- 25 Haziran 2012
- 181
- 288
- 303
Sorun değil görülmesi sadece merak ettim bu kadarını yazdım dahasını niye yazmim. Sadece uzun sürer ve oralara girmek istemedim hiç. Ama artık yazmam da vicdanı körelmiş kişiler çok var komik emoji si filan konuluyor cevabıma. Hani başkasının acısına rahat ca gülebilmek nasıl rahatca anlayamıyorum anlamakta istemiyorum. Sadece kimse kimseyi tanımıyor. En sevdiğimize bile içimizi dökemiyoruz. Anlaşılmama hissimizden dolayı ki gerçekten de anlaşılmıyorum. Bir şey paylaş sam pişmanda oluyorumEski konularınız görülebiliyor.
Yani. Şuan taze diceksiniz ama gerçekten başka birini hiç bir zaman düşünmek istemiyorum. Öyle devam edemezdi hayatımız ama ne biliyim düzelseydi keşke ne biliyim keşke biraz akıllansaydı... Yani bir yandan da ölmesi için dua ediyorum. Çok zor gerçekten ama ne diyim cümleler yetmiyor anlatmaya.Mutluluk değil aslında, gözünüzü açmış bu adamı görmüşsünüz, başka adam görseniz zaten bu biyolojik çöpün yüzüne bakmazsınız.
Akıllanacak adam siz o evden çıkmadan akıllanırdı. Adam olana bir şans fazla ikinci şans Allah'ın lütfu. Nelerden geçmişsiniz, bakın adam süslenip püslenip çıkmış meydana. Şu saatten sonra gelirse dinlenmeye gelir, sizi yormaya gelir. Başka türlü bir şey çıkmaz ondan. Siz bir miktar travmatize olmuşsunuz, imkanınız varsa bi terapi görün.Yani. Şuan taze diceksiniz ama gerçekten başka birini hiç bir zaman düşünmek istemiyorum. Öyle devam edemezdi hayatımız ama ne biliyim düzelseydi keşke ne biliyim keşke biraz akıllansaydı... Yani bir yandan da ölmesi için dua ediyorum. Çok zor gerçekten ama ne diyim cümleler yetmiyor anlatmaya.
Zaten gelmez yüzde yüz de eminim aslında.akıllanmakta nasip işi demek ki kötülüklerin den dolayı akıllanmak nasip olmadıAkıllanacak adam siz o evden çıkmadan akıllanırdı. Adam olana bir şans fazla ikinci şans Allah'ın lütfu. Nelerden geçmişsiniz, bakın adam süslenip püslenip çıkmış meydana. Şu saatten sonra gelirse dinlenmeye gelir, sizi yormaya gelir. Başka türlü bir şey çıkmaz ondan. Siz bir miktar travmatize olmuşsunuz, imkanınız varsa bi terapi görün.
Pislik insan işte ne diyim başkaErkekler genelde ayrılık sonrası inanılmaz bir hızla değişiyorlar.
Benim eski nişanlım da inanılmaz asosyal, hiçbir hobisi olmayan, tüm boş zamanını televizyon karşısında uzanarak geçiren inanılmaz garip bir insandı. Birlikteliğimizin son zamanlarında bir hobi edinmesinin ona iyi geleceğini, biraz sosyalleşmesi gerektiğini falan söylediğimi hatırlıyorum. Biz ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra fotoğrafçılık kurslarına başladığını, motorsiklet kullanmayı öğrendiğini ve devamlı bir motorsiklet grubuyla takıldığını, düzenli çıktıkları gezilerde çok başarılı fotoğraflar çektiğini duymuştum. İnsan ister istemez 'garezin bana mıydı be kardeşim' diye sormadan edemiyorYani maalesef eşinizin paylaştığı fotoğrafların, yurtdışı gezilerinin size nispet amaçlı olduğunu düşünmüyorum. Hızla yeni hayatını kuruyor ve sizin de aynı şeyi yapmanız gerekiyor. Biz kadınlar ne yazık ki biraz daha yavaşız bu konularda..
