Bence gezip tozup kendini iyi hissetmeye eğlenmesine bakıyor,eğer boşanmak istemese mutlaka arardı diye düşünüyorumAylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Valla Eşinizi tanımıyoruz sonuçta. Ama öyle görsün diye foto koymaları falan biz kadınlar yapıyoruz. Üzgünüm ama bana kalırsa radarlarını açmış kız bakıyor ...Aylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Adamda ne bir pişmanlık, ne bir çaba, ne bir kafaya takma var.gülüyor diye foto atmışsınız ama anlattıklarınıza bakılırsa yoğun ve özgür bir hayat yaşamaya başlamış ne o fotoğrafı göreceğiniz bile aklının ucundan geçmemiş.durumdan gayet memnun ve kendi hayatına bakmaya başlamış.kızmayın ama gerçekleri söylemek zorundayız.bizde yaşadık aynı şeyleri.bitmiş bu iş.açık kapı bırakan erkek belli oluyor.Aylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Bize kızmayın ama adamın size birşey demek istediği yok mutlu gezip eğleniyor. Siz ise kendinizi kandırıyorsunuz. Adam bekar hayatına başlamış bile bence sizde umut bağlamayı bırakıp hayatınıza bakın ve adamı stalklamayı da bırakın.Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ
muhtesemsin cok begeniyorum yorumlarini eline ve güzel yüregine saglik :)Yahu bir defa aramayip şehir dışında seyahatlere giden,Gezip tozup eglenmesine bakan, eski olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sözde eşinizin duygu durumundaki değişikliği neden bize soruyorsunuz?
Siz istiyorsunuz ki ; bitsin tukensin üzülsün.
Belki de kocanız cidden seviniyordur ?
Yani bir defa arasa donerdim diyorsunuz ama o da biliyor olacak ki aramamis.
Profiller resimler vb durumlar ise ; artık bekarım,piyasadayim havası..
Bence sen kendini kandırıyorsun gibi geldi bana. Erkekler bukadar derin düşünemez. Adam hayatına bakiyor sen gor diye yaptığını düşünmüyorum. Sizde hayatınıza odaklanın bence. Barışmak isteyen barışır zaten bu yollara basvurmazAylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Yahu bir defa aramayip şehir dışında seyahatlere giden,Gezip tozup eglenmesine bakan, eski olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sözde eşinizin duygu durumundaki değişikliği neden bize soruyorsunuz?
Siz istiyorsunuz ki ; bitsin tukensin üzülsün.
Belki de kocanız cidden seviniyordur ?
Yani bir defa arasa donerdim diyorsunuz ama o da biliyor olacak ki aramamis.
Profiller resimler vb durumlar ise ; artık bekarım,piyasadayim havası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?