Erkeğin aklı başına gelmesi öyle ha diye olmaz bir de böyle rahatlığa alıştıysa uzun süre o beklediğiniz telefon gelmez zaten. Arayacak gibi de durmuyor şimdilik o yüzden siz de kendinizle ilgilenin sürekli onu düşünerek ona tüm enerjinizi aktarmayın. Neden boşandığınız yazmamışsınız ondan bağımsız bu yorumu yaptım.
Çok uzun meseleler hani o da keyif çatacak hayatı olmadı benden sonra.. Her şeyinden haberim oldu.Adam neden rezil durumda?
İşte farkındalık burada bakın..Size özel olarak sormadım cevap vermek istemeyen okuyup geçer. Başınıza gelirse bir gün bildiğiniz doğrularla hareket etmenin ne kadar zor olduğunu belki anlarsınız. Bazen bildiğin doğruya inanmak bile istemeyebilir insan. İnsanız her şey hepimiz için mümkün
Hayatımda ki fiiliyatlara baksanız hepsi böyle. O yokmuş gibi yaşıyorum yeni adımlar atıyorum hayatım da ama kalbim zihnim öyle değilAman arkadaşım aramayı sende aramicaksin seni düşünmeyine de sen dusunmuceksin kendini yorma yani hayatina bak
Aklınızın,kalbinizin bi anda herşeyi silmesi zaman ister. Ben de yakın zamanda boşandım,hatta karar kesinlesmedi bile,ama eskiye göre daha iyi hissediyorum. Sizin de boşanma süreci tamamen bitince daha da rahatlarsınız,eski eş kişisi de ne yaparsa yapsın,boşverinHayatımda ki fiiliyatlara baksanız hepsi böyle. O yokmuş gibi yaşıyorum yeni adımlar atıyorum hayatım da ama kalbim zihnim öyle değil
Valla Eşinizi tanımıyoruz sonuçta. Ama öyle görsün diye foto koymaları falan biz kadınlar yapıyoruz. Üzgünüm ama bana kalırsa radarlarını açmış kız bakıyor ...
işi yokuşa sürecek ne yapıyor mesela?Boşanmak istediğini söylüyor ama işi yokuşa sürüyor
Bunun için yapılacak her şeyi yaptım ve yapıyorum ama hiç kimseyle konuşamadığım en derinlerimdekini yazdım burayaneden ayrılık noktasına geldiniz?? bir telefonla barışmayı düşündüğüne göre basit birşeydi herhalde
Anlaşmalı boşanmada cüzi talepleri bile kabuk etmiyor. Çekişmeli devam ettiriyor. Halbuki kazanması mümkün de değil. Delil vs hiç bir şey yok elindeişi yokuşa sürecek ne yapıyor mesela?
Acaba bi elin parmağı kadar olan erkekler den mi dedim kendim ce. Ya gerçekten Allah düşmanıma vermesin yaşadıklarımı. Ne düşüneceğimi bile şaştımBence sizin bu olaya bu kadar takılmanız "arasa affedecektim, aramadı" olayına takılmanız. Boşanacağınıza inanmamış, arayacağına inanmışsınız. Beklenen telefon gelmeyince de yaptığı şeyler gözünüze daha çok batmış.
Erkekler o kadar derin düşünmez, nispet yapmak için fotoğraf koyan erkek sayısı bir elin parmağını geçmez.
Siz de hayatınıza yeniden başlamaya bakın, böyle olması sizin için daha hayırlıdır belki.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım yeni hayatınıza daha özgür daha emin adımlarla başlarsınız
Teşekkür ederim boşanma mevzularına girmek istemedim. Boşanmak istediğini söylüyor ama işi yokuşa sürüyor
İşi yokuşa sürüyor çünkü size nafaka vermek istemiyor, size vuran küfür eden birisi sürünsün zaten, tamam belki kötü de ayrılsanız üzülüyorsunuz ama onun ne yapıp yapmadığını takip edip kendinizi yıpratmanıza değmez, şimdi bunu anlamıyorsunuz belki ama boşanma psikolojisinden çıkıp kafanızı toparladığınızda anlayacaksınız.Çok uzun meseleler hani o da keyif çatacak hayatı olmadı benden sonra.. Her şeyinden haberim oldu.
bu adam icin mi babami da arasa affedecektim demisİşi yokuşa sürüyor çünkü size nafaka vermek istemiyor, size vuran küfür eden birisi sürünsün zaten, tamam belki kötü de ayrılsanız üzülüyorsunuz ama onun ne yapıp yapmadığını takip edip kendinizi yıpratmanıza değmez, şimdi bunu anlamıyorsunuz belki ama boşanma psikolojisinden çıkıp kafanızı toparladığınızda anlayacaksınız.
Bundan sonra kapınıza gelip salya sümük ağlasa da affetmeyin, affetmeyi aklınızdan dahi geçirmeyin, hamileyken dahi kadına vuran küfür eden kişi uslanmaz akıllanmaz, birlikteyken çektiklerinizin aynısını çekmeye devam edersiniz, bunu ne kendinize ne de el kadar bebeğinize yapmayın, ileride bebeğinizde babasından dayak yerdi, sadece kendinizi değil bebeğinizi de kurtarıyorsunuz bunu düşünerek toparlayın kendinizi.
Maalesef evet.bu adam icin mi babami da arasa affedecektim demis
Bir an önce gerçek hayata dönün, siz bir annesiniz, sizden bir şeyler bekleyen bir yavru var.Size özel olarak sormadım cevap vermek istemeyen okuyup geçer. Başınıza gelirse bir gün bildiğiniz doğrularla hareket etmenin ne kadar zor olduğunu belki anlarsınız. Bazen bildiğin doğruya inanmak bile istemeyebilir insan. İnsanız her şey hepimiz için mümkün
İyiki aramamışHiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?