Sessiz sessiz park köşelerinde ağlarken Yüreğim öyle çok acıyor ki. Ölmeyi çok istedim çok ama rabbim hayat takdir etmiş ne diyebiliriz ki. Birde bu kötü insan yetmez gibi yakınlarımın kazıkları.. Hangi birine ne diyim ki. Artık konuşamıyorum sadece boğazım da düğüm oluyorAkıllanacak adam siz o evden çıkmadan akıllanırdı. Adam olana bir şans fazla ikinci şans Allah'ın lütfu. Nelerden geçmişsiniz, bakın adam süslenip püslenip çıkmış meydana. Şu saatten sonra gelirse dinlenmeye gelir, sizi yormaya gelir. Başka türlü bir şey çıkmaz ondan. Siz bir miktar travmatize olmuşsunuz, imkanınız varsa bi terapi görün.
Sessiz sessiz park köşelerinde ağlarken Yüreğim öyle çok acıyor ki. Ölmeyi çok istedim çok ama rabbim hayat takdir etmiş ne diyebiliriz ki. Birde bu kötü insan yetmez gibi yakınlarımın kazıkları.. Hangi birine ne diyim ki. Artık konuşamıyorum sadece boğazım da düğüm olarak kalıyorlarAkıllanacak adam siz o evden çıkmadan akıllanırdı. Adam olana bir şans fazla ikinci şans Allah'ın lütfu. Nelerden geçmişsiniz, bakın adam süslenip püslenip çıkmış meydana. Şu saatten sonra gelirse dinlenmeye gelir, sizi yormaya gelir. Başka türlü bir şey çıkmaz ondan. Siz bir miktar travmatize olmuşsunuz, imkanınız varsa bi terapi görün.
Şaka. Değilim de siz nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz. Kınayan kınadığını yaşamadık ça ölmez. Ben de zamanında sizin gibi böyle tepkileri çok verirdimgeçmiş konunuza baktım size şiddet gösteren adama babamı arasa affederdim diyorsunuz şaka mısınız?
Ona karşı vazifelerimi eksi yapıyorum sevgimi hep hissettiriyorumBir an önce gerçek hayata dönün, siz bir annesiniz, sizden bir şeyler bekleyen bir yavru var.
Sessiz sessiz park köşelerinde ağlarken Yüreğim öyle çok acıyor ki. Ölmeyi çok istedim çok ama rabbim hayat takdir etmiş ne diyebiliriz ki. Birde bu kötü insan yetmez gibi yakınlarımın kazıkları.. Hangi birine ne diyim ki. Artık konuşamıyorum sadece boğazım da düğüm oluyor
Abla başka birisi olabilir.Aylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
İnşallah özür dilemez benim 10 yıl önceki halimsin ...bak ben bir çocukla boşandım bende senin gibiydim aynı şeyleri yaşamışız ilk aşk sacmaligi vs hepsi aynı, düşünce tarzi bile...neyse işte bir kızımla birlikte dünyalar iyisi adam gibi bir adamla evlendim o hiç evlenmemisti , ama kızıma öyle bir babalık yapıyor ki maşallah deyim ... beni her yönden geliştiren ..bana değer veren bana saygı duyan beni gençleştiren ...Evet onla yaşarken yaptığı kötü şeyler ızdırap gibiydi. İnsanlığa sığmayan şeyler. Ama güzel olan her şeyi illkez onunla yaşadım. İlk aşk dediğimiz içinde ne varsa hepsi. Mutlu edince çok iyi de yapıyordu.1 yıl evli kaldık ama 10 yıl kadar yaşlandırdı. Onla ayrılmayı hazmettim. Ama ayrıldığımız dan beri neye elimi atsam kuruyo. Para kazandım hepsi çalındı. Yakınlarım başta çok destek oldu ama bir kaç ay geçince herkes farklı bir şeye büründü. Başa kalkmalar eleştirmeler acımasızca sinir anında söylenen cümleler. Yani yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Her üzüntülü anımda boşluktayken o geliyo aklıma. Güzel zamanlar geliyo. Şuan onunla boşanmasydık demiyprum hayat öyle de geçmiyordu ama keşke düzelseydi samimi bir özrüne karşılık bir gün bile kin yapmaz dım ama ne düzelmesi insanlıktan daha da çıkmış. Mahkemede tedbir nafakası başvuralı kaç ay oldu çıkmadı. İlk duruşma bile 1 yıl sonraya verildi. 1 yıl boyunca nafakasız durcam ve toplu verilme durumu da yok. İş başvuruları yapıyorum dönüş te gelmiyor. Yaaa anlatsam burda roman olur diyoruz ya hani öyle işte benim halim
Ona karşı vazifelerimi eksi yapıyorum sevgimi hep hissettiriyorum
Nasıl anlayamadımAbla başka birisi olabilir.
