bıtmelı der ayrılık kararı alırsın . Ama gercekden sevıyorsan herseyı ayrıldıktan sonra anlarsın . Asıl acı olan odur ..

Ayrılma kararı vermek daha zor. Seviyorsanız eğer her açıdan çekiştirirsiniz olayı. Hep bir doğrusu yanlışı götürür hale gelir. Yada görmek istediğiniz budur..

Seviosan Ayrildiktan sonrasi.sevmiosan ayrilma kararini aciklamak.d.d.d.d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrildiktan sonra insan epey bi pisman oluyorda offf yaa allah korusun

Bu ilişkideki değer ve sevgiye göre değişir. Artık bıkkınlık getirmiş ve kurtulmak istediğiniz bir mikrop haline dönüştüyse mutlaka ayrılık sadece sizi ismen hüzünlendirecektir. Fiilen ayrılmak çok kolay olacaktır. Ancak çok seviyor ve sevildiğinizi düşünüyorsanız ayrılmaya gerek yok zaten, ha sevildiğinizden süpheniz varsa sancılı bir süreç sizi bekliyor demektir.

Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin

kesinlikle ayrıldıktan sonrası çok daha zor. ayrılık kararı bir anda sinirle bile verilebilir. tartışma kavga anında verilebilir. ya da mantığına yatmıyorsa bu ilişki ya da artık sevmiyorsan kolayca bu ayrılık kararını verebilirsin. ama ayrıldıktan sonra ayrılığı hayata geçirebilmek, kabullenmek, onsuzluğa alışmaya çalışmak, alışkanlıkları geride bırakmaya çalışmak, hergün duyduğun sesi duyamamak, insanı epey bir zorluyor. nefes alamadığım anlar dahi olmuştur benim. ve sonraları işin içine özlem de girmeye başlayınca iyice zorlaşıyor. tabii bu dediklerim ayrılık kararını mantığıyla vermiş ve hala seven kişiler için geçerli.

Karari vermek de uygulamak da zor bence...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayrılık kararı vermek çok zor özellikle seviyorsan ve aşıksan... Ben seviyorum ama ayrılık kararı vermemin doğru olduğunu düşünüyorum. bir yandan da acaba yanlış yapar mıyım endişesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…