Hmm allahından bulur eminimAbla başka birisi olabilir.
Hayat herkese aynı şansı gülmez o yüzden bu sadece ihtimalİnşallah özür dilemez benim 10 yıl önceki halimsin ...bak ben bir çocukla boşandım bende senin gibiydim aynı şeyleri yaşamışız ilk aşk sacmaligi vs hepsi aynı, düşünce tarzi bile...neyse işte bir kızımla birlikte dünyalar iyisi adam gibi bir adamla evlendim o hiç evlenmemisti , ama kızıma öyle bir babalık yapıyor ki maşallah deyim ... beni her yönden geliştiren ..bana değer veren bana saygı duyan beni gençleştiren ...
Hayat herkese aynı şansı gülmez o yüzden bu sadece ihtimal
Ölse yine dilemez. Eminim. Artık. Yani sizin için sevindiö duygulandım gerçekten. Ama hayatta şuan en yakınıma dahi güvenim yok o yüzden kendim için zerew ümidim yok. Sadece iş hayatı için çabalicağım. Hayattaki doğrularımı çizgilerimi kaybetmedenİnşallah özür dilemez benim 10 yıl önceki halimsin ...bak ben bir çocukla boşandım bende senin gibiydim aynı şeyleri yaşamışız ilk aşk sacmaligi vs hepsi aynı, düşünce tarzi bile...neyse işte bir kızımla birlikte dünyalar iyisi adam gibi bir adamla evlendim o hiç evlenmemisti , ama kızıma öyle bir babalık yapıyor ki maşallah deyim ... beni her yönden geliştiren ..bana değer veren bana saygı duyan beni gençleştiren ...
Adam size kendini göstermek için değil başkalarına göstermek için sosyal medyayı aktif kullanıyor. Sizin adınıza üzüldüm her şeyi bir umut kendinize yormuşsunuz da adamın umru olmamış hayatını yaşıyor.Aylar oldu mahkeme çok yavaş ilerliyor. Hiç bir iletişimimiz olmadı. Halbuki bir kez beni veya babamı arasa affedecektim kendisini. Ama onun derdi hep insan içinde haklı çıkmak tı.. İnstagramı yok tu instagram açmış. Wp de profil fotosu yoktu koymuş. Şehir dışına çıkmış gezerken çekmiş fotoda gülüyo mutlu mutlu böyle... Halbuki rezil durumda haberim oluyo ama profile ben göreyim diye fotoğrafını koymuş.. Sizce ne piskılojiyle koymuş.. Bana ben mutluyum demek istiyor ama bunun derinlerinde ne var hâlâ bir umut varmı sizce onun içinde beni unutsa kendini de göstermeye çalışmazdı mı yoksa kendi kendime uyduruyor muyum böyle inanmak için anlayamadım... Düşünceniz ne acaba kimseye paylaşamıyorum beynim makine gibi durmuyor
Haklısınız ne diyebilirim ki.Adam size kendini göstermek için değil başkalarına göstermek için sosyal medyayı aktif kullanıyor. Sizin adınıza üzüldüm her şeyi bir umut kendinize yormuşsunuz da adamın umru olmamış hayatını yